lauantai 4. helmikuuta 2012

Tivoli Audion radio seikkailee :)

Saimme blogiyhteistyön merkeissä MR Hifiltä ikioman Tivoli Audion Model 1- radion. Ja tietysti sisustukseemme sopivassa korkeakiiltoisessa värissä Frost White / Snow White! :)



Ajaton design-radio sopii jokaiseen kotiin ja löytää paikkansa mistä tahansa, makuuhuoneesta, olohuoneesta, keittiöstä, eteisestä, lasten huoneesta..... =D

Makuuhuoneen seinähyllyllä 
Makuuhuoneessa keskikorkean hyllyn päällä

Yksinkertainen ja kaunis, yhdistettynä mihin vain! ♥
Eteisessä 
:)

Olohuoneessa toisen designin kaverina :)

Avan huoneessa

Keittiössä, krumeluuristen lasiastioiden kaverina. Näyttää kivalta! :)


Tivoli Audion laajan valikoiman löydät 



Loppuun hieman faktatietoa Model One´sta:

Model Onessa kiteytyy parhaiten Tivoli Audion syvin olemus. Model One pöytäradio on pieni, yksinkertainen, helppokäyttöinen, kaunis, laadukas ja ajaton.
Monen mielestä Model Onen ulkoasu henkii eilistä. Sen puisen kuoren sisällä on kuitenkin ihan viimeisintä huipputeknologiaa. Sen viritinosan suorituskyvyn on mahdollistanut uusin GSM- puhelinten kehitys.
Kaiuttimen ja vahvistinosan huolellinen yhteensovittaminen ja loppuun saakka mietitty akustinen toteutus on ollut koko laitteen suunnittelun lähtökohta. Juuri tässä kohtaa Tivoli Audion tuotteet erottuvat kilpailijoista edukseen – juuri tämä tekee Model Onesta poikkeuksellisen.

Vaikka tekninen suorituskyky ja Model Onen äänenlaatu ovatkin Tivoli Audion suunnittelun kantavia ajatuksia, itse laitteesta on haluttu tehdä käyttäjän kannalta niin epätekninen kuin se suinkin on mahdollista. Laitteen käyttämiseksi tarvitaan vain kolme säädintä ja kaikki olennainen on hallinnassa. Nekin vähät säätimet ovat hyvin huolella toteutettu, kuten esimerkiksi 5:1 suhteessa toimiva asemahakuvalitsin joka on hakutarkkuudessaan ylivoimaisen helppokäyttöinen. Kerrankin laite johon ei tarvita käyttöohjetta!
Kuinka monesta muusta nykyajan tuotteesta voi sanoa samaa?

Siitä huolimatta, että Model One on äärimmäisen yksinkertainen käyttää, se tarjoaa monia erilaisia käyttömahdollisuuksia. Paitsi tietenkin radio, Model One on myös laadukas aktiivinen kaiutin. Siihen voi kytkeä ulkopuolisen ohjelmalähteen mikä mahdollistaa Model Onen käytön esimerkiksi tietokoneen kaiuttimena tai vaikkapa MP3-soittimen kovaäänisenä. Kahdentoista voltin liitäntäoptio mahdollistaa laitteen käytön myös vene- tai vaikkapa asuntovaunuympäristössä. Kesämökillä laite toimii tarvittaessa vaikka pienen aurinkopaneelin voimalla. Hyvissä olosuhteissa laitteeseen ei tarvitse kytkeä minkäänlaista ulkopuolista antennia ja kaikkein huonoimmissa tapauksissa Model One voidaan kytkeä perinteiseen antenniverkkoon. Tivoli Audion Model One on todellinen Klassikko!


BLOGIARVONTA KÄYNNISSÄ!



Osallistumalla arvontaan, voit voittaa itsellesi ikioman Model One-pöytäradion omavalintaisessa värissä!




Osallistumisaikaa 17.02.2012 asti

*Postaus toteutettu yhteistyössä MR Hifin kanssa*

22 kommenttia:

  1. Tuo väri oli omakin lemppari!! Toivottasti arpaonni suosii ;) Ihanaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
  2. Celina: Voittaja arvotaan 18.2 ja klo 10.00 julkistetaan onnekkaan nimi! :) Peukut pystyyn vaan!

    Mukavaa viikonloppua sinulle myös! <3

    VastaaPoista
  3. Löysin blogisi eilen ja heti olen täällä kokeilemassa onneani! Pidääv valkoisesta!

    VastaaPoista
  4. Arvaa kuka on ihan kade tuosta ratiosta ;0)

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Ihan mahtavan näköinen radio. Sopisi meidän keittiöön, kuin nakutettuna tuon vanhan rotiskon tilalle.

