torstai 16. helmikuuta 2012

7 uutta paljastusta.... ;)

Sain tämän tunnustuksen Pikku karhun elämää-blogin Mariannelta sekä CristiinaM:ltä! <3


Tehtävänä on:

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle.


1. Minulta on juurihoidettu kaksi takahammasta ja taas pitäisi varata uutta aikaa hampilääkäriin. Olen kärsinyt lapsuudessani tosi kovasta hammaslääkärikammosta, mutta enää en pelkää yhtään. :) Menen nykyään ihan mielelläni hoidattamaan purukalustoani, kiitos maailman ihanimman hammaslääkärin, joka onnistui karkottamaan kammoni kuutisen vuotta sitten. <3

2. Koen välillä olevani yksinäinen. Moni ystäväni elää täysin erilaista elämänvaihetta ja yhteistä tekemistä on vaikea keksiä. Pikkulapsiaika on ihanaa ja mielenkiintoista toki, mutta aikuiskontaktien vähentyessä, kaipaan kovasti kaikkea "aikuisten juttuja". :)

3. Siksipä olenkin suunnattoman onnellinen ja ilostunut kaikista teistä ihanista ihmisistä siellä ruudun takana. <3 Tämä blogimaailma on vienyt sydämeni ja koen suurta riemua ja lämpöä teita kaikkia kohtaan, jotka jaksatte käydä lukemassa kirjoittamaani hömppäpömppää ja erityisesti kun luen kommenttejanne. =D Koen löytäneeni monta uutta ihanaa ystävää täältä virtuaalisesta maailmasta ja bloggaaminen on muodostunut minulle elintärkeäksi kommunikointikanavaksi. Bloggaamisesta saan hirmuisesti uutta virtaa ja energiaa jaksaa kaiken tämän uhman ja univajeen läpi!
Kaunis kiitos siis teille kaikille! <3 <3 <3

4. Olen välillä laiska! :) Moni on blogini välityksellä saattanut saada kuvan alati touhuavasta touhuTiinasta, mutta minullakin on laiskoja päiviä, jolloin ei huvittaisi nousta edes ylös sängystä. Tälläiset päivät kuluvat kuin siivillä enkä saa mitään aikaan. Illalla huomaan, että pöydät ovat täynnä likaisia astioita, pyykit "mätänevät" pesukoneessa, posti on lukematta, hiukset harjaamatta... :) Koko päivä on valunut hukkaan ja seuraava päivä ahdistaa jo valmiiksi tekemättömien tehtävien vuoksi.

5. Olen tunteellinen ja temperamenttinen ihminen ja joskus se käy omaankin hermooni. Saatan suuttua sekunnissa ja jo viiden minuutin päästä en edes muista olleeni vihainen. :) Olen myös ailahtelevainen ja muutankin suunnitelmia usein lennosta. Päättäväisyyttä ei minulta kuitenkaan puutu, mikä tietenkin antaa oman mausteensa soppaan. Voisi siis sanoa, että olen melko haasteellinen puoliso miehelleni. Onneksi hän kuitenkin rakastaa minua sekä hyvässä, että pahassa... toivottavasti ainakin... ;)

6. Minua ärsyttää välillä suunnattomasti meidän venyvä ja vanuva remonttiprojektimme. Koska lattia aiotaan laittaa uuteen uskoon, keittiöremppa joutuu jonottamaan vuoroaan. Olen kärsimätön ja tuskailenkin pitkin päivää. Koen jopa epäonnistumista tässä asiassa, vaikei tälläiset isot remontit ole pelkästään itsestäni kiinni. Meillä on tarkka budjetti varattu remppamiseen ja siitä on tarkoitus pitää kynsin ja hampain kiinni. Tämä vaan tarkoittaa sitä, että joudumme tekemään asioita osissa. Ensimmäinen vaihe, eli seinän kaato on nyt suoritettu ja tästä on hyvä jatkaa.... =D

7. Minulla on huomenna synttärit! :) Mittariin tulee 29-v ja ihmettelen ettei odottamaani 30-kriisiä ole vielä tullut. Onhan tässä kuitenkin vielä aikaa hankkia sellainenkin... =D


En jaa tätä tälläkertaa eteenpäin, koska suurinosa on jo tunnustuksen saanut toisaalta (olen hidas). Jos kuitenkin olet jäänyt vaille, voit napata tämän tunnustuksen mukaasi! :)

10 kommenttia:

 1. Minä saatan napata :) Jos jaksan :) Tuohon 30 kriisin - täytän tänä vuonna 30, eikä minulla mitään huomattavaa kriisiä ole vielä käynnissä. Mutta ehko minulla on ollut tasaiseen tahtiin jokin kasvukriisi, ettei ole tilaa millekään kolmenkympin omalla kriisille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja: Nappaa ihmeessä! :) Minusta on mukava lukea tälläitä nippelitietoutta ihmisistä. Monesti "paljastukset" osuvat nappiin ja vahvistavat jo muodostunutta kuvaa. Välillä tulee ylläreitä vastaan, kuten eräskin ihanainen bloggaaja paljasti työskentelevänsä aivojen parissa. WAU! :)

   Poista
 2. Ihanat tunnustukset <3<3<3<3<3!! 4, 5 ja 6= MÄ!!!! Ollaan siis oikeesti samantyyppisiä näiden perