sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Sisustuskuvahaaste - lipasto / taso

Kaivelin vanhoja kuvia ja löysin monta kivaa otosta Bestå-kaapeista, jotka toimittavat meillä myös lipastojen virkaa. :)






Viettäkäähän kiva sunnuntai! Itse aion tänään laiskotella ihan luvan kanssa... =D


25 kommenttia:

  1. Missä teidän tietokoneen paikka on nykyään? Ihaha koti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Tuo pöytämallin iMac on miehen omassa käytössä toisaalla. Kotona meillä on enää vain läppärit. :)

      Poista
  2. Näyttää todella hyviltä nuo Bestån kalusteet! Minä menen hankkimaan meillekkin nykyisen TV-tason tilalle nuo matalat Beståt heti loman jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Celina: Hyvä valinta! =D Mä en vaihtaisi itse Beståja enää pois vaikka maksettaisi. :)

      Poista
  3. Miten ihmeessä noi Tofta-ovet saa suoraan linjaan rungon kanssa?? Meillä ne on ihan vinksallaan :D Ovet painaa niin julmetusti ettei ne oikein tahdo asettua oikein... :((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rosyln: Jakautuuko teillä paino toispuoleisesti? Se saattaa vaikuttaa hieman. Painoeron täytyy tosin olla aika suuri...

      Kokeilkaa säätää niitä saranoita, meillä on lähes kaikki alasaranat tosi pitkällä ja yläsaranat aika tiukasti kiinni (vaikea selittää...) Eli se keskiruuvi kieritelkää niitä. :)

      Poista
    2. Täytyy kokeilla... Tämä ongelmatapaus on kahden vierekkäin olevan 60cm (yht. siis 120cm) leveä Bestå-yhdistelmä. Niiden päällä on 120cm pitkä, painava terraario, joten luulisi että paino jakautuisi ihan tasapuolisesti? Yksittäisessä 60cm Bestå-kaapissa ovi asettuu ihan nätisti. Kummallista!

      Poista
    3. Rosyln: ootteko säätänyt niitä jalkoja? sekä irtojaloissa että jalustassa on sellaiset säädettävät pyörylät, niin kokeilkaa vielä niitä kanssa. Jos ne ei mene millään suoraan linjaan niin tehkää rekla Ikeaan ja hakekaa uudet tilalle. :)

      Poista
    4. Rosyln: piti vielä lisätä, että luulen että toisen (tai molempien) runko on jotenkin vinossa ja siksi ne ovet ei asetu. kokeilkaa siis vähän tuupata niitä yhteenpäin jos suoristuisi tai sitten säätää vielä niitä jalkoja. Näiden lisäksi täytyy kylläkin TAAS säätää niitä ovienkin saranoita. :)

      Poista
    5. Luulen et johtuu siitä kun toisessa rungossa ei oo sitä takalevyä (koska johtojen pitää tulla ulos) pitämässä kasassa niin se on sit vähän vino, joten siitä johtuen toinenkin runko on vino. Me yritettiin just tuuppia niitä, ja ne pysykin tuupinnan ajan hyvässä linjassa mut heti ku lopetti niin vinous jatkuu ;D pakko siis säätää saranoita.

      Poista
  4. Beståt on kyllä ihania! Itsekin hankin jokin aika sitten olkkariin pitkän tason noilla kiiltävillä ovilla ja on kyllä tyylikästä ja kaunista. En vaihtais millään pois minäkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sari: <3 Ensi kerralla kun vierailen Ikeassa, ajattelin katsoa tuohon bestån päälle sitä valkoista lasia. Sillä saisi vielä enemmän kiiltävää pintaa. :)

      Poista
  5. Hei...Sinulla on ollut sellainen vauhti :) näiden kuvien kanssa että ihan hengästyttää!
    Koti on kyllä Kaunis! Kokonaisuudessaan Kaunis!
    Kikka

    VastaaPoista
  6. Olen niiin haaveillut beståista omaankin kotiin! Niistä kun saa "rakennettua" melkein mtä vaan; lipastoa, tvtasoa, "kirjahyllyä", vaatekaappia tai muuta säilytyskaappia. Mutta ehkä sitten kun varat riittää ;) Itse olen miettinyt valkoisten että mustien beståjen sekoittelua, tiedä vaan miltä tulisi näyttämään.. Ja vielä että laittaako erivärisiä yhteen, vai vaan erivärisiä eri paikkoihin. Sen näkee sitten joskus :) Hyvää loppuviikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viivi: Valkoiseen runkoon yhdistetyt mustat ja valkoiset korkeakiiltoiset ovet! nam love! <3 =D

      Poista
  7. Kivat! Me tyhmät ostimme muutama vuosi sitten beståa tummilla ovilla. Nyt ne on menossa vaihtoon ja tarkoitus olisi ostaa myös lisää kaappeja ja laittaa telkkari sisälle piiloon. Nämähän on nyt muistaakseni 15.4 saakka -20%.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minttu: laittakaa vanhat ovet myyntiin ja ostakaa uudet tilalle. Tai sitten säästätte ne vanhat ja jos tulee joskus tumma sisustusvaihe niin teillä on ovet jo valmiina. :) beståssa on hyvä kun osia voi ostella pikkuhiljaa ja yhdistellä monenlaisia kokonaisuuksia. -20% ale on aika hyvä, joten shoppaamaan vaan. =D

