tiistai 6. maaliskuuta 2012

Lego Storage Brick- säilytyslaatikot, tyylikäs ja leikkisä lelujemma :)

Olen himoinnut Legon säilytyslaatikoita jo jokusen aikaa. Törmään niihin aina silloin tällöin ja esim  Hyypiön Elämää-blogista olen sellaisen löytänyt. :)

Yritinkin etsiä valkoisia säilytyslaatikoita reilu kuukausi takaperin ja ainoastaan pienintä kokoa löytyi ja sekin pitkällä toimitusajalla. Jäi hankkimatta.

Tänään katselin keittiöön uusia koneita Verkkokauppa.comissa ja kappas vaan, sieltähän löytyi sitten myös nämä Lego-laatikotkin. <3 Varastosaldot näyttävät miinusta ja toimitusaika on 2-4vkoa, mutta saatavilla oli kaikkia kokoja useissa väreissä.






Avalla on kertynyt jo hirveä kasa erilaisia ja eri kokoisia leluja, jotka nyt sullotaan kaappeihin. Leluille pitäisikin piakkoin saada jokin näppärä säilytysjärjestelmä ja nämä Lego-lootat sopivat siihen mainiosti.
Laatikoita löytyy neljää eri kokoa, joita voi pinota päällekkäin aivan kuin oikeitakin Legoja.

Pakkohan se oli laittaa tilaukseen kaksi suurta (25cm x 50cm) ja kaksi pienempää (25cm x 25cm) valkoista laatikkoa. Jos laatikot lunastavat lupauksensa, hankin varmasti niitä vielä muutaman lisää, värillisinä kenties. =D

Tämä postaus siis vinkkinä kaikille leluvuorten kanssa painiville! =D

(Tämä ei ole maksettu mainos!)

25 kommenttia:

 1. Nuo on niin huippuja, meiltä löytyy montaa kokoa mustana ja valkoisena ;)

  Ja sitten ihan toiseen asiaan, onko teidän rahi aivan samankorkuinen kuin teidän sohva? Me saatiin rahi vasta tänään ja nyt siinä on muutaman sentin korkeusero sohvaan nähden...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna: Meillä rahi on heiman pulleampi kuin sohvan istuintyyny. Rahin reunasauma on siis ihan saman korkuinen, mutta keskeltä se rahi "pullistaa" hieman. Se lättääntyy kyllä käytössä pikkuhiljaa samalle tasolle, meilläkään korkeuseroa ei enää juuri huomaa. =D

   Rahin rakenne kuulemma sen aiheuttaa.... :)

   Poista
  2. Meillä rahi on noin viitisen senttiä matalampi kuin sohva ja se pistää nyt pahasti mua silmään....Mies sanoo, että ihan hyvä se on, mutta mua harmittaa ;( Ei jaksaisi alkaa valittaa asiasta...Mitä mieltä olet?

   Poista
  3. Öööö, no itse reklamoisin jos noin iso ero. Siis että se rahi on todellakin matalampi. Miehet on miehiä, eikä ne jaksa pikkuasioista kitistä, mutta itse en hyväksyisi moista. Joko rahissa on liian pieneksi leikattu nahka tai täytettä on auttamattomasti liian vähän. Kauppaan vaan mars ja valitusta menemään. :)

   Jos luulet, että voit hyväksyä asian niin anna olla, mutta kannattaa kyllä ainakin jotain rahallista hyvitystä vaatia tai esim lahjakortti (ei mikään 20 euroa vaan tuntuva summa jolla saa jo jotain ostettua) jolla voit sitten ostaa jotain pientä kivaa, maton tai lampun yms.

   sano vaikka, että kirjoitat blogia ja ei anna hyvää mainosta kyllä tuollainen jos ei ne jotenkin korvaa mokaansa. ;) *gjähgjäh* =D

   Poista
  4. Soittelin ja reklamoin asiasta, kun mua se häiritsee pahasti enkä oikein usko, että siihen silmä tottuisi ja se yht´äkkiä oliskin ok. Huomenna kuulemma soittelee reklamaatiopäällikkö ja saamme sopia mitä tehdään... Eli nyt sitten vain ootellaan ja ollaan tiukkana, kun soitto tulee ;) Ja TODELLAKIN kirjotan blogia, kiitti vinkistä :0) ja niinhän mä tavallaan kirjotankin kun sulle kirjottelen... :) :) :)

   Poista
  5. Johanna: Tule sitten kertomaan miten reklamaatio sujui. Kalustekauppojen kanssa kun saa tunnetusti vääntää kättä ja kovaa. =D

   Poista
  6. "Reklamaatiomies" soitteli takaisin päin selviteltyään asiaa tehtaan kanssa ja kuulemma pystyvät tarjoamaan korkeudeltaan oikean kokoista rahia kooltaan 80x80. Sanoin heti etten suostu, koska istuintyynyn leveys on noin 95cm, niin olishan se ihan hassun näköinen istuintyynyn edessä. Rahissa itse päällistyyny on saman korkuinen kuin sohvan, itse rahin runko heittää 7 cm sohvan runkoon nähden. Onko teidän rahin ja sohvan runko saman korkuinen? Toinen ehdotus oli, että lisätään rahiin kahdet jalat päällekkäin!!!??? Sanoin, että älä unta nää!

   Onko teidän rahi myös Magnum vai jokin muu? Meidän sohva oli Magnum, mutta rahia sai 90x90 ainostaan Bellukselta Delphi-nimellä?

   Ihmettelin suuresti, etteivät pysty toimittamaan oikean korkuista ja kokoista rahia ja kerroin, että tutullamme sellainen on. Sovimme, että palaan asiaan, kun olen selvitellyt asioita tuttuni kanssa, että koska ovat sohvan ostaneet ja onko rahi mikä nimeltään. Olisi halunnut puhelimitse jo katsoa teidän tilausta, mutta sanoin etten voi antaa nimeä ennenkuin olen kysynyt luvan tuttavaltani ;)

   Vaikeeta tuntuu olevan, mies jo sanoi, että hälle riittää hyvin, että saisi hinnanalennusta ja jos ei meinaa onnistua, uhkaa kaupan purulla!

   Poista
  7. Johanna: Älä suostu mihinkään 80x80cm kokoiseen rahiin. Meillä on todellakin ihan samn kokoinen rahi kuin sohvan istuintyynykin on. Ja korkeus on runkoineen ja jalkoineen aivan sama. Myös saumat ovat samalla korkeudella. Ainoastaan täytettä on rahissa niin paljon, että se pullistaa sohvaan nähden. En löytänyt tähän hätään kuittia sohvasta, mutta n kyllä muista mistään Delhi-rahista koskaan kuulleeni. Magnumista vaan puhuttu ja olen 99,9% varma että rahikin on magnum.

   Ilman muuta saat luvan näyttää meidän sohvaa. Kaiva vaan kaikki kuvat siitä rahista mitä löydät ja pistä ukolle sähköpostiin menemään. Ja miten niin he eivät voi tehdä oikean kokoista rahia? Puu runko, jouset ja fyllit sekä ne erilliset jalat. Ei voi olla niin vaikeaa.... ja onhan se nyt ihan naurettava väite, etti muka rahia saa oikeassa koossa sohvaan nähden. EI OLE TOTTA!!!! *ÄRRGGGGGGGH MÄ PUREN*

   Poista
  8. Sohva ja rahi on ostettu 2009 Helsingin Lanternan Maskusta. Magnum nimestä on puhuttu ja kuitissakin luki, joten magnumista on todellakin kyse. Kyllä on kerrassaaan kummalista palvelua Maskussa taas...

