keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Vierailulla lukijan kotona - Erinin oma huone

Tahdon esitellä teille Suvis Villan Suvin pikkuisen Erin-tytön huoneen.
Erinin huone on kauniisti tyttömäiseksi sisustettu ja on kuin makea vaahtokarkkikylpy, pehmeän suloinen, mansikka-toffeen makuinen! <3 <3 <3

<3 <3 LOVELOVE! <3Niin kaunis nimi! <3 <3 <3Ja Eero Aarnion Dinohan se siellä kuikkii... :)
Lisää kauniita kuvia löydät Suvin omasta blogista:


P.S. Suosittelen kahlaamaan juttuja läpi, esim kylpyhuone on aiwan super hienosti sisustettu! <3
Tämän kodin sisustus saa minut kaipaamaan pehmeitä sävyjä omaan valkoiseen kotiini. ;)

4 kommenttia:

 1. Vihdoin anonyymitkin pääsevät kommentoimaan blogiasi, tätä hetkeä olen odottanut :D Omaa blogia tai googletiliä kun minulla ei ole. Muttamutta, olen seuraillut blogiasi puolisen vuotta ja jäänyt koukkuun, erityisesti annan kiitosta siitä kuinka usein päivität blogiasi. Kivaa :) Mutta, pakko todeta vielä osuvasti juuri tämän postauksen perään, että eikö sinun oma koti valkoisesi ala kuitenkin pikkuhiljaa olla enemmänkin oma koti harmaa? Omaan makuuni harmaata alkaa olla liikaa, TOSIN, eihän sitä koskaan tiedä valokuvista miltä paikka näyttää livenä. Tarkoitus ei ole myöskään missään nimessä sanoa tätä pahalla, mutta itse valkoisten kotien blogeja seuraavana olen pistänyt merkille että teillä pääosaa on viimeaikoina näytellyt harmaa ja tähtikuviot. Ihmettelin myös miksi maalasit tyttärenne huoneesta kaiken (?) vaaleanpunaisenkin harmaaksi, viileä pinkki ja viileä harmaa kun näyttävät niin kivoilta yhdessä ja huoneessa olisi ollut edes jotain raikkautta. Harmaa kun ei mikään raikas ole yksinään :( Lisäksi toinen asia on mietityttänyt, kun jotenkin tämän harmauden myötä olen saanut kodistanne vähän "kolkon" vaikutelman. Tähän vaikuttaisi varmaan ihan hirveästi huonekasvit! Onko teillä niitä? :D Voisitko tehdä niistä postauksen? Ihanat vihreät tuovat paljon kodikkuutta ja sopivat harmaata seinää vasten erinomaisesti. Mutta tottakai teidän kotihan se on ja tärkeintä on että itse olette tyytyväisiä, mutta halusin vain sepustaa omat näkemykseni ja todella toivon ettet tästä pahoita mieltäsi, kun se ei todellakaan ole tarkoitus :) Muuten pidän maustasi ja kaiholla seurailen kaikkia ihania esineitä mitä teiltä löytyy, ja pakkohan siinä teidän kodissa on jotain minun silmääni miellyttävää ollakin kun olen ylipäätään jaksanut jatkaa seurailua omaan silmään liiasta harmaudesta huolimatta :) Hauskaa kevättä, ja jatka tiheitä postailuja samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Kiitos pitkästä ja kivasta kommentistasi! :) En missään nimessä loukkaannu eriävistä mielipiteistä, kun ne esittää tällä tavalla kehittävään tyyliin, eikä sellaiseen "hyi saa***** ihan hirveä ja sä olet PIIIP*. Näitäkin kommentteja satelee aina silloin tällöin... =D

   Tykkään kovasti bloggaamisesta ja postausideoita tulee mieleen niin paljon, etten edes kehtaa niin usein postailla kuin tahtoisin. *hih* ;) Yritän pitää maksimina 2 per päivä, mutta joskus innostun niin, että jottuja tulee kolmekin päivän aikana.

   Blogikuvien perusteella voi kotimme näyttää enemmän harmaalta kuin valkoiselta, mutta todellisuudessa se on kyllä enemmän valkoinen. Kuviin on vaikea taltioida kokonaisuutta ja opiskelenkin pikkuhiljaa kameran käyttöä ja eri asetuksia. :)
   Meillä on myös tulossa toukokuun loppuun mennessä valkoinen lattia ja kokonaan valkoinen keittiö, joten siinä vaiheessa harmaat seinät ovat vain plussaa. Muuten koti olisi todellakin vain valkoinen, tosin sellainen huokuttelisi itseäni suuresti. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon myös tuon miehen mielipide ja hän tahtoo edes hitusen kontrastia.... ainakin toistaiseksi. Meillä on tosi valoisa ja aurinkoinen koti (ikkunoista paistaa aurinko joka suunnasta ja koko päivän) ja jos kotimme olisi täysin valkoinen, voi se häikäistä ja olla jopa liian kirkas, silmille epämiellyttävä... :) Remppa kuitenkin edistyy pikkuhiljaa ja pyrimme tekemään harkittuja valintoja, seinien sävy tulee todennäköisesti muuttumaan myös, muttei kuitenkaan täysin valkoiseksi.

   Tähtikuvioita tuli hankittua joulusisustukseen runsaastikin, mutta esillä ei enää ole kuin Avan huoneessa muutamat jutut ja omat pussilakanat (jotka piiloutuvat päiväpeiton alle). Ainoat asiat jotka Avan huoneesta maalasin, oli nukkekoti (liian tumman pinkki muihin vaaleanpunaisiin nähden) ja vaaleanpunaiset tähtilaatikot. Kaikki vaaleanpunaiset tekstiilit ovat edelleen tallella ja ne kaivetaan esiin taas kun innostus syttyy. =D

   Kotimme kolkkous saattaa syntyä pimeästä vuodenajasta ja toivottavasti se hieman vähenee nyt kun aurinko alkaa taas paistaa ja kevät kunnolla koittaa. =D Olen ihan amatööri vielä tuon joululahjaksi saamani kameran käytön suhteen ja opiskelen kovasti eri kuvaustekniikoita ja väritasapainoja. Toivottavasti siitä olisi apua kolkkouden karkoittamiseen. Meillä ei ole huonekasveja lainkaan ja niitä emme tahdokaan. Me emme miehen kanssa ole "viherpeukaloita" ja kaikki kasvit tuppaavat kuolemaan kuukauden sisällä vaikka kuinka ohjeiden mukaan hoitaisi. ;)
   Eli kasveja ei ole tulossa, muutenkuin kausitulppaanit ja satunnaiset muut kimput silloin tällöin.

   Minusta on mukava saada erilaisia näkökulmia sisustukseemme ja mielelläni otankin kehitysideat vastaan. En siis todellakaan pahoita mieltäni kommentistasi, päinvastoin. <3

   Odotan kovasti remontin joskus valmistuvan, erityisesti keittiö on nyt aivan hirveän näköinen. Myös kellastunut parketti häiritsee omaa silmääni kovasti. Stten kun saamme nuo suurimmat ongelmapesäkkeet kuntoon, avautuu varmasti uusia mahdollisuuksia ja ideoita myös muun sisustuksen suhteen. :)

   Poista
 2. Ihana uusi blogi minulle! Kiitos vinkistä jälleen kerran.... =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pia: Olehan hyvä! <3 Itse tykkään Suvin kodista tosi paljon, todella pehmeät sävyt ja kaunis! <3 <3

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.