perjantai 17. helmikuuta 2012

Virtuaalisella vierailulla lukijani Meän Satun kotona ♥

Sain ihanalta Meän Satulta sähköpostiini muutamia kuvia heidän itse tuunamastaan "feikkitapetista". :)

Tämä oli mielestäni todella upeasti toteutettu ja hämäys onnistui niin loistavasti, etten heti tajunnut kuvioiden olevan maalatut. =D


WAU! Ihana "tapetti" ja kaunis sisustus! <3 <3Vaihe 1:
Laura Ashleyn tapetista leikattu pala, josta saksittu kovionnista sisukset pois.Vaihe 2: 
Tapettisabluuna piirrettiin tavalliseen kontaktimuoviin ja taas leikeltiin kuvion mukaiset sisukset pois.
Kiinnitys seinään!Vaihe 3:
Maalin töpöttelyä.
Ja niinkin nerokkaalla välineellä kuin meikkisienellä! =DHyvä alku! Hommaa on varmasti riittänyt, koska kuvioita on saanut töpötellä seinään moooooonta. :)Voila! Valmista tuli! 
Todella kaunis kuviointi, joka elävöittää ihanasti eteistilaa. 
Tila on käytetty nerokkaasti hyödyksi ja lopputulos on kerrassaan U-P-E-A! <3 <3 <3Alla vielä kuva Meän Sadun kotoa, jossa myös kaunistamassa se alkuperäinen Laura Ashleyn tapetti. <3
Suuri kiitos sinulle Satu, kun annoit luvan jakaa tämän taitavan sisustustuunauksen kaikkien lukijoideni kesken! Olet murunen! <3 <3 <3 <3

Vielä muutama tunti aikaa osallistua Tivoli Audion arvontaan. Arvontaan voit osallistua TÄÄLLÄ!

Voittaja julkistetaan huomenna klo 10.00!
Samalla starttaa uusi upea design-tuotearvonta! Olkaahan siis kuulolla ja ruudun ääressä! <3

Mie menen jatkamaan synttärijuhlintaa kuuman teekupposen ääreen ja jatkan laiskottelua! <3 <3 <3

30 kommenttia:

 1. Wau, ihmettelen vielkii miksei Satu bloggaa ku sillä on niin paljo ihania tuunausjuttuja ja ideoita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi: Samaa mietin miekii! =D Meän satulla on kaunis koti, keittiönkin oon nähnynnä! <3 <3

   Poista
 2. Hieno kello Satulla! Samanlainen roikkuu omallakin seinällä :) Ja ihana idea!

  VastaaPoista
 3. Voi härreguud!!! Nyt sitten se blogi pystyyn!!!!! IHANA!!!!

  VastaaPoista
 4. Vau, upea tuunaus! Tosi kekseliästä ja näppärää. Kyllä mä vaan näistä pienistä makupaloista olen sitä mieltä, että Meän Satun kuuluisi kyllä pitää blogia. :)

  Kiitos tästä, Meän Satulta on niin jo odotettukin jotain. <3 <3 <3

  VastaaPoista
 5. Mistä tuo eteisen naulakko on ostettu?

  VastaaPoista
 6. V A U !! Meän Satu, blogi pystyyn! We want more :D Ja mä niin haluaisin tuollaisen sabluunan - tietäisin heti mihin töpöttelisin noita kukkasia... tyttöjen huoneisiin!!

  VastaaPoista
 7. Kiitos :) Mie laitoin nuo kuvat yks päivä Miialle spostiin ko sillä oli tylsäääääää niin sai tekemistä ko sai tuijotella uusia kuvia :D
  Tuo alin kuva on viime kesältä meän makkuuhuoneesta, oltiin just tapetoimassa sitä, siksi huonekalut ei oo oikeilla paikoilla tuossa kuvassa :) ja tuon kuvan laitoin siksi että näkkee mistä tuo minun feikkitapetin kuvioidea lähti :D Eli siis muutama päivä sitte maalasin tuon etteisen valkosella ja siittä tuliki tylsä niin kokkeilin tuota makkuuhuoneesta jäänyttä tapettia eikä sitä ollukkaan jälellä niin paljoa että ois saanu tuon pikkupätkän seinää tapetoitua, enkä raskinu ostaa lissää, niin siittä se sitte aivot lähti raksuttaan, että miten saan iliman rahhaa vähän näköä tuolle seinälle :D No, ei muutako sabluunantekkoon, jämämaaleista sekotin sopivan sävyn, meikkisienestä ja maalarinteipistä tein maalitöpöttimen ja eiku hommiin! :D

  Kiitos Miia ku pyysit saaha julkasta, jos vaikka joku muuki innostuu tekkeen "feikkitapettia", näkkee ettei se ole vaikiaa vaikka aikaa vievää onki :)
  Niin, jos mie nyt laittasin oman blogin, tulis päivitettyä sitä ehkä kerran kahessa viikossa tai kerran kuussa, ei ois reilua lukijoille, minun mielestä, siksi en ainakaan ihan vielä laita blogia pystyyn :) Mutta emmie sano ei koskaan sille :D

  Halit teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. satunen: Voithan sie tehä suljetun blogin ja kirjotella sinne jo valmiiksi juttuja?! Katsot sitten tahotko julkistaa sen meidän tulevien lukijoidenkin saataville... Ja tähän bloggailuun jääpi pahasti koukkuun. =D
   Miekii ajattelin alussa, ettei multa mittään juttuja löydy, kunhan silloin tällöin jotain laitan ylös. Mutta toisin vaan kävi. Nytkin on miljoona ihanaa juttua, joista pitäis tehdä postaus. :)

   Poista
  2. Katotaan :)
   Mie oon jo koukuttunu teän blogeihin :D

   Poista
 8. Ehdottomasti Sadun kannattaisi laittaa blogi pystyyn! Ihana!

