torstai 22. maaliskuuta 2012

Korkokenkäkävelyä :)

Olen tosi vähän käyttänyt mitään korollisia kenkiä viimeisen parin vuoden aikana, vaikka olenkin intohimoinen korkkarifani. Tyydyn vain silittelemään kaapissa lojuvia lemppareitani ja vetäsen tennarit jalkaani ulos lähtiessä. :)


Nyt päätinkin hieman verestää muistiani, että miten niillä koroilla kävelläänkään. Raskauden veltostuttamat nilkkaluut ja -nivelet on heikossa hapessa ja kulkeminen koroilla on hoipertelevaa. Mun vanhat Zaran konjakinruskeat nilkkurit pääsi eilen testiin ja yritin räpsiä teille kuviakin. Siitä ei tullut mitään, kun tyttö oli koko ajan kengissä kiinni ja itse yritin pysyä pystyssä. =D


Tässä muutama epäonnistunut otos aiheesta Miia ja huikeat korot!
Koron korkeutta lukuunottamatta nuo kengät on tosi hyvät jalassa. Yritänkin nyt harjoittaa korkokenkäkävelyäni, jotta saan lumen ja loskan sulaessa laittaa ulos nämä vanhat luottopoponi. :)

<3

11 kommenttia:

 1. Siis aivan ihanat korkkarit. Minäkin tahdon tollaset.. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kengät!!! Mistä niitä saa?

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia muruset! <3

  Kenkulit on pari vuotta sitten ostettu Zarasta. :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin tykkään ihan superisti kaikennäkösistä korollisista popoista! Mutta toisaalta vain silmällisesti.. Käyttää niitä en osaa, en sitten yhtään! Ne ei vaan jotenkin näytä multa, en osaa niillä kävellä (harjotuksen puute..) ja lisäksi mulla on kammo omista jaloista kuuluvaan kopinaan. :D Tyydyn tässä vaiheessa vielä kivan näkösiin korottomiin popoihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viivi: kopinaan auttaa suutarilla laitettavat kumipohjat, jotka poistavat kopinan kokonaan. :) Ota yhdet korkkarit kotiin harjoituskengiksi, sellainen 5-6cm korko on hyvä tähän hommaan. Ja korkkarikävely on hyvää treeniä säärille ja erityisesti pohkeille ja nilkoille. Myös ryhtivirheet korjaantuvat useimmiten korkkareilla. :)

   Poista
 5. Jumalaiset korkkarit!!!!! T. armoton kenkäfriikki :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat korkkarit!!!

  VastaaPoista
 7. Thank girls! <3 <3 Nuo on miun yhdet lempparit! <3

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanat kengät- haluan myös. . Aloitin elämäni alusta ja sinne meni korkkarit jne, muutamat Italialaiset säästin. Mutta nuo on upeat ja sopiva korko arkeen .... <3

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.