   Poista
 2. Pitäisiköhän vaan hankkia tommosia legolaatikoita ja jättää Beståt hankkimatta... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inanaa: JUUUUUU! Olisiko hieman hienoa tuollainen valkoiset Brickien rivistö olkkarissa ja telkku siinä yläpuolella seinään kiinnitetynä. =D

   Poista
 3. Voin sanoa ettet tule katumaan ostostasi. Mulla siis todellakin näitä kaksin kappalein ja vielä hinkuisin kolmatta. Se just on kätevää kun ne voi pinota ja näytä pahalta sisustuksessakaan :D Hmmm kolmannessa vois säilyttää noita leikki-astioita...joo-o se on saatava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi: Näin minäkin luulen :). Mä ihastelinkin siun kotona noita lootia ja olin ihan kade kun teillä lelut säilytetään niin mageesti. :) Toivottavasti omat laatikot tulisi nopeasti niin saataisi tuo Avan alati kasvava leluröykkiö järjestettyä. ;)

   Poista
 4. Itsekin olen näitä katsellut :). Lekmeriltä näitä saa myös ja ovat jopa nyt hieman alennuksessa ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marie: Täytyykin käydä Lekmerillä kurkkaamassa. Itse en googlehaulla löytänyt kuin verkkokaupan ja lelut24. :)

   Poista
 5. Nuo ovatkin kiva idea... Itsekin täällä pähkäilen pienten lelujen kanssa ja olenkin katsellut erilaisia laatikoita ja rasioita tytön pienille aarteille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonna: En ole kuullut kuin hyvää sanottavaa noista Legon laatikoista. Ja onhan ne vielä aika tyylikkäätkin. Jospas meilläkin pikkuneiti taas innostuisi siivoamaan iltaisin omat lelunsa takaisin paikoilleen, kun niillä olisi looginen paikka. =D

   Poista
 6. Ovatki todella kauniita, värinkin voi valita inspiraation ja sisustusilmeen mukaan! Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kikka: Juuri näin. Itse mietiskelin miten hienoa olisi ripaus trendiväriä keltaista. Ja miksei pinkkikin kävisi. Tyttö voisi itse valita haluamansa värin ja samalla saattaisi se omien lelujen korjaaminenkin alkaa maistua. =D

   Poista
 7. Mulla on kans nämä hankintalistalla. Annukalla on tavaraa ihan järjettömästi vaikkei muka mitään koskaan osteta :) Odottelen että saan neidin huoneen muuten kuosiin niin tiedän tarvinko mustaa vai valkoista. Kiitti vinkistä mistä saa myös valkoisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sannis: Meillä kanssa tavaravuori on räjähtänyt kasvuun. Paljon on saatu lahjuksina ja osa käytettyinä ja leluja tuntuu pursuavan joka tuutista. Eli vaikka itse ei leluja paljoakaan olla ostettu on lelut lisääntynyt silti salakavalasti. =D

   Legoilla tykätään paljon leikkiä ja olkkariin ne aina levitetään. Nuo isoimmat lootat ajattelinkin säilöä olkkarissa sohvan vieressä ja säilöä duplot ja legot niihin, ettei tartte sitten edes takasin liikutella legoja. Ne kun on päivittäisessä käytössä kumminkin. :)

   Poista
  2. Hyvä idea laittaa ne olkkariin. Meillä Annukka on jo sen ikäinen että vihdoinkin suurin osa leluista pysyy omassa huoneessa ja iltaisin yritetään korjata sinne ne olkkariin vaeltaneet. Pienempänä piti aina olkkarissa olla oma lelulaatikko,

   Poista
  3. Sannis: Meillä eksyy lelut olkkarin puolelle ja niiden pois korjaamisessa on aina oma hommansa. Päästään kaikki paljon helpommalla sitten kun Legon laatikot saapuu ja ne voi jättää olkkariin. :)

   Poista
 8. Nuo ovat kyllä kivoja. Meiltä taitaa löytyä noita tällä hetkellä yhteensä 12 kpl. Ehdottomasti hankin noita vielä muutaman lisää kunhan saadaan lapsille omat huoneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura: Itsekin varmaan hankin niitä vielä lisää, mutta hyvä startti on jo nuo neljäkin laatikkoa. Meilläkun ei nyt ole oikeastaan mitään säilyttimiä pienimmille leluille ja barbeille. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.