lauantai 17. maaliskuuta 2012

Sisustuskuvahaaste - jotain musta-valkoista sekä höpötystä

Meillä on ollut musta-valkoinen sisustus 2007-2009. Kovasti harmittaa, kun meidän KAIKKI kuvat meni sen sileän tien, kun kovalevy sanoi moimoi. ÄRGH! 
Muutama kännykkäkuva noilta ajoilta onneksi on, tosin lähes kaikissa kuvissa esiintyy mies, kaverit tai koirat. :)


Tässäpä siis pieni maistiainen menneestä (kuva otettu 3.6.2009)!



Lisäksi löysin hellyyttävän kuvan meidän koirapariskunnasta, Roope nukkuu Miffen masun päällä. <3


Miten musta tuntuu, että viikot menee kamalan nopeasti? Just oli viikonloppu ja taas ollaan jo lauantaissa... Mihin nää päivät oikein katoaa? :)


Mun on myös aivan pakko raportoida mun kuntokuurista! Mä olen nimittäin onnistunut pudottamaan jo 6kg elopainoa (lue: rasvaa ja ihraa =D). 
Tavoitepainoon on enää -5kg matkaa, tosin kiristin hieman tavoitetta ja nostin sen -8kg. :) Vaikka ulkona on ankea ilma, on fiilis mitä mainioin! =D

14 kommenttia:

  1. Minkälainen kuntokuuri sulla on? Kerro salaisuutes honey.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidi: Mä olen tunnesyöppö ja syön erityisesti väsymykseen. Itsehillintä on ollut heikoilla kantamilla ja annoskoot järkyttävän suuret. Mun elämäntapa-parannukseen (laihdutukseen) kuuluu kaiken herkun välttäminen. Mikään ruoka-aine ei ole kiellyttyä, mutta koska tunnen itseni, en voi ottaa edes yhtä pientä irtokarkkia. Se sortaa mut samantien ylensyömiseen. :) Maksimi kalorimäärä päivässä on 700 ja en syö mitään klo 19 jälkeen. Lisäksi teen pientä jumpaa kotosalla päivittäin. Yritän myös muistaa juoda vettä noin 2-3L ja aamu alkaakin aina lasillisella hanaraikasta kotivettä. =D Pelkästään jo se, että olen jättänyt iltasyömisen, on kaventanut masua ihan kamalasti. Aamuisin on aina kevyt ja laiha olo (vaikken siis tod ole mikään laiheliini) ja se auttaa pysymään motivoituneena. :)

      Poista
    2. missä ajassa olet pudottanut nuo 5kiloa? 700 kaloria/pvä on kyllä tosi vähän, tee vaikka postaus mitä sä sisällytät tohon kalorimäärään.

      Poista
    3. Anonyymi: 8 viikkoa, eli tammikuun puolivälistä asti about. Syön tavallista ruokaa, mutta annoskoot ovat pienehköjä (ainakin mun normaalin lautanen täynnä-kokoon verrattuna) enkä syö herkkuja, limuja, mehuja, rasvaista ruokaa.... Ihan normalia foodia vaan. Välipalana valion jogurttia tarvittaessa. Lisäksi vältän leipää, koska mulla on tapana syödä 6 viipaletta kerralla ja niitä tulee mätettyä vaikka kuinka yrittää hillitä itseään. Myös kurkkua löytyy kaapista, se on hyvä hätävara jos tulee ihan hirmuinen pakko mässätä. :)

      En aio avata tämän enempää mun dieettiä, koska tiedän jo etukäteen että se aiheuttaa murinaa. Olen entinen kilpaurheilija ja tottunut tiukkoihin kuureihin ja paastoihinkin tarvittaessa. Mulla on hyvä tietämys aiheesta jo 14-vuoden ajalta, enkä tahdo että kukaan mun lukijoista lähtee noudattamaan yhtä tiukkaa kuuria, ilman että on tietoinen kaikista syistä ja seurauksista. tarkoitus on jatkaa 3kg kuukausi vauhdilla loputkin 8kg pois. ;)

