torstai 9. helmikuuta 2012

Puuh ja lääh - nyt on 99 % valmista :)

En ole tänään ennättänyt lainkaan kurkkaamaan blogin puolella ja kommentteja olen silmäillyt vain pikaisesti sähköpostin kautta.

Kiitos kaikille ihanille ihmisille siellä ruudun toisella puolen, kun ootte jaksanut piristää mua tän remppakaaoksen keskellä! Vastailen huomenna kommentteihinne!

>--------------- ISO HALI ---------------<


Tosi rankka päivä ollut ja olen ihan puhki poikki rikki. :)
Pakko siirtää se perusteellinen remppapostaus huomiselle, kun silmät ei enää meinaa pysyä auki. ZZzzzzzzzzz

Nyt on enää pakkelointia ja maalaamista vaille valmis. Ongelmien kautta voitoon (siitä lisää huomenna)! :)

Tässä kuitenkin muutama kuva aikaansaannoksista:








HUOMISEEN HANIT! <3 ♥

66 kommenttia:

  1. WAU! Kauneudesta saa kärsiä sanotaan, siis kaunista on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. anne: Ei ollut helppoa rimpuilevan koiran ja raivoavan tytön kanssa olla kotona ja autella rempassa. Huh, onneksi se on nyt ohi. Melkein! :)

      Poista
  2. Hienolta näyttää nyt jo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mia: Kiits! :) Huomenna maaliostoksille ja sitten pensselin varteen. Viikonloppuna se ON KOKONAAN VALAMIS! :)

      Poista
  3. ♥ Upea! Mun mielestä ihan huippunopea remppa muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marika: Tuommoisen väliseinän purkuun piti mennä kaikkine maalauksineen max 7 tuntia. No, toisin kävi. :) Meillä olikin hieman järeämpää tekoa tuo seinä ja sähkötkään ei olleet ihan niin kuin yleensä. Luojan kiitos se on lähes valmis! :)

      Poista
  4. Ihanan näköistä, Miia! VAU! <3 <3

    VastaaPoista
  5. Suorastaan ällistyttävän kaunista=D

    VastaaPoista
  6. Todella upean näköistä! Pakko kysyä, mistä ruokapöydän yllä oleva lamppu on ostettu ja muistatko yhtään hintaa noin suurinpiirtein? Entä mistä ruokapöytä on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Christina: Kiitos! :) Lamppu on Kodin1:stä ja merkiltään Lamp Gustaf. Mallin nimi Glamour- riippuvalaisin. Ainakin NetAnttilasta ja Kodin1:stä saa ja hinta oli tarjouksessa 199 euroa. Ruokapöytä on tilattu NetAnttilasta ja sen nimi on Classico. Hinta sille 299 euroa. Pöytään mahtuu hyvin 6 hlöä (2 vierekkäin ja yksi tuoli päätyihin) ja hätätapauksessa jopa 8 hlöä. Alla vielä linkit Kodin1:sen tuotesivuille:

      Classico-pöytä: (meillä tästä pienempi koko, 160cm)

      http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=747853&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3020000&compartmentId=3020300&categoryId=3020302


      Ja Glamour-valaisin:

      http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=459392&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3070000&compartmentId=3070100&categoryId=3070104

      Poista
  7. Ihana muutos ja kauniin näköistä on kyllä! Olen etsiskellyt ruokapöydän päälle tuollaista valaisinta. Kävin yhtä katsomassa Kodin ykkösessä, mutta siinä oli liian vähän mielestäni kristalleja... Saanko kysyä, mistä olet löytänyt tuon valaisimen? Kuvan perusteella tuossa on enemmän blingblingiä kuin siinä näkemässäni valaisimessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valua Kuvasa: Kiitoksia murunen! =D

      Meidän lamppu on juurikin Kodin1:stä ja merkiltään Lamp Gustaf Glamour-riippuvalaisin. Tuon tyylisiä lamppuja on kodin1:ssä muutamaa eri sorttia, joten en ole ihan varma onko tuo juuri se mitä jo katsoit. Tuossa on aika paljon kyllä blingiä ja suorastaan häikäisee silmiä kun valo on päällä. Kristallit on G5-luokkaa ja niitä on paljon, vaikkakin väliä niissä hieman onkin. :)

      Alla linkki:

      http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=459392&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3070000&compartmentId=3070100&categoryId=3070104

      Poista
    2. Kiitos vastauksestasi! En ole varma, onko tuo sama valaisin, koska Kodin1:ssä on niin hyvä valaisinvalikoima. Luulen, että se oli pienempi kuin tuo, mitä katselin siellä. Mieheni oli jo aiemmin tilaamassa tuota linkittämääsi valaisinta meille, koska meillä on jo ennestään näitä kristallikruunuja ja tuo sopisi niiden kanssa todella hyvin, mutta tuota ei myydäkään nettikaupassa, joten pitää käydä liikkeestä ostamassa. Nämä tuotteet ovat mielestäni ihania ja aitoa kristallia. Voi olla, että ostamme tuon entisten kruunujen seuraksi.

