lauantai 3. maaliskuuta 2012

Toivepostaus - Pieni kauneus-postaus :)

Ajattelin postailla teille tällä kertaa Sennan toivomasta aiheesta, eli omista must-have-kauneudenhoitotuotteistani. Niitä ei montaa ole ja koska tulen hyvin toimeen myös meikittömänä, on pakolliset tuotteeni puhdistuspuolelta. =D

1. Hiukset!

Olen värjäillyt hiuksiani useasti, tuhkanvaaleasta punaisen kautta mustaan ja takaisin vaaleaan. Tätä samaa värinvaihtorumbaa kesti reilu 10-vuotta, kunnes päätin että värjäilyt saa riittää. Tukka oli huonossa kunnossa aina ja vaikka kuinka yritin värjäyksien ohella kasvattaa pituutta, oli maksimipituus korkeintaan olkapäille, ei koskaan sen ali (lukuunottamatta pidennyksiä).

Olen viimeisen 3 vuoden aikana värjännyt hiukseni 2 kertaa ja nekin kerrat ainoastaan sen vuoksi, että omaan itsepäisesti suorana sojottavaan pehkooni tulisi hallittavuutta ja muotoiltavuutta. Oma luonnollinen värini on tumman punaruskea ja myös hiusvärini on hyvin lähellä omaa väriäni. Juurikasvuongelma on lopullisesti historiaa. :)

Maailman paras shampoo ja hoitoaine! Redken on suuri suosikkini ollut jo vuosien vuosien ajan! Näillä olen saanut pelastettua myös värinpoistosta palaneet hiukseni! Ihmeainetta, jota suosittelen kaikille lämpimästi, varsinkin rutikuiville käsitellyille hiuksille.



2. Hiusten muotoilutuotteet!

Käytän hyvin vähän enää muotoilutuotteita, koska yritän pitää hiukseni mahdollisimman hyväkuntoisina. Pyrin kuivattamaan hiukset naturaalisti, ilman kuivainta.
Ennen olin addiktoitunut suoristusraudan käyttöön ja se olikin ainoa keino saada huonokuntoiset ja hapertuneet haivenet näyttämään suorilta, kiiltäviltä ja terveiltä. Nyttemmin, kun hiusteni kunto on parantunut, olen hylännyt täysin raudan käytön.

Ainoa muotoilutuotteeni on Tigin Bed head-sarjan tuuheuttava Superstar-suihke. Tätä suihkin kevyesti pyyhekuiviin hiuksiini, kun haluan extra-volyymia. Föönauksella tai ilmankin.
Aika harvoin olen tätä käyttänyt... lapsen kanssa ei paljoa ehdi hifistelemään, päivärutiinimme on enemminkin wash & go! ;)



3. Kasvojen puhdistus!

Minulla on melko normaali sekaiho, välillä pintakuiva ja toisinaan T-alue rasvoittuu enemmän. Vuodenaikojen mukaan suurimmat vaihtelut, talvella kuivaa ja kesällä rasvaisempaa. Näppyjä siellä täällä silloin tällöin, mutta mitään varsinaista iho-ongelmaa ei ole.

Luottotuotteeni onkin Estee Lauderin Perfectly Clean-sarjan Splash Away-puhdistusaine ja Fresh Balancing-kasvovesi. Nämä sopivat iholleni erinomaisesti ja kaikkina vuodenaikoina.

Puhdistusaineesta tulee ihanan nirskuvan narskuvan puhdas tunne ilman kuivattavaa vaikutusta.
Kasvovesi kihelmöi hieman ja tekee ihosta vauvanpyllyn-pehmoisen. :)



Viimeisenä kosteusvoide!

Luotan Estee Lauderin taikaan tässäkin ja supersuosikkini on Re-Nutiv-sarjan Replenishing Comfort Creme. Tämä on suoranainen ihmevoide, kosteuttaa todella hyvin rasvoittamatta ja tekee ihosta silkin himmeän ja kimmoisan. Olen "vasta" 29-v, mutta oloni tuntuu 16-vuotiaalta tämän rasvan levityksen jälkeen. IHANA TUNNE! =D



Tässä siis oma arsenaalini! Kovin montaa purtiloa ei ole, mutta sitäkin paremmin itselleni sopivia. :)

Meikit ja kynsilakat eivät kuulu must-have-juttuihini, joten ne jäivät pois tästä postauksesta. Niistä on tulossa erillinen juttu joskus myöhemmin. :)

LAISKAA LAUANTAITA! <3

6 kommenttia:

  1. Ei liity nyt aiheeseen, mutta pystytkö pitämään Avan vaategarderobin värit tietyissä sävyissä vai tuleeko ostettua himotuksia myös muissa väreissä? Mietin vain kun aika suppea värivalikoima oli Avan kevätvaatteissa, beige, sininen,musta,harmaa,valkoinen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avan vaatteista on blogissa esitelty noin 10% ja nekin olivat ns. parempaa päällepantavaa. Niissä pyrin valikoimaan perusvärejä, valkoista, punaista, beigeä, ruskeaa, sinistä, harmaata ja mustaa. Helposti yhteensopivia ja kauniita.