      Poista
  8. Minkä kokoisia teidän nuo rungot oikein on? Mä mietin samanlaisia lastenhuoneeseen, mutta mietin että matalaa, korkeampaa vai mitä sitä laittais. Ja olkkarissa onkin Bestån tv-taso ja sitäkin tekis mieli humppailla vähän lisääkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Avan huoneessa on vierekkäin kaksi matalaa, 64cm korkeus + jalusta 10cm.
      Nuo olkkarissa olevat on puolikorkeita, minua noin suuhun asti ja korkeus niissä 128cm + 10cm metallinen jalusta (olen 159cm pitkä). :)

      Poista
    2. Kiitos tiedosta :) eli olkkari tartteis nuo korkeammat, lastenhuone matalammat.. tai sitten just toisinpäin :D

      Poista
  9. Hei taas Miia, Voitko vielä antaa mulle pari neuvoa... jookos, vaikka tauolla oletkin; Olen nyt hommannut Askosta (tilannut) valkoisen 5 cm:n kannella ja paksuilla jaloilla varustetun ruokapöydän, toivottavasti se nyt on sitten mulle se the PÖYTÄ :) kysyisin Sinulta siitä aineesta millä olet hoitanut omaa ruokapöytääsi - eivät nääs täällä meidän Askossa tienneet semmoisesta aineesta ollenkaan, mikä se aine on nimeltään ja mistä sitä saa, toinen kysymys koskee tuota Rondo-valaisinta, mitä mieltä olet siitä kokonaan valkoisesta Rondosta, näin sellaisen eilen Pentikillä ja mietin että onko tuo teräksen värinen parempi kuin valkoinen, hassuja kysymyksiä minulta Sinulle - koska voisit olla melkein tyttäreni, mutta luotan mielipiteisiisi ja vaihdoin tuon ruokapöydänkin vinkkisi vuoksi. ei ole tarvetta julkaista, ellet itse välttämättä halua ja ei tarvitse vastata jos olet kiireinen! Hyvää ja aurinkoista pääsiäistä Teidän perheelle - virvon varvon...
    ♡ tuisku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuisku ♥: Ilman muuta neuvon parhaani mukaan sinua! <3 <3 <3 Luulen että ostamasi Askon pöytä on Twist-niminen, se on TODELLAKIN AIVAN TÄYDELLINEN!!!!!! Meillä oli sellainen, jossa tosin oli pähkinän väriset jalat. Todella laadukas, vankka ja tuleva. Kestävä maalattu kiiltävä pinta! :)

      Olen puhdistanut kiiltovalkoista pöytäämme (sekä vanhaa että tätä uutta) ihan perus-suihkeilla, Method-puhdistussuihkeet, cif-lasinpesusuihke, laimennettu fairy-liuos... Kaikki aineet käyvät, kunhan niissä ei ole hankaavia ainesosia, ne narmuttavat pintaa.
      Mikrokuituliina on ihan must have, sillä saa hyvin lian pois, ei naarmuta ja kiillottaa samalla pöydän pinnan. Näitä kannattaa varata vaikka pari kappaletta siivoukseen. Talouspaperia voi käyttää myös, mutta se on aika karkeaa, joten ei liian usein sillä. Tiskirätti jättää vesirannut pöydän pintaan, joten jos tiskirätillä pyyhkii, on kiillotus tehtävä mikrokuituliinalla enivei. :)

      Olen laittanut tietokoneen näytölle tarkoitettua suojasuihketta pöytään. Sitä saa Suomalaisesta kirjakaupasta. Se tosin on aika turha tökötti, en suosittele hankkimaan sitä. Jos pöytään tulee isoja naarmuja, on olemassa erikseen korkeakiiltovalkoisen paikkaustahna, itselläni ei ole kokemusta siitä mutta Coconut White-blogissa sitä on käytetty ja heillä Askon Twist-pöytäkin vielä. :)

      Valkoinen Rondo on minulle ihan uusi juttu, enkä löytänyt siitä mitään kuvaa mistään. Jos se valkoinen pinta on joko helmiäiseen vivahtava tai valkoista lasia muistuttava niin kuullostaa aivan ihanalta. Jos taasen pinta vaikuttaa ensi katsomisella muoviselta (himmeä / mattainen / kermainen), en suosittele silloin sitä (voi tulla "ikean-halpis-tunne"). Harmi kun en löytänyt kuvaa siitä... nyt en oikein osaa tässä auttaa sinua. :)

      Ihanaa pääsiäistä sinulle myös! <3 <3 <3 <3 <3 .... tuoreeks terveeks, tulevaks vuodeks.... =D

      Poista
    2. Iso halaus ja kiitos taas neuvoistasi!
      ☀ t

      Poista
  10. ihanan näköistä, minkä korkuinen tuo tv-taso on. itse mietin sitä 40 korkeaa mut en tiedä sit oisko liian matala meille.

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.