      Poista
  2. Vau; hieno painonpudotus! Täällä kamppaillaan samojen kilomäärien kanssa; -5 kg kesään mennessä olis tavoite...itse asiassa näin se on joka vuosi; jouluun mennessä kiloja kertyy salakavalasti ja sitten niiden kanssa koko alkuvuosi kamppaillaan, että kesällä voisi huoletta laittaa vähennellä niitä kokovartaloa peittäviä vaatteita ;) Tsemppiä sinullekin loppukiloihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soile: Mulla tuli raskaudesta lähes 30 kiloa extraa, jotka ei sitten kauhean helposti lähteneetkään. sain jo kertaalleen pudotettua 20kiloa, mutta siihen se sitten tyssäsi ja muutaman lisäkilonkin sain hankittua loppuvuodesta. :)

      Olen käyttänyt raskautta ja pikkulapsiaikaa tekosyynä pulskaan olemukseen, mutta nyt se on loppu! Ei mitään syitä ja selityksiä enää, vaan pikkuhiljaa kohti tavoitepainoa ja pysyvästi tällä kertaa. =D Alku on ollut tosi rankkaa kun piti jättää kaikki herkut pois, mutta nyt alkaa olemaan helpompaa. Mies osti tarjouksesta Fazerin marjapiirakoita, mutta mun ei edes tehnyt mieli, syömättä siis jäivät. JES! =D Tsemppiä sulle kans kevään kevennys-projektiin! <3

      Poista
  3. Tänään minäkin aloitin haasteen :)

    Aivan ihana kuva teidän murusista tosissaan <3 Eläimet ovat vain niin parhaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Celina: Tulenkin lukemaan sun postaukset! :) Pitkään mietin viittinkö nuita kuvia laittaa, kun tulee aina niin kova ikävä Roopea kun sen näkee... Mutta se on osa meidän elämää ja tulee aina olemaankin. Ei sitä pääse pakoon. <3 <3 <3

      Poista
    2. Ja siis WAU mikä painonpudotus!! Tosi upeaa!! Ehdin jo edelliseen kommenttiin painaa "lähetä" ennenkuin tajusin lukea tuon kohdan ;) Itsellä paino tippunut vasta pari kiloa, vaikka tavoite hieman enemmän :D Selkäranka puuttuu!

      Poista
    3. Celina: Mullakaan ei tuota selkärankaa oikein ole, mutta nyt on pakko ryhdistäytyä ja laitta itsensä taas kuntoon! :) Tsempitykset myös täältä sinulle! <3

      Poista
  4. Kyllä täytyy sulle hattua nostaa :-) !!, itse oon yrittänyt tässä jo usemman viikon (siis jälleen kerran). Nyt olen onnistunut sentään olemaan ilman karkkia ja pullaa (en voi myöskään ottaa yhtä palasta---> kaikki menee ja naapurinkin karkit samalla vauhdilla). Iteltä ei oo lähtenyt kuin 1-2 kg :-(,mutta en kyllä pysty noin pienellä kalorimäärällä olemaan vaikka kuinka yrittäisin, sulla täytyy kyllä olla mahdoton itsehillintä :-). Tsemppiä ! ja toivotaan että perässä tullaan, vaikkakin hitaasti, niin toivon mukaan varmasti... tommoset -5 kg auttais mahtumaan vaatteisiin paremmin :-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PirjoSofia: Eka viikko oli suorastaan yhtä he***ttiä, mutta nyt on jo paaaaljon helpompaa. Mä olen huono häviäjä ja nyt jos koskaan aion laittaa kropan kuntoon. Turhat makkarat hus pois ja kuntokuurilla lihakset timmeiksi. Tällä kertaa mä aion onnistua. =D Vauhdilla ei sinänsä ole edes väliä, kunhan vaakalukema ei lähde nousuun. Mulla on mututuntuma että itselläni paino tyssäsi hetkeksi tähän, ennenkuin se taas lähtee laskuun. Siksi mä en nyt käykään vaalla vähään aikaan vaan pyrin hakemaan kevyttä olotilantuntua vaatteiden ja syömisien kautta. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.