tiistai 17. huhtikuuta 2012

Converse-rakkautta ♥

Minulta tosiaan lähti mopo käsistä noiden Conversejen kanssa. :)


Peräti neljät uutukaiset "kesä-Conssut" matkasivat viime viikolla kotiin. Tykkään tosi kovasti juurikin tuosta varrettomasta mallista ja sen säärtä pidentävästä vaikutuksesta. Perusvärisiä perustennareita olenkin kaipaillut vaatetukseni jatkoksi. Entuudestaan minulla on yhden mustat varrelliset Converset, kahdet Guessin "juhlavammat" tätimäiset tennarit sekä talviset konjakinruskeat Marc O´Polot. 
Ballerinojen aika on omalla kohdallani ohitse. Vuosia niitä käyttäneenä koen baltsu-ähkyä ja nuo kankaiset Conssut korvaavat aikaisempien vuosien ballerinakokoelmani. :)


Minun rakkaat!!!!






>LOVE<

Pukeutujana olen aika konservatiivinen; Trenssejä, neutraaleja perusvärejä, tummaa farkkua... eli ei kovinkaan räväkkää. Nuo groovyt trendi-Converset rikkovat juuri sopivasti kokonaisuutta, tekemällä asusta vähemmän "tätimäisen". ;)

Materialistinen minäni on rakastunut! <3

Kivaa päivänjatkoa teille kaikille! <3

20 kommenttia:

  1. Minä haluaisin harmaat ja nyt kyllä taytyy mennä ostamaan, niin hyviltä sinun ihanuutesi näytävät.

    VastaaPoista
  2. Ihanat! Mistä tilasit? :) Mä haluun kans! ;)

    VastaaPoista
  3. Ihania!!
    Alimmassa kuvassa ensimmäiset vasemmalta on mun suosikit. Mitähän niillä on hintaa, tai mikä niiden nimi on että voin googlettaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mia: Nuo on perus Converset vaalean beigenä: Converse ALL STAR SEASONAL OX -Beige / Light, hinta 60 euroa. Ostettu Spartoo.fistä. :)

      Poista
    2. Mia: ÄÄÄÄÄÄÄ, MULLA ON LUKIHÄIRIÖ!!!! :)
      Siis vasemmalla olevat valkoiset Converset ei suinkaan ole nuo oikealla olevat beiget vaan:

      Converse ONE STAR LOW PROFILE OX-White / Black, hinta 85 euroa ja nämäkin siis Spartoosta. :)

      Anteeksi kun kämmäilen näin!!!! <3

      Poista
  4. Nämä sinun hankintasi innostavat minutkin Converse-ostoksille, pakko saada :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. anu: Mä olen ihan rakastunut Conssuihin! Onneksi niitä saa lähes mistä vaan ostettua. :) Nuo on sellaiset joka-asun kengät. *hih* :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Nonnukka: Kiits!!! <3 Noita onkin silitelty ja ihailtu pari päivää. :)

      Poista
  6. Converset on kyllä niin parhaat kengät. Sopivat kaikkiin vaateisiin ja tilanteisiin! Pitäisi itsekin hakea kesäksi uudet :D

    VastaaPoista
  7. Hyvä maku. Oletkos saanut jonkun Conversen edustuksen? :D
    Pistäpäs mullekin tulee parit converset 42 koossa, värillä ei väliä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. enne: kiits!! <3 Kumpa olisinkin, mutta ei, en oo. Yhyyyyyy.... ;) Ihan ihte tilasin omalla hynällä Spartoo.fista sekä stockmann.comista. Spartoossa on -20% ale, kun raaputtaa sellaisen "arvan" (heh, maiinoskamppis tuokin) ja koskee yli 80 euron ostosta, eikä postareita. :) Siellä on ainakin tosi hyvä valikoima ja valmiiksi halvat hinnat. :) Mua polttelee yhdet kerman / kamelin väriset talvi-Converset.... yritän olla ostamatta niitä. YRITÄN! :)

      Mulla on jo valmiiksi kamala riippuvuus kenkäshoppailuun ja nyt se on tuhat kertaa pahempi, kun kohdistuu erityisesti Converseihin. Oliskohan mulle jotain AA-kerhoa kenkäriippuvuuteen???? *hih* ;)

      Poista
  8. Siis onpa upiat nuo nahkaiset Consut.. Mä en ehkä saisi edes unelmoida, kun olen kantanut kenkiä ihan urakalla kotiin. Mutta yksiäkään tennareita en ole ostanut, joten sittenhän ne saa vielä ostaa. Eikö? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saska: No, mä olen aika huono päättämään voiko ostaa, koska mulla ei ole Conssujen suhteen kyllä yhtään rotia ja itse varmaankin ostaisin. :)

      Itse ostin meinaan Huutonetistä yhdet Converset lisää, tummansiniset tällä kertaa ja tytölle menin tilaamaan spartoosta kolmet Conssut kun sain -20% alen niistä. Oikeesti, mun Converse-mania menee jo ihan nolouden puolelle, enkä kehtaa edes esitellä täällä blogissa näitä uusia *hävettää*. :)

      Poista
  9. Ihania <3 Varsinkin noi valkoiset joissa musta tähti :O) Mäkin sain luvan ens kuussa ostaa uudet kenkulit kesäks, korkkarit olis tarkoitus etsiä, kun kaikki on hajonnu ja heitetty roskiin, muita kenkiä, uusiakin on jo ihan tarpeeks ;D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna: Mä olen päättänyt, etten ostaa enää korkkareita kun ei niitä tule kuitenkaan käytettyä juuri koskaan. Seuraavat korkkarit mitkä ostan on siiten nuden väriset Louboutinit ja niiden ostamiseen pitää olla hel**'tin hyvä syy, mikään diipadaapa parit drinksut ei tosiaan riitä syyksi. :)

      Mä olen ihan seonnut nyt arkikenkiin. Olen tosi huonosti ostellut aikaisemmin mitään tavallisia käyttökenkiä. Mulla oli entuudestaan vuosi sitten ostetut guessin tennarit ja MarcO´Polot sekä 3-6-vuotta sitten ostettuja mustia talvisaappaita ja yhdet kumpparit. Nyt sitten shoppailin useammat Converset, uusimmat on huutonetistä (uudet), eli viimeisen kuukauden aikana olen ostanut itselleni viidet Converset. APUVA! Ainiin ja ostin mä kyllä uudet mustat kumisaappaatkin. :)

      Poista
  10. Voi kun ihana huomata etten ole ainoa tennariongelmainen! Oma ongelmani on lähinnä Puman kanssa, jonka tennareita tulee hankittua aina kun sopivat tulee vastaan. En vaan yksinkertaisesti pysty vastustamaan niitä. *sigh*

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.