lauantai 10. maaliskuuta 2012

Iittalan Aalto-lautasliinarenkaat

Katselin näitä kolmisen vuotta sitten Iittalan myymälässä, mutta silloisen rahatilanteen vuoksi en voinut niitä ostaa. Nyttemmin on valmistuskin jo tietämykseni mukaan lopetettu, joten kaupoista ei näitä enää löydy.

Huutonettiin voi aina luottaa, niin tässäkin asiassa. Sillä mistäs muualta, kuin sieltä löytyivät nämä kummittelemaan jääneet Aalto-renkulat. Ja vielä oikea määräkin, 8kpl. :)


Kyllä ilahduttaa mieltä suuresti, kun joku tahtoo luopua omistamistaan haavelistani tuotteista. =D Taidankin jatkossa hoitaa shoppailut vallan tuolla huutiksen puolella. :)

Laiskaa lauantaita kaikille! Mie lähden kerrankin ottamaan pienet päiväunet! :)

EDIT! Materiaalina näissä mattaharjattu metalli. :)

7 kommenttia:

 1. En ole tiennyt tälläisten ihqujen olemassaolostakaan, vaude.
  Hitsi mul ois 30 egen lahjakortti Iittalaan mut en osaa päättää mitä ostais, heh just mua :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksiiiiiii kommenteistanne! Renkulaiset korkataan käyttöön vasta toukokuussa Avan 2-v synttäreillä. Säästelen hekumaa siihen asti! *hih* =D

  Ja Outille: Mun ei tarttis kauaa miettiä, aalto kulho, se metallinen ja keskikokoisena kiits. =D Siihen saisi kivasti esille hedelmiä ja kynttilöitä ja kaikkea maan ja taivaan väliltä. Myös valkoiset tuikut olisi kivoja. Niitäkin voisin pari kipaletta kotiuttaa. :)

  VastaaPoista
 3. Huutis on kyllä hyvä paikka tehdä löytöjä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sandra: Niin on! :) Sieltä löytyy kyllä kaikkea ja huudettavaa joka visiitillä. Taidankin käydä katsomassa nyt heti mitä sunnuntai tarjoaa. :) Sunnuntaisin tulee eniten tavaraa myyntiin...

   Poista
 4. Mitäh, miten mulla menny tämä postaus ihan ohi :)
  Nuo on ihanat nuo rinkulat :) Mieki huusin viime vuonna yhen paketin nuita ihania rinkuloita huutiksesta :) Huutis on kyllä minun lempparipaikka :) Saa kaikkea käytännöllistä ja hyväkuntosta edullisesti :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.