maanantai 23. huhtikuuta 2012

Hullareiden shoppailusaldo - sisustus

Stockmannin Hulluilla Päivillä oli vaikka mitä kivaa tarjolla. Iittalan aterimet ja tarjoiluottimet, Gantin pyyhkeitä yms. Olin kuitenkin päättänyt etukäteen, että jos eksyn Hullareille ylipäätään, ostan vain ja ainoastaan valokuvakehyksiä. :) 


Sain nimittäin torstaina aivan mahtipontisen idean koskien valokuvakehys-kollaasin tekemistä. Paaaaljon kehyksiä kaapin päälle (tai ehkäpä seinään tauluhyllylle) hieman jenkki-tyyliin. Ulkonäöllisesti saman tyylisiä, mutta keskenään erikokoisia kehyksiä, joissa kaikissa tulee olemaan musta-valkoinen vanhaksi käsitelty kuva. 
Tähän minua inspiroi Titanic-elokuva ja lopussa oleva kohtaus, jossa vanha-Rose Dawson nukkuu pois. Sängyn vieressä on pöytä, jossa on monta kuvaa kauniissa kehyksissä. Ihana idea! <3


Pitemmittä puheitta, saanko esitellä:

Järkyttävä kasa uusia valokuvakehyksiä!








Vanhoja juttuja tuossa on vain tuo vasemmalla puolella oleva korurasia-kehys sekä oikean puolimmainen monikuvainen kehys. Muut ovat uusia. :)


Eilen oli kiva ja kiireinen päivä. Ulkoiltiin, siivoiltiin ja kahviteltiin ihanien A:n ja T:n kanssa. Nappasin muutaman kuvan kahvipöydästä, postailen siitä vaikkapa huomenissa. Hullareiden vaatepostaus tulossa myös pikapuoliin, jos ei tänään niin huomenna viimeistään. :)


Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille! <3

10 kommenttia:

  1. Oi, noita kehyksiä mäkin oon katellut :) Osaatko sanoa sopiko joku noista leveäreunuksisista kehyksistä 14*18 kokoiselle kuvalle? *Kiittää ja kumartaa* :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elina: Tuohon paksukehyksiseen Villa Stockmanniin mahtuu 13x18cm kuva. Ja tuohon kaikista isoimpaan, hieman ohuempi kehyksiseen mahtuu A3 kokoinen.

      Phillipin kehys (jossa mies kyykyssä, keskellä lamppuja) taitaa mahtua 14x18cm. On meinaan leveämpi kuin nuo 13x18 kokoiset Villat. Villa Stockmannilla ei taida olla suoraan 14.18 kokoa, vaan joko 13x18 tai sitten selkeästi isompi, A4 tai A3.

      Poista
  2. wau! kehykset just mun makuun.. aivan upeat. Harmi kun meilläpäin ei oo tuommosia mahdollisuuksia päästä hulluille päiville. Ja hitto ku ei netissäkään oo sitä hullujenpäivien valikoimaa... :/ Mutta aivan upeat!! ja upea idea!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenna: Stockmannin verkkokaupasta saa muutamia kehyksiä, tosin normaalihinnalla. :) askossa on myös kivoja metallireunaisia kehyksiä. <3

      Poista
  3. Hyviä ostoksia! Minäkin silmäilin noita samoja kehyksiä ;)

    VastaaPoista
  4. Hyvä Sinä! Loistavasti ostettu!!

    VastaaPoista
  5. No huh, olipas iso kasa kivoja kehyksiä. En nähnytkään noita hullareilla. Meikäläisen saldo oli aika köyhä. Mitään ei oikein löytynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cride: Mäkin löysin ne ihan vahingossa. :) Mä löysin vaikka mitä kivaa. Onneksi en ostanut. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.