    VastaaPoista
  6. Tahtoo! Aiiiiiivan jumalainen. Pitikö sunkin kiusata minuu tällä tavalla, ku tiiät että oon haaveillut tästä ikuisuuden?! ;)

    Oon tasan kuukauden päästä niin vanha, että just siskonlikalle uhosin että mä pentele ostan tommosen itelleni synttärilahjaksi jos en voita arvontaa. Eli tervemenoa rahat! ;)

    VastaaPoista
  7. Hei! haluan osallistua tähän arvontaan, ihana radio! Anna

    VastaaPoista
  8. Ihanat kuvat :) Ottaisin mielelläni omaankin keittiöön.


    aloitin tänään oman blogini,käykää kurkkaamassa..

    http://whiteiseverything.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. Moi, sinulla on kaunis blogi! Osallsitun arvontaan, valkoinen olisi täälläkin mieluisin:)

    VastaaPoista
  10. Kiitoksia kaikille ihanille kommentoinnista! <3 <3 <3 <3 <3 <3

    VastaaPoista
  11. Hei! Löysin blogisi jostain mutkien takaa ja ihastelin kotianne vaikka hieman erilainen oma sisustusmakuni onkin :) Ja täytyyhän sitä jäädä lukijaksi! Ja vielä ihana arvontakin käynnissä!!! Osallistunpa tietenkin :)

    VastaaPoista
  12. Todella tyylikäs laite! Pidän kovasti kotinne sisustuksesta. Löysin blogisi vähän aikaa sitten jonkin muun blogin kautta ja laitoin sen heti kirjanmerkkeihin :) itsekin rakastan valkoista väriä sisustuksessa. -Jopsu-

    VastaaPoista
  13. Oi, valkoisena tuo olisi aivan ihana! Ja juuri siitä syystä osallistun arvontaan ;)

    VastaaPoista
  14. TiinaK: Itse tykkään myöskin lukea monenlaisia sisustusblogeja, myös värikkäitä ja täyteläisempiä, kuin oma tyylini! :) Mukavaa että tykkäsit ja jäät seurailemaan! :)

    Jopsu: Kiitoksia kivasta kommentistasi! Mukavaa, että tykkäät mun jorinoista ja sisustusjutuista! =D

    Ros: Peukut vaan pystyyn sitten! ;) Arvonnan voittaja julkistetaan 18.2 klo 10.00! :)

    VastaaPoista
  15. Tälläistä radiota oon etsinyt ja tietysti valkoisena ;) elikkä osallistun arvontaa!
    T. Eve

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eve: Muistithan laittaa kommentin myös varsinaiseen arvontapostaukseen! :)

      Poista
  16. Päädyin tänään blogiisi ja luin pitkälle postauksiasi. Meillä on muutaman vuoden päästä tiedossa muutto maalle, vastaremontoituun taloon (saamme itse osallistua ja päättää pintojen värimaailman) ja olen etsinyt kovasti oman tyylistä sisustusta täältä blogi maailmasta ja sattumien kautta päädyin tänne ja olen juuri nyt viettänyt jokusen tunnin blogisi parissa :) Täytyy kerätä valmiiksi ideoita täältä sitten omaan kotiin, kun muutaman vuoden päästä pääsee soveltamaan niitä ideoita sitten. Varsinkin kun siitä kodista on suunnitteilla pitempi aikainen, niin siihen viihtyvyyteen täytyy myös panostaa ;)

    Ja mikä tulee tuohon radioon, meillä on hakusessa uusi keittiön radio, valkoisena. Siksi juuri haluan osallistua tähän arvontaa. Kuinka kaunis tuo onkaan :D

    Miri

    Hyvää viikon alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miri: Itse keräsin vuosia inspiraatiokansiota tietokoneelleni. Minulla on satoja kuvia ja muutamia lehtileikkeitä sekä maaliliuskoja tallessa edelleen. :)

      Keräät mahdollisimman paljon kauniita kuvia, palaat niihin aika ajoin, niin jyvät erottuvat akanoista ja suunnitelma alkaa hahmottua paremmin. =D
      vaan olet tykännyt jo pitempään, on sen varaan helppo lähteä rakentamaan kokonaisuutta. Tälläinen asia voi olla vaikka tuoli, jokin väri, lempi-astia.... sen ympärille sitten vaan rakentelemaan niitä muita juttuja. <3

      Poista
    2. Miri: Pikkuneiti päätti poistaa osan tekstistä =D *hih*

      Eli tässä kommentti kokonaisuudessaan:

      Itse keräsin vuosia inspiraatiokansiota tietokoneelleni. Minulla on satoja kuvia ja muutamia lehtileikkeitä sekä maaliliuskoja tallessa edelleen. :)

      Keräät mahdollisimman paljon kauniita kuvia, palaat niihin aika ajoin, niin jyvät erottuvat akanoista ja suunnitelma alkaa hahmottua paremmin. =D
      Jos sinulla on edes se yksi asia, josta olet tykännyt jo pitempään, on sen varaan helppo lähteä rakentamaan kokonaisuutta. Tälläinen asia voi olla vaikka tuoli, jokin väri, lempi-astia.... sen ympärille sitten vaan rakentelemaan niitä muita juttuja. <3

      Poista
  17. Tosi ihana ja söpö radio! Osallistun arvontoon :)

    VastaaPoista
  18. Oon jääny aivan koukkuun tähän blogiin,kerrassan ihana <3 Osallistun myös arvontaan,ja kokovalkoisen haluaisin myös! :)

    VastaaPoista
  19. MUISTATTEHAN LAITTAA ARVONTAAN OSALLISTUMIS-KOMMENTIN MYÖS ALKUPERÄISEEN ARVONTAPOSTAUKSEEN!

    TÄHÄN POSTAUKSEEN LAITETUT KOMMENTIT EIVÄT OSALLISTU ARVONTAAN!

    VastaaPoista