      Peruskäyttövaatteista löytyy kaikki sateenkaarin värit. En ole katsonut aiheelliseksi postailla Avan peruskäyttövaatteista blogissani, koska kaikki joilla on jo lapsia (ja miksei muutkin) tietävät miltä perus collegehousut pinkkinä näyttävät.

      Esimerkkejä voin nyt sinulle kuitenkin laittaa:

      - Kevään välikausipuku violetti
      - Sadetakki ja housut pinkit
      - legginsit, trikoopaidat liila, pinkki, turkoosi, oranssi, punainen, pilkullinen, raidallinen, kukkakuosinen, sydänkuvioinen
      - Fleese takki ja housut 3 eri paria, liila, harmaa, punainen
      - College housut ja paidat, keltainen, turkoosi, pinkki, vaaleanpunainen, limenvihreä, harmaa

      Vaatteista osa kuvioimattomia ja osa kuviolla, esim Hello Kitty, hevonen, koira, kissa, Littlest pet shop, Disney Princess

      En ymmärrä mistä moinen kuva on syntynyt, että puen lapseni aina vain ja ainoastaan valkoiseen ja harmaaseen. Tuon värisiä vaatteita meillä on toki paljon, mutta ihan vaan käytännöllisyyden vuoksi. Ne on helppo pestä samalla koneellisella aikuisten vaatteiden kanssa, meillä mies käyttää paljon mustaa, harmaata ja valkoista sekä farkkuja. Itselläni toistuu samat värit sekä beige, punainen ja ruskea.

      Avan pinkkejä ja kirjavia vaatteita saa aina viikonajan muhitella pyykkikorissa, ennen kuin on täysi koneellinen kasassa. Vajaita koneellisia emme pese.

      Ava käyttää paljon myös veljen tyttöjen vanhoja vaatteita, suvullani kierrätys on kunniassa. Sieltä tulee jos jonkin sorttista vaatetta ja kaikki päätyvät käyttöömme väriin ja kuvioon katsomatta. Pieneksi jääneet vaatteet taasen kierrätämme eteenpäin ystäväpariskunnan pikkutytölle. :)

      Poista
    2. Lisäyksenä vielä, minun ei tee mieli ostella mitenkään erityisesti söpöjä pastellin värisiä vaatteita. Vaaleanpunaista oli paljon kun Ava oli pieni. Ostamme vaatteet tarpeen mukaan, siinä värissä mistä on oikea koko saatavilla, oli se sitten pinkki tai keltainen. Niin kauan kunnes Ava osaa itse kertoa mistä tykkää ja mistä ei, äiti päättää mitä lapsi päällensä pukee. Heppapaita on tosin muodostunut jo Avan suosikiksi (pinkki-kuvioinen) ja eiköhän sieltä kohta ala tulemaan muitakin lemppareita. =D

      Ava saa valita aikanaan itse vaatteensa, sään sallimissa rajoissa tietenkin. ;)

      Poista
    3. Ai niin, kyllä nyt asiaa riittää! *hih* =D

      En metsästä mitään lastenvaatteita netistä enkä muutenkaan hingu mitään tiettyä (paitsi Zaraa). =D

      Ostamme perusvaatteet pääasiallisesti H&M:stä, Prismasta ja Lindexiltä. Joskus myös Seppälästä tai Stockmannilta (esim Name It ja Benetton). H&M:n valikoima on aika suppea värien suhteen, sieltä löytyy vain pinkkiä, liilaa, keltaista ja limenvihreää. Nyt kevääksi myös se turkoosi, jota meillä myös on. Tämä hieman rajaa siis kaappimme väritystä. :)

      Harmaaseen ja valkoiseen on helppo yhdistellä "trendivärejä", joten itse en näe mitään ongelmaa asiassa. Tällä mennään... :)

      Poista
  2. Kiitos vastauksesta. Itselläni lasten vaategarderobin kevät-kesä täydennys käynnissä ja vanhojen vieminen kirpparille mistä saa rahaa ostaa uusia vetimiä. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta olisi ihana päästä kirpparilla käymään. Tyttö on pahassa iässä, eikä suostu istumaan rattaissa ollenkaan. Eikä kädestäkään suostu pitämään kiinni. :) Toivottavasti kesällä pääsisi edes kerran. Siihen asti joudun turvautumaan Huutonettiin. =D Ostin muuten sen Zaran punaisen trenssin Huutiksesta. Katselin sitä kaupassa aikoinaan, mutta kaikki alle 100cm koot oli loppu. Oli ihan onnenkantamoinen, että löysin sen käytettynä. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.