  T. Sanna

  VastaaPoista
 9. <3 Olispas ihana nähdä ihan koko asunto!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marika: Mie näin kuvia keittiöstä ja se on I-H-A-N-A! <3 Jos Satu antaa luvan, niin voin postailla siitäkii.... ellei sitten lämpene sille omalle blogille.... =D

   Poista
  2. Postaile pois vaan <3 Keittiöntuolit on vaihtunu erilaissiin, kuvat on viime vuojelta ja muutaki muuttunu siellä :) Ja haaveessa se kalusteuuni :D

   Poista
  3. Postaile pois vaan = tee vaan postaus jos haluat ja jaksat :) Muttei oo pakko ko sulla varmaan ittelläki omia juttuja :)
   Mukavaa lauantai-illan jatkoa :) Ja päästä vaan negatiivisekki kommentit läpi, ei minua haittaa, siis jos on tullu tähän liittyen :)

   Poista
  4. Mie teen teitin köökistä jutun varmaankin viikonloppuna... =D Ei oo siulle tullut mitään inhottavia kommentteja ja miksi tuliskaan ku teil on niin nättiä!

   Oottakaapa vaan ku näette satun keittiön *hih* :) Se on kaunis ja tunnelmallinen! <3

   Poista
  5. Iiiik! En malta oottaa, jännittää :D Ei saa kehua liikaa, luulevat vielä että on oikiasti aivan UPEA :D :D Vaikkei kyllä oo :)

   Poista
 10. Naulakko on ostettu/huuettu käytettynä kolmisen vuotta sitte Huuto.netistä :) Oli alkujaan kokonaan musta, mie vähän annoin sutin heilua, yllättäen, valkosella :)

  Sabluuna on heleppo tehä ite, tulostaa vaikka jonku kuvion netistä tai tapetista leikkaa sen ja siirtää sitte sen esim. tavalliselle kirjoille tarkotetulle kontaktille ja leikkelee taas, pitkää pinnaa vaatii tuon kuvion leikkely :D Mie jouvuin tuohon seinään tekkeen 2xuuen sabluunan ko se aina hajos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satulle: Tämä on kyllä yksi parhaita tuunauksia mitä on ollunna vähään aikaan (Outin teippi-valokatkaisin kans ihan paras). Ja sie käytit vielä jämämaalit ja meikkisienet yms. Todella kustannustehokasta sisustamista. =D

   Voi kumpa sie laittaisit oman blogin pystyyn! Kyllä me lukijat pysytään mukana, vaikka postailisit harvemminkin. EIKS NIIN KAIKKI!!!!!!!!! ;)

   Poista
  2. Arvaa, mie mokasin :/ aloin pelleileen oman blogin kans ja nyt mie en saa sitä pois :D En siis oo laittamassa blogia vielä pystyyn, en julkista enkä suljettua, vaan halusin nähä miten sitä blogia käytettään ja nyt mulla on tuolla jossaki blogi..pläääh...Näkkyy jos painaa esim. minun kuvaketta lukijoissa...EN siis oo laittamassa blogia, elkää riemastuko, Sori <3 Saako sitä ikinä pois ennää? Ossaakko neuvoa?

   Poista
  3. Satulle: Mene oikeasta yläreunasta "Ulkoasu" ja sieltä "asetukset" ja sitten "perus" ja siinä ekana ylhäällä "blogityökalu ja poista blogi". =D

   Poista
  4. Suosittelen että jos tahot testailla sitä blogia niin laitat sen näkumään sulla itselläsi eli "kirjoittajalla". Tämä onnistuu näin:

   - Ulkoasu
   - asetukset
   - käyttöoikeudet
   - Blogin lukijat ---> vain kirjoittajat


   Näin voit huoletta kokoeilla bloggaamista, eikä siun blogi näy kenellekkään. :)

   Poista
  5. Kiitos kiitos kiitos <3 <3 <3 Se nimi kyllä vieläki näkkyy tuolla mutta olokoot :) Eli kyllä mie sitä ommaa blogia harkitten, emmie muuten ois lähteny testaileen ja pelleileen sen kans :P Mutta en ossaa sanoa aikaa milloin sen perustan, saattaa mennä kuukausi tai usiampi tai vuosi tai viikkoja :) On tämä sen verran koukuttavvaa vaikka mie mielummin tällä hetkellä lueskelen kyllä ihan toisten blogeja <3 Mies lupas auttaa minua sitte ku sen blogin perustaminen tullee ajankohtaseksi :D Mutta elkää vielä oottako sitä :) sitte ku mie oon valamis fyysisesti ja henkisesti niin laitan pystyyn sen :)

   Halauksin :)
   mie

   Poista
 11. Kyllä pysyttäs mukana harvemmallakin postaustahdilla, se on vissi se! Pitäskö laittaa joku addressi pystyyn? "Meän Satulle blogi pystyyn!" ;)

  VastaaPoista
 12. Täällä kannatetaan myös, vaikka suljettua blogia alkuun, jos ei tahdo ihan julkiseksi ruveta... Aivan mieletön idea, ja JOOOO, tahtoo nähdä lisää!!! MEÄN SATU kehiin! :)

  IMAGE :)

  VastaaPoista
 13. Ihana koti! Pakko kysyä, mistä tuollaisen naulakon voi ostaa? Tahtoo tuollaisen.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikille :)
   Naulakko on ostettu/huuettu käytettynä kolmisen vuotta sitte Huuto.netistä :) Oli alkujaan kokonaan musta, mie vähän annoin sutin heilua, yllättäen, valkosella :)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.