perjantai 24. helmikuuta 2012

Aalto-maljakot ja olkkari

Olipas vauhdikasta palvelua Hobbyhallissa. =D Tilasin kaksi Iittalan Aalto-maljakkoa keskiviikkona ja nyt kaksi päivää myöhemmin posti toimitti ne kotiovellemme. KAKSI PÄIVÄÄ! WAU! :)




Tilasin Hobbalo-tarjouksessa olleen valkoisen 16cm kokoisen maljakon tulppaaneille ja korkeamman 25,5cm maljakon ruusuille. Rakastan valkoisia ruusuja ja ostelen niitä aina keväisin, mutta oikeanlaista maljakkoa ei ole ollut. Nyt on! =D



Ja tässä hieman kuvaa olkkarista. Tein taas pienen pienen muutoksen ja vaihdoin yhden kapean Bestån tilalle leveämmän Bestån. Tuo seinä 300cm , mutta kaapien nykyinen yhteisleveys on 360cm. Hieman tulee kaapit yli tuohon vessan oven eteen, mutta mun mielestä se on oikeastaan ihan hyvä juttu. Tilaa jää kuitenkin vielä ihan reilusti kulkea vessaan ja samalla tuo tyhmä aukko meni hieman piiloon.



Ja käppyräoksa maljakko nostettiin Ponyn tieltä tuonne hyllyln päälle ja sehän onkin aika magee tuolla. =D




Mukavaa perjantaita kaikille! <3 <3

(Maljakot on ostettu ihan itse, joten tämä ei ole maksettu mainos! =D)

35 kommenttia:

  1. Hih ai ei maksettu, heh etkö sä ookkaan HH:n maksettu mainostaja.. (meinasin kirjottaa tähän ruman sanan mut en viittynykkää) :)
    Valkoset aallot toimii, meillä on tuollaaane korkee iiiiiiso makkarissa, saatiin häälahjaksi. Onneksi joku viisas anto sen meille vaikka sillon en ees tahtonut moista. Pitäis varmaa siirtää se olkkarin puolelle paraatipaikalle, kun se on nyt makkarissa vähän niinqu "jemiksessä". Nopeata toimitusta kyllä oli HH:lta, vau.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. outi: No hitsi kun ei ne maksanut.... Hö! =D Mä tiiän mitä sanaa tarkoitit, HH ja H... *tirsk* ;)

      Onko teillä se tosi korkea ns. lattiamaljakko, jonka tuotantokin on jo lopetettu? Sellainen olisi aika mahtava, mutta hiukkaseeeeeen liian tyyris (paitti jos HH tarjoo! *hih* ;))

      Joo, toi toimitus on kyllä äärettömän vauhdikas, suorastaan uskomattoman nopsa. vai tiesiköhän ne jo etukäteen, että mä olen tilaamassa ne ja laittoi jo valmiiksi matkaan? =D

      Poista
    2. Mä tiesin Miia et suhun voi luottaa ja et ollaan samalla sivulla :D
      En mie lattiamaljakoist tiiä, oon mä pitänyt sitä lattiallaki joskus, hih. Sellanen reilu 30 senttinen on toi kyseinen, sen verran kallis kyllä etten ikänä olis itte ostanu moista sillon! Voit uskoo että tollasta ei nykyään uskalla lattioilla piellä kun on näitä "kullannuppuja".

      Poista
    3. Outi: Taitaa olla juuri se, vai oliko se 400? En muista... =D Pikku kullannuppujen kanssa saa kyllä tarkoin miettiä mitä raaskii laittaa ja minne. =D Voi tulla aika iso itku, jos menisi kallis hieno maljakko rikki. ;)

      Poista
  2. Nuo valkoset maljakot onki kauniit ja ihanat :) Nyt on sulla kukille ihanat maljakot :)
    Mukavaa perjantaita sinnekki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meän Satu: Kunnollisia maljakoita ei ole meillä koskaan oikein ollut. Sellaisia kynttilöille tarkoitettuja viritelmiä vaan. =D
      Ja noita Aaltoja olen harkinnut jo pitemmän aikaa ja tuo 30 euron ale tosta matalammasta oli sen verran hyvä, että oli ihanihan pakko se tilata. Tuo korkeampi tuli siinä sitten kuin huomaamatta mukana. ;)

      Poista
  3. Ihanat maljakot. Tilaisin itsekin, jos olisi ylimääräistä, mutta just nyt ei ole. Rakentaminen vie kyllä kiitettävästi kaikki ylimääräiset eurot. Voin käydä täällä blogissasi ihailemassa onneksi. Hyvältä ne näyttävät tuossa kaapin päällä. Siihen vielä ne kukat...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VK: remppaaminen ja rakentelu syö kyllä hyvin kaikki rahat ja nekin mitä ei edes oo. =D Meilläkin on tarkka budjetti lattia ja keittiö-remppaa varten ja lisää pitäisi saada säästettyä sukan varteen. Tämä maljakko episodi ei kyllä auttanut siinä suhteessa yhtään, mutta kun mun oli ihan pakko saada noi maljakot! *hih* =D
      Shoppailuholistiko? Minäkö? Taidan olla! =D

      Poista
  4. Kauniit maljakot olet hankkinut. Itse tykkään kirkkaista versioista. On kyllä ollut todella nopea toimitus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sandra: Kirkkaat ovat myös kauniita ja ajattomia. Itse halusin maljakon, josta vesi ja kukan varsi ei näy läpi. Vihreä varsi kun ei sovi meidän valko-harmaaseen sisustukseen! *tirskis* =D Vitsi! =D

      Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua! <3

      Poista
  5. Ihanat maljakot! Itseltä löytyy yksi valkoinen kanssa ja se on kyllä niin kaunis. Ihana valinta! :)

    Niin ja kaunis taso ja kokonaisuus! <3

    VastaaPoista
  6. Todella ärsyttävää luettavaa tuo jatkuva "tirskis" ja "hih".

    VastaaPoista
  7. Mulla on pari Aaltoa vitriinissä. Ne on VIHREITÄ!! Äitillä oli aikoinaa joku vihree kausi, ja kun se kyllästy siihen, se antoi mulle SÄILÖÖN noi vihreet. Ja mä pöllö menin ja otin. Pitää kiikuttaa ne takasin sille. Ne on nimittäin ihan kamalat. Yhhyh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mickey: Se tumman vihreä ei ole kyllä lainkaan kivan värinen. Lime taas sen sijaan olisi aikas ihana näin keväisin. :)

      Palautus vaan mamille menemään ja harkitset jotain paremmin sisustukseen sopivaa tilalle! =D Mun suosikit on kirkas, valkoinen ja harmaa, of course! =D

      Poista
    2. En tunnustanut, mutta pakko kai se on kun muutkin, mutta itsellänikin on niitä värillisiä kaapissa jemmassa, sekä itse ostettuja että lahjaksi saatuja... Olisipa aikoinaan tajunnut ostaa edes kirkkaita, mutta kun ei... Pitää vaan luottaa, että ne värit tulevat joskus vielä muotiin.:D

      Poista
    3. VK: Pieni väripilkku siellä täällä piristää aina keväisin, joten voisiko niitä värillisiä käyttää yksi kerrallaan? Yhdistäisi samanvärisiin koristetyynyihin ja vaikka kynttilöihin.... :)

      Poista
    4. Voisi kyllä, ihan oikeassa olet.:) Arvotavaraahan ne ovat. Ehkäpä nostelen niitä kaapista sitten esille, kun meidän taapero lakkaa vetämästä kaiken matalilta tasoilta lattialle.

      Poista
    5. Valkosta sprayta vaan värillisten maljakkojen päälle :) Mielummin maalaus ja esille entä kaapissa pölyttymässä :) tai näin mie tekisin :D

      Poista
    6. ...siis jos raskit spray-maalata, eihän kaikki raski, vähän pöllösti kirjotin tuon edellisen tuossa :/

      Poista
    7. Tuo spraymaalaus onkin hyvä idea. :) Jos maljakko muuten kökkii kaapissa turhan panttina, niin eihän siitäkään mitää iloa ole. Lasimaalia vaan pintaan ja esille. =D

      Poista
  8. Hyvältä näyttävät! Minullakin on aalto maljakko valkoisena, ja rakastan sitä! Tuo pidempi on muuten upea, sellaista voisin toivoa vaikka häälahjaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ansku: Mies toi juuri mukanaan kaupasta valkoisia tulppaaneja ja ne sopivat tuohon korkeampaan maljakkoon tosi hyvin! Se on ihan paras! :)

      Poista
  9. Oi oi, myös minun lempimaljakoita, niiiin ihania! Kauniilta ja toimivalta näyttää myös tuo tekemäsi muutos, ei minusta yhtään haittaa että kaappi menee ns. yli. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöppis: Tuosta tuli aika kiva noin. :) toinen vaihtoehto oli, että siirrän taas vaihteeksi Beståt ja sohvan päittäin, mutta en halunnut että akana ulko-ovesta sisään tultaessa näkyisi sohva. =D Bestå-kaapit on siitä hyviä, että niitä voipi pyöritellä ympäri huushollia ja ne käy mihin vaan.

      Poista
  10. Teillä näyttää aina upealta tuo sisustus. Noi valkoiset "aallot" ovat kyllä hienot tossa tason päällä. Itsekin tykkään kovasti noista, vaan enpä omista yhtäkään. Hankkisin varmaan kirkkaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marja K: Mun omat suosikit on valkoinen ja kirkas. Valkoisessa hyväpuoli on se, ettei vesi ja rumat varret näy. Kirkas taas on monipuolisempi. Molemmin hyvä siis. =D

      Poista
  11. Minäki Hobbarin sivuja tuosa selailin ja ois kyllä löytyny kaikkea kivaa. Hitsi kun tää työpaikan vaihdos tekee hetkellisen pikkuloven kukkaroon. Mutta ainahan se on kiva surffailla ja haaveilla kaikesta ihanasta ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saila: Onneksi noita kaikenmaailman kampanjoita on koko ajan, eihän siitä ole kauaakaan kun Hobbyhallissa oli viimeksi noi Hinta Hobbalot... ;) Anttilassa oli viime vuoden lopulla kampanja Iittalan tuotteista ja muistaaksen tuo maljakko oli sielläkin 70 euron hujakoilla, joten myös Anttilan mainoksia kannattaa päivystää. =D

      Mukavaa viikonloppua! <3

      Poista
  12. Ja täältä löytyvivätkin ne tyhjät vaasit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Petriina: No juu! Mä olin niin nopee, etten paljoa ehtinyt kukkaa sanoa kun jo räpsin fotoja tein postausta. :) Mies aina nauraakin mulle kun mä välillä oikein syöksyn bloggaamaan, vaikka ruoka suussa. ;)

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.