tiistai 14. helmikuuta 2012

Romanttinen elokuvailta ♥

EDIT! Leffa oli todella hyvä! Sai nauraa oikein kunnolla vedet silmissä... =D Justin Timberlake yllätti komiikallaan ja Mila Kunis onkin aina hauska. Juoni oli mielestäni melko tavanomainen (perus juupas-eipäs-juupas sittenkin-juoni), mutta tarinan toteutuksessa oli montaa hyvää twistiä.


Tykättiin siis kovasti ja voin suositella tätä kaikille, jotka tahtovat naurua ja romantiikkaa samassa paketissa! Mun oma arvosana yleisellä genre tasolla on 9/10. :)

_______________________________________________________________________________

Saatiin tyttö yöunille ja nyt luvassa parisuhteen laatuaikaa näin ystävänpäivän kuuniaksi! :)

Ajateltiin katsoa jokin romanttinen hömppäleffa ja kuvasin teillekin muutaman vaihtoehdon elokuvista, joiden välilllä pähkäilemme...Ja päädyttiin valitsemaan Justin Timberlaken ja Mila Kunisin tähdittämä romanttinen komedia 
Vain seksiä

Will Gluckin ohjaama, Suomessa suoraan dvd:lle mennyt Easy A oli ihastuttavan raikas komedia koulumaailmasta. Vain seksiä on ohjaaja-tuottajan onnistunut yritys kokeilla samaa erittäin vaikeaksi aiheeksi osoittautuneen parisuhdehuumorin saralla.
Kaliforniassa asuva Dylan (Justin Timberlake) joutuu tyttöystävänsä (Easy A:n ihana Emma Stone) jättämäksi. Samoihin aikoihin mantereen toisella puolella New Yorkissa asustava Jamie (Mila Kunis) saa kuulla poikaystävältään olevansa tunnevammainen. Neljä hahmoa käsittävä prologi on kuvattu pilkotuilla kohtauksilla, ja katsojalta kuluu hetki tajuta kuka onkaan kuka.
Headhunterina toimiva Jamie upottaa surunsa työhön ja päättää hankkia asiakkaalleen, suurelle aikakauslehdelle uuden AD:n. Kohteekseen hän ottaa lahjakkaan Dylanin, ja saa tämän taivuteltua ottamaan paikan vastaan. Rakkaudessa pettyneinä heidän välilleen syntyy lämmin ystävyys, ja niinpä he päättävät alkaa harrastaa yhdessä seksiä samoin säännöin kuin vaikkapa tennistä harrastetaan. Mutta kaikkihan tietävät miten siinä lopulta käy.
Vain seksiä kertoo perinteisen tarinan kahden ihmisen yhteydestä ja siitä kuinka kaikki heidän ympärillään näkevät kyseessä olevan aidon rakkauden, vaikka pariskunta itse kiistääkin tunteensa viimeiseen asti. Elokuva tekee sen kuitenkin älykkään dialogin ja omaperäisen innostavien hahmojen kautta.
Samoin kuin Easy A toi lukioon sijoittuvaan komediaan aivan omanlaistansa herttaisuutta, myös Vain seksiä onnistuu välttämään genrelle tyypilliset kliseet ja luomaan päähahmojensa ympärille sympaattisuuden sädekehän. Se on aidon sydämellisellä tavalla rehellinen romanttinen komedia, jossa on yritystä erottua joukosta. Timberlaken ja Kunisin hahmot onnistuvat olemaan herkullisia ja oikeasti pidettäviä, mikä tuntuu nykypäivänä olevan harvinaista herkkua suuren budjetin komedioissa.
Sivuhahmoina nähdään Jenna Elfmanin näyttelemä isosisko sekä Richard Jenkinsin Alzheimerin tautia sairastava isä, jotka antavat tarinalle mukavasti syvyyttä. Jamien kevytkenkäistä äitiä näyttelee puolestaan ihastuttavan ekstrovertti Patricia Clarkson.
Päivi Laajalahti / Episodi-lehti
(Teksti lainattu Episodi-lehden nettisivulta)Huomiseen! :)

8 kommenttia:

 1. Kerro sitten mitä pidit - tätä en noista vaihtoehdoista olekaan nähnyt :) Dirty dancing ihastuttaa aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja: Leffa oli todella hyvä. Hauskoja kohtauksia oli paljon, joissa sai nauraa vedet silmissä. =D Suosittelen!

   Poista
 2. En ole aikoihin nähnyt mitään kivoja hömppäleffoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inanaa: Tämä leffa on kyllä katsomisen arvoinen. Timberlake yllätti positiivisesti ja monta mieleen jäänyttä, naurettavan hulvatonta kohtausta oli tässä leffassa. Tämän voisin katsoa uudelleenkin, joten suosittelen! =D

   Poista
 3. Me katottiin tuo Sinun numerosi, oli oikeesti huippuhauska, kannattaa katsoa sekin pikimmiten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ria: Se onkin seuraavana vuorossa, varmaankin viikonloppuna päästää sitä katselemaan kun työviikon kiireet helpottaa. =D

   Poista
 4. Me taas valittiin tuo Love & other drugs koska Vain seksiä oli loppu vuokraamosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rosyln: Me ollaan se nähty jo kertaalleen ja erinomainen leffa onkin. Monta koskettavaa kohtausta ja lopussa mie itkin... :) Tosi hyvä leffa! <3

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.