sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Ilta-auringossa paistattelua...

Meillä on parveke ja oma makuuhuone länteen ja saamme nauttia ihanista auringonlaskuista ydintalvea lukuunottamatta läpivuoden. Nappailinkin teille muutamia kuvia. :)

Nämä kuvat napattu parvekkeelta! <3

Miffe käytti heti mahdollisuuden hyväkseen ja hyökkäsi nautiskelemaan auringonsäteisiin. :)Olkkarissa valo siivilöityy kaihtimien välistä. En saanut taltioitua valoa kovinkaan hyvin, mutta saa tuosta nyt jotain osviittaa sentään. ;)

Ja makkari on ihan paras! 
Kesäisin merikin kimaltelee ikkunasta katsottuna... huoh, ikävä kesää ja vihreyttä. <3
Kumpa aika menisi nopeampaa. :)


Toivottavasti teillä oli kiva viikonloppu! Itselläni oli piiiitkästä aikaa tosi hauskaa ja rentoa, tällä jaksaa taas hetken eteenpäin... Kiitos seuralaiselle! <3 <3

7 kommenttia:

 1. Ihanaa aurinkoa... tulispa se kesä pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anne: Tulispa.... :) Kauheita helteitä mä en itse kaipaa, mutta aurinkoa, lintujen laulua, vihreyttä, merituulta.... jopa lokkejakin. Niiden ärsyttävä raakkuminen kuuluu vahvasti mun kesään, tällä merialueella kun asustelee. =D

   Poista
  2. Juu... sitten tietää kesän tulleen kun lokit muuttaa mereltä maihin ja huutaa jokaisen katon harjalla :D

   Poista
 2. Miksi teillä ei laiteta valokuvia kehyksiin, vaan laitetaan kehyset paikoilleen sellaisenaan, eli ainoastaan ei-niin-kauniilla taustapahveilla höystettynä? Sama asia on askarruttanut kuviesi kohdalla jo useampaan kertaan..
  -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. A: olen vastaillut näihin kymysyksiin ennenkin. Kehyksiin tulossa teksikortit, siksi tyhjät nyt. Omaa tai miehen naamaa en blogissa aio näyttää. :)

   Poista
 3. Miksi sinä suttasit miehesi naaman pois, mutta et lapsen? :D Itseäni ihmettää että moni esittelee lapsensa kuvia ihan antaumuksella mutta omaa (mahd. puolison) naamaa ei vahingossakaan näytetä, luulis olevan juuri toisinpäin..
  Tätä ei millään pahalla tai veetuiluna vaan ihan vain mietittäväksi. En tiedä mitä ajattelisin nyt jos äitini olisi joskus blogannu ikiajoiksi nettiin minusta jotain vaippapyllykuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Koska mies ei esiinnyt blogissani naamallaan, ei nyt eikä myöhemminkään. Samasta syystä en omaa naamaanikaan näytä ja sellaiset kuvat missä esiinnymme, eivät pääse blogissa julkaistaviin kuviin.

   Jos joku tunnistaa 20-vuoden päästä Avan tuosta nassukuvasta (tai niistä muista noin 6:sta kuvasta joita olen julkaissut) niin tokkopa kauheasti haittaa Avaa. kaunis tyttöhän tuo on eikä julkaisemissani kuvissa ole mitään noloa tms. joita tarvitsisi hävetä vanhempana. Peppu- yms. nakukuvia en lapsestani nettin laita koskaan, enkä missään maailman tapauksessa. Myöskään vaippapeppukuvia ei Avasta blogissani ole. Muutama kuva liikkuvaisesta tytöstä, joista muutamassa näkyy kasvot. Suurimmassa osasta kuvista ei lapseni ulkonäöstä saa senkään vertaa selvää, että tunnistaisit jos vastaan kävelisi, nyt saati 10-vuoden päästä. =D

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.