      Poista
  8. Ihan kun eri asuntoon tulisi :O) Kaunista ja nättiä <3!!! Voinks mä muuttaa teille?? *hih hih* :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna: Kiitoooossssh hanipöö! =D Ja kyllä voit! Haluutko nukkua meidän aaaah niin iltakiukuisen pikkuneidin viekussa vai tuutko mun kainaloon? *hihhhiiii* ;)

      Poista
  9. Vau, peilit on tosi näyttävät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katariina: Kiitoksia kovasti kehuista! :) Peilit on hankittu Ikeasta (nimi Mongstad). Tosi painavat ja järeät, tukevaa ja vankkaa tekoa, joten suosittelen lämpimästi, jos olet isoa peiliä vailla! :)

      Poista
  10. Onnea ponnea!
    Kivasti muuten tuo katto rajaa eteistä muusta tilasta! Ennen tollasta huomannutkaan. Eihän niitä seiniä aina tarvitse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mickey: Tuo alaslaskettu katto tosiaan tulee paremmin nyt esille! Oikeastaan ihan kivan näköistä! =D

      Poista
  11. Ihan kumpi vaan käy *Hahaaaaaa* :O) Hanipöö<3<3<3!! Tää alkaa nyt katseleen duudsoneita ja salkkareita, hih :D Seuraatko kumpaakaan??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna: Salkkareita joskus ja Duudsoneita olen pari jaksoa katsellut sivusilmällä. ;) Mulla on tv-katsominen jäänyt aika vähälle. Ttön nukkuttamisrumba vie aikaa ja sitten olen jo itse ihan poikki, että röhnötän läppärin kanssa siihen asti kun uni tulee omaan silmään ;)

      Poista
  12. Upealta näyttää!! Tsemppiä loppurutistukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Celina: Kiitos kaunis! <3 Täällä on kittailtu jo eka kerros. Loppu häämöttää jo... =D

      Poista
  13. Onpas kaunista! Tosi hyvin avartaa koko tilan! Me like! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tinsku: Tuntuu, että olisi neliöitä tullut tuntuvasti lisää, nyt kun seinä on poissa. =D

      Poista
  14. Näyttääpä todella hyvältä!

    VastaaPoista
  15. Kyllä avaruus ja tila vaan ovat kaunista. :) Kauniilta näyttää nyt jo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidi: Sitten kun saadaan maalit sudittua pintaan ja tavarat sisusteltua paikoilleen niin oskon olevani TODELLA tyytyväinen lopputulokseen! =D

      Poista
  16. Kysymys! :) Miten olette järjestäneet vieraiden takeille tilaa? Onko teillä joku erillinen naulakko/tila esim. synttärivieraille? Voisin muuttaa teidän kotiin aivan välittömästi, tosi kaunis<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rosyln: Tuohon Bstån kaappiin mahtuu takkeja aika paljon. Syys- / kevät takkeja 11 kpl ja talvitakkeja noin 6. Meillä ei useinkaan ole kylässä kolmea-neljää vierasta enempää ihmisiä kerrallaan, joten kaikkien takit (ja omat kans) mahtuu tuonne Bestån sisään. :)

      Myös vieraiden kengät mahtuu kaappiin hyllylle, mutta useimmiten ne jäävät kuitenkin ihan vaan lattialle. =D

      Jos pidetään jotain isoja juhlia, niin laitamme eteiseen kromisen pystynaulakon vieraita varten.

      Poista
  17. Upean näköistä on! =D Todella hyvä ratkaisu tuo seinämän poistaminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pia: Mun mielikuvissa tilasta tuli juuri tuollainen avara ja valoisa. Onneksi oltiin oikeassa. Odotan kovasti rempan valmistumista, että pääsen sisustelemaan. =D

      Poista
  18. Että mä R-A-K-A-S-T-A-N noita sun peilejä. Ne sopii todella kauniisti tuohon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Image B&W: Kiitoksia! <3 <3 <3 Mä rakastan niitä itsekin! <3 <3 <3 <3

      Poista
    2. Upean näköistä, tulee ihan kateelliseksi kun teillä näyttää niin upealta ja ittellä (vielä) sillisalaatilta... :D Ensimmäinen asunto kun on.
      Mutta sanompa vain, paljon parempi ilman sitä kauheata seinää ;)

