lauantai 3. maaliskuuta 2012

Tommy Tabermann- sisustustarrat

Ihastuin Tommy Tabermannin sisustustarroihin Art4u-verkkokaupassa. Harkitsin hetken aikaa tilaavani sieltä HAAVE-aiheisen tarran, mutta jätinkin sitten tilauksen tekemättä.


Kristallin Hohtoa-blogissa törmäsin tähän ihanaiseen HAAVE-tarraan uudestaan ja rakastuin ihan täysillä tällä kertaa! <3

Katsokaa miten upea!




Lisää upeita kuvia sekä alennuskoodin löydät alla olevasta linkistä!

Ja koska Kristallin Hohtoa-blogin Kride tarjoaa lukijoileen 15% alennuksen Art4u:n verkkokauppaan, oli minunkin aivan pakko naputella tarra tilaukseen. :)

Itse valitsin tarrani väriksi kokonaan valkoisen ja paikka sille on olohuoneessa sohvan yläpuolella. 

Tässä vielä muutama poiminta Tommy Tabermannin tarroista:


Tämä olisi ihana makuuhuoneeseen: ;)

(Tämä ei ole maksettu mainos! :))

26 kommenttia:

  1. Mäkin näin tän Kridellä ja nyt rupesin miettimään alastomaan rapukkoomme jotain kivaa tarraa...asia erikseen miten sen pystyy kiinnittämään korkealle seinälle, tikaspallilla rappusissa, great :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Outi: Pystyiskö joku pitään pallista kiinni kun taiteilet siellä korkeuksissa? ;) (Hyi mua, heti tuli kaksimieliset ajatukset... =D)

      Poista
    2. Joo jos mä seison norsun pallien päällä, ni sit mä varmaan yllän :)

      Poista
  2. Tosi kauniita tekstejä. Kelpaisi mullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inanaa: Tykkään kanssa kovasti! Myös Tabermannin runo-lasit on kauniita. <3

      Poista
  3. Ihastelin juuri kaupassa lasista Tabermannin runotaulua ikkunaan, mutten sitä ottanut koskei ole sopivaa ikkunaa :-/
    Tämä runotarra onkin sitten hyvä vaihtoehto meidän uuteen makkarin seinään, hakusessa ollut jokin kiva ja se taisi löytyä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sabuska: Mä olen katsonut kanssa, mutta samaan ongelmaan tyssäsi. Näihin runotarroihin ihastuin heti ja nyt on kotimatkalla olkkariin tuo HAAVE! <3 <3 <3 <3 Makkariin mietiskelen sitä hieman aistikkaampaa naisen joki-tarraa (en muista sen nimeä nyt). ;)

      Poista
  4. Voi että. Olen itsekin aivan hullaantunut Tommy Tabermannin teoksiin. Siksi kai kaappiini haalinkin Muurlan laseja, joissa on Tommyn upeita runoja. Kuinka mukava onkaan siemailla kuumaa glögiä lasista, josta voi lukea rohkaisevia ja kauniita lauseita yhä uudelleen ja uudelleen. Törmäsin myös jokunen aika sitten näihin Tommyn sisustustarroihin, ja Haaveen haluaisin ostaa omakseni, jos vain löytäisin sille paikan. Niin herkkää, niin kaunista. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Janika: Muurlan lasit on kauniita. Itsekin niitä harkitsin, mutta meillä on noita jalkalaseja niin paljon että en voi enää yhtään ostaa enempää. Onneksi on tulossa runokuumeeseen se HAAVE. Olkkarin harmaaseen seinään sen ajattelin laittaa ja koko valkoisena tilasin. <3 <3 <3 Tulispa se jo.... :)

      Poista
    2. Oi! Odotan innolla, että pääsen näkemään sen olohuoneenne seinässä, joten olen odotuksessa mukana! :D Sopii taatusti teidän seinään kuin nenä poskien väliin! :) Minä pidän niin kovasti tuosta sanomasta. Itse tässä olen puntaroinut, että tilaisinko tarran, vai printtaisinko kyseisen runon verhoihin. Vaikea valinta, tarra olisi niin kaunis kokonaisuus, mutta paikkaa ei oikein löydy. Höh!

      Poista
    3. Janika: Tosi hieno idea tuo verhoihin printtaaminen! Miun ääni sille!!!!!! <3 Miten saat sen printattua kankaaseen, kysyy utelias haaveilija. =D

      Poista
  5. Apua miten ihana tuo Haave -tarra!! aika tyyris vaan :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiina: Hinta on aika suolainen ja sen takia jätinkin sen ensin tilaamatta. Kriden blogissa oli sopivasti -15% alekoodi ja vaikkei se ale paljoa olekaan, niin oli silti aivan super pakko tilata tuo Haave olkkariin. =D Säästipä muutaman roposen "pakkohankinnasta". =D

      Poista
  6. Tuon ekan kyllä laittaisin seinälle ehdottomasti!! :)

    VastaaPoista
  7. Moikka täältäkin. Kiitos kun teit tuon postauksen tänne. Näytti oikein hyvältä. Ihmettelinkin, että mitenkäs eilisillan jälkeen kävijöitä oli ollut huomattavasti normaalia enemmän kunnes liikenteen lähteet -tilasto paljasti mistä niitä oli tullut yhtäkkiä huimasti ja heti tulin kurkkimaan tänne :) Innolla jään odottelemaan minkälainen Haave -tarra teille kotiutuu. Mukavaa sunnuntain jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cride: Kiitos itsellesi kun löysin blogistasi tämän alkuperäisen jutun! Teillä on niin kaunista! <3 <3 <3 Ja tuo tarra on niin ihana. :) Mie nyt hävyttömästi sinuu matkin, kun tilasin saman. Onneksi sentään väriero on erotuksena *hih* =D

      Mukavaa sunnuntaina sinne myös! <3

      Poista
    2. Oi kiitos kiitos kovasti kehuista ja voi eihän se ole matkimista jos samanlaisen tarran tilaa. Itsehän tuolla kannustan tilamaan :)

      Poista
  8. Kaunis tarra!! Tarrat ovat kivoja sisustuselementtejä, kun ne eivät maksa aivan maltaita. Raaskii sitten luopuakin niistä, kun kyllästyy tai tulee uusi entistä kivempi vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kahvihetki: Ihme ettei sisustustarroja keksitty jo vuosia vuosia sitten. Ne on nimittäin ehkä 2000-luvun nerokkain keksintö sisustamisen saralla. :)

      Poista
  9. tosi kivoja tarroja! mulla on niitä jo ennestään ja lisääkin voisi ottaa. mukavan oloinen blogi on sulla :)

    VastaaPoista
  10. Ooooooh, ihana tarra!! Heti rupesin miettimään, että mihin sen sijoittaisin meidän kotona.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mabn: Itsekin mietin eri sijoituspaikkoja, koska sanoman puolesta tuo kävisi mihin tahansa, eteiseen, olkkariin, makkariin, aulaan, portaikkoon... Itse tahdon että se on isosti näkyvillä ja olkkari kaipaisi sopivasti jotain pientä fiilausta. Sinne siis... =D

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.