sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Tyylikkäästi minimalistinen koti








(Inspiraatiokuvat lainattu TÄÄLTÄ!)

9 kommenttia:

  1. Hihii :) Mä en tiedä, miksi mä nykyään koko ajan sisustuskuvia kattellessa ajattelen sitä arkisotkua kuvan keskelle. Esimerkiks toi keittiö; milähän se mahtais näyttää, jos sinne tunkis tuttipulloa, tyhjän maitopurkin, sukan lattialle, tiskiä altaaseen, kaapinoveen posti it-lapun muistutuksena roskien viennistä, jne.... :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidi: Mä teen ihan samaa! Vois olla aika kaaoottinen näky, mutta siltikin kiva. =D Ja mitä isompi koti ja tila, sen paremmin sotkut uppoaa sinne joukkoon. Pikkukodissa jo yksi kuppi pöydällä saa kaaoksen aikaan. :)

      Poista
  2. Apua Miia oon ihan hukassa ilman sun blogilistaa!! :D Löysin sieltä aina parhaat luettavat, yhyyyyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Janina: Se on tulossa takas heti kun mun kaveri tulee kylään ja koodaa sen mun puolesta. Toivottavastipian...

      Siihen asti löydät mun suosikit klikkamalla postauksen lopussa olevaa posted by Miia- oma koti valkoinen. :)

      Poista
    2. Huh, kiitos! <3 :D
      - Janina

      Poista
  3. Sulla on ihana blogi!:) ja ekaa kertaa taidan kommentoida vaik on tullu jo jonkin aikaa seurailtua tätä. Kiva ku laitat inspiskuvia ja myös lukijoiden kotikuvia. Ja niin mukavaa et päivität usein blogias!:) Nuo ylläolevat kuvat ei kyl uppoo meikäläisen makuun yhtään, en tuntis oloani yhtään kodikkaaksi noin pelkistetyissä tiloissa.. Silti kaikentyylisistä kodeista voi saada jotain ideaa ja inspistä omaan kotiin, ja se on aika hauskaa minusta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saara: Kaunis kiitos ihanasta kommentistasi! <3 <3 <3 <3 Itse tykkään tosi monenlaisista kodeista ja sisustustyyleistä, vaikka olen oman kotini suhteen aika ronkeli. =D

      Muistan kuinka olin itse ihan fiiliksissä, kun All you need is whiten ihana S julkaisi muutaman kuvan meidän kotoa joskus vuosi sitten (ennen oman blogin aloittamista) ja se oli huikeaa. :)
      Oma koti näyttää toisen blogin kautta katsottuna myös hieman erilaiselta ja se aukaisi munkin silmät. Rohkaistuin myös oman blogini aloittamiseen ja toivon kovasti että myös kotiesittelyssä julkaistujen kauniiden kotien omistajat kokisivat samoin. <3 <3

      Tykkään ihan hirmuisesti tästä bloggailusta ja juttua riittää enemmän kuin kehtaan julkaista. =D Oman kodin suhteen on nyt hieman hiljaisempi kausi (pari viikkoa), mitään ei oikeastaan tapahdu. Hyödynnänkin kaikki varastossa olevat ajatukset ja postausaiheet ja myös lukijan kotona sarjaan on tulossa vielä muutama postaus!

      Aurinkoista alkanutta viikkoa! <3

      Poista
  4. Tykkäisin tuollaisesta minimalistisesta tyylistä ja meille taitaa olla tulossa vähän sen tyylistä. Jos on paljon kaappeja ja laatikoita, rojut saa piiloon eikä ne loju ympäriinsä. Tuossakin asunnossa näyttää olevan kaapistoa enemmän kuin monessa pikkuasunnossa yhteensä. Roinan ostamista kannattaa hillitä ja entistä tuupata keräyksiin ja kirpparille aina kuin mahdollista. Muuten sitä roinaa kertyy ihan liikaa. Joskus tulee aikoja, etten halua seinille tauluja tai ikkunoihin verhoja ja joskus taas molempia pitää olla runsain mitoin. Sisustamisessa mukavinta onkin se, että tyyliä saa vaihtaa milloin huvittaa keneltäkään lupaa kysymättä.:) Tuollainen minimalistinen sisustus on helppo täyttää runsaudella ja taas tyhjentää, jos kyllästyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valua Kuvasa: Veit sanat suustani! :) Juuri tälläistä muunneltavuutta itsekin tavoittelen ja melko hyvä startti onkin jo. Bestå on näppärä jokatilan-kaappi ja kun saisi vielä keittiön kuntoon ja lattian niin ollaan aika lähellä täydellisyyttä (siis omasta mielestäni =D).

      Mukavaa tiistaita! <3

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.