      Poista
    3. Miri: Kyllä se siitä nopeasti selkenee se sillisalaatti. Muutosvaiheet on kaikista pahimpia, osa on vanhaa ja osa uutta, puolet tehty ja puolet vielä vinksallaan. Meillä kärsittiin tästä valko-harmaan ja musta-pähkinän välivaiheesta 1,5-vuotta. Kamalaa aikaa.... ;)

      Poista
  19. IHANAT PEILIT!!!! Todella hienot!! :) :) Ole ylpeä itsestäsi ja remppamiehistäsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivi: Kiitoksia kovasti! =D Olen todeeeella tyytyväinen meidän remppamiehen työsuoritukseen ja tietty omaan jaksamiseen kans! =d

      Poista
  20. Huh huh, mikä muutos. Kyllä kannatti, on aivan kuin eri asunto ja tuo valon määrä...ja se vaan lisääntyy kun kevättä kohden mennään :0) I-H-A-N-A!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johanna: Kevättä odotellessa.... ;) Just kävin Forecan sivuilta katsomassa päivän pituuden ja viikon päästä perjantaina (17.2) aurinko laskee vasta klo 17.12. Huikeeta! :)

      Poista
  21. Kyllä on UPEA MUUTOS!!!! <3 <3 Ihana ja kaunis ja niiiiiiiin hieno!!Ja nuo peilit,oihh! <3 Ei tähän löydy tarpeeksi sanoja kuvaamaan kuinka kaunis koti teillä on!

    Lisäkuvia odotellen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarppa: Kaunis kiitos kauniista sanoistasi! <3 Illalla tulossa postailua remppavaiheista. Ja viikonloppuna tulee lattia-asiaa taas vuorostaan! ;)

      Poista
  22. Hyvälle näyttää kyllä! :) Pakko kyl blondina kysyä, että missä te säilytätte takkeja ja kenkiä? Teil on pakko olla jossain joku salaeteinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Janica: Takit ja kenkulit on tuossa Bestå-sarjan kaapissa. Se syö hirmuisen määrän rompetta sisäänsä ja sinne mahtuu ainakin 6 talvitakkia (11 kpl kevät / syksytakkia, kun ne on ohuempia) ja moooonet kengät. Siellä on myös pipot, tumput, huivit, pari laukkua, pikku roinaa ja imuri. ;)
      Piiloeteistä ei siis oo! *hih* =D

      Poista
  23. VAU. Ihan mielettömän upea! Ja toi peilisysteemi on niin hyvin keksitty, että oon kateellinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Krisse: Elä oo kade! *hih* ;)
      Paljon on vaivaa nähty ja ziljoona mokaa ja väärää valintaa tehty vuosien varrella. Nyt pikku hiljaa alkaa koti näyttämään kivalta. Koskaan ei itse ole täysin tyytyväinen, mutta oon mie kyllä nyt niin onnellinen että saatiin se seinän rohjake hemmettiin. =D

      Poista
  24. Hei!
    Kiva, kun tänne pääsee anonyyminäkin kommentoimaan :) Olen ollut jonkin aikaa lukijasi, mutta laiska kommentoimaan. Muutos näyttää ihanan avaralta jo nyt. Kysymys teidän ruokapöydästä, onko siihen tullut käytössä jälkiä ja onko mitään negatiivista sanottavaa? Käytättekö ruokaillessa mitään siinä suojana?

    -Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -Sanna: Ruokapöytä on hankittu vuosi sitten ja ihan priima on edelleen. Naarmuja ei ole tullut lainkaan, vaikka meillä tyttö hakkaa pöytää ja itsekin olen leipää siinä veitsellä leikannut. :) Muutamassa kohtaa näkyy sellaisia ihan himmeitä pyöryläjälkiä, mutta ne näkyvät vain jos valo tulee oikeasta kulmasta ja on itse ihan ihan lähellä pöydän pintaa. Niitä ei kukaan muu kuulemma edes näe kuin minä, joten kyseessä niin mitättömät "jäljet".

      Meillä ei ole käytetty pöydällä mitään suojaa tai tabletteja / liinoja. Emmekä varo sitä mitenkään. *hih* =D Tosi kestävä pinta ollut ja tukevaa ja vankkaa tekoa.

      Mitään pahaa sanottavaa ei kyllä ole. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Ja hintaansa nähden varsinkin (tämä oli 299) on ihan huippulaatuinen. Kodin1:ssä on myynnissä isompi koko, jota ei ollut silloin kuin oma pöytämme ostettiin. Jos nyt saisin valita, ostaisin ehdottomasti sen isomman 180cm kokoisen. =D

      Eli suosittelen!

      Poista
  25. Hei!
    Tuliko äskeinen kommenttini?

    -meeri-

    VastaaPoista
  26. Hei!

    Siis ei se mun sepostus tainnu tulla ikuna perille. Olen niin onneton tietokoneen käyttäjä,mutta tätä ihanaa blokia en voi ohittaa kommentoimatta.
    Olen seuraillut tätä muutaman päivän ja jäänyt koukkuun. Olet todella taitava ja rohkea sisustaja,sisustus makumme ovat samalaiset. Olen myös "hulluna" Eero Aarnion tuotantoon sekä gant-home tuotteisiin. (useat pitää mua ihan pöhkönä). Tykkään paljon valkoisesta väristä kun sen yhdistä harmaaseen ja beikeen.

    Kysyisin mikä on tuo olohuoneen tv-kaluste?
    Olen haaveillut vastaavanlaisesta,mutta mieheni epäilee sen toimivuutta arjessa.
    Onko teillä minkälaiset käyttö kokemukset?

    -meeri-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -meeri-: Eka kommnetti ei tullut perille! Tää blogger on nyt neljä päivää takkuillut näiden kommenttien kanssa, enkä tajua miksi.... RÄYH!

      Kiitos kivasta kommentistasi! <3 <3 <3 Minua on myös jotkut pitäneet ihan pöhkönä sisustusmakuni suhteen, mutta makuja on monia, eikä niistä aina sovi kiistellä. *hihhii* ;)

      Olkkarin tv-kaluste on Ikean Bestå-sarjaa. Siinä on 3 erilaista kaappia vierekkäin:

      - 120cm leveä ja hyllyllinen kaksi ovinen kaappi

      - 120cm leveä Bestå Boas tv kaluste, jota on hieman tuunattu. Tähän ei kuulu oikeasti ovia, mutta ne saa laitettua kyllä ja ilman mitään poraamisia. Saranoille on valmiina reiät levyssä. Alas kuuluisi laatikot, mutta niitä ei laitettu ja myös se takalevy (se mikä naulataan kalusteen taakse) jäi laittamatta. Ovet ihan samat kuin noissa muissakin kaapeissa eli Bestå Tofta korkeakiiltovalkoinen ja lev. 60cm. Saranat vaihdettiin kokonaan aukeavaan malliin ja ne mä nappasin meidän kylpyhuoneen kaapista, Blumin saranat ovat ja ne on oikean kokoiset. :)

      - 1kpl 60cm hyllykaappia ovella

      Nämä kaikki ovat korkeudeltaan 128cm + kromin värinen jalusta kork. 10cm.

      Ikean sivuilla "olohuone"-kohdassa on suunnitteluohjelmia ja Bestå-suunnitteluohjelma. Siellä kannattaa käydä suunnittelemassa oma versio ja lähettää ostoslista varastopaikkoineen vaikkapa sähköpostiin. On paljon kivempi mennä ostoksille kun ei tartte etsiä siellä noita osia.

      Ainiin, ja tv:n kiinnitykseen on sellainen metallinen osa, joka pitää kans ostaa erikseen. Sen nimeä en nyt muista, mutta niitä saa vain sieltä yläkerran Showroomilta olkkari-osastolta, eli alakerran varastossa niitä ei ole. :)

      Poista
    2. -meerille-: Ai niin, unohtui... :)

      Ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Kaapit on tukevat eikä huoju, eikä notku. Meillä on tossa tv-kaapissa (se Bestå Boas) painoa noin 30kg ja hyvin on kestänyt käyttöä ja ovien availua. Ei siis valittamista lainkaan! =D

      Poista
    3. Kiitos tuhannesti,pittää lähtä ikean sivulle surfaileen. Voimia sinne remontin loppurutistukseen.
      -meeri-

      Poista
  27. Seurasin jännityksellä muutosta, h i e n o tuli!

    VastaaPoista
  28. Sehän näyttää jo melekosen hyvältä! Kohta voi ilmeisesti jo huoahtaa? :D Valmista työtä on aina niin kiva ihastella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mabn: Juups! Kittausta noin kolme-neljä kerrosta ja maalit noin kolme kerrosta. Sitten se olla siin. Sunnuntaina valmista, toivottavasti! =D

      Poista
  29. Nayttää kivalta ja avaralta ja onneksi tuo remppa onnistui :) Ja nuo isot peilit tekevät keittiöstä erikoisen :)

    Jotenkin sitä aina pienellä pelolla odottaa että rempassa menee (tai meinaa mennä) aina jotain pieleen tai aikataulut pettää..jännityksellä minäkin täällä ruudun toisella puolella odotin.

    VastaaPoista
  30. Oho! Onpas tyylikäs kokonaisuus....suorastaan tyrmäävä! Todella mahtava keksintö laittaa noin monta peiliä :)

    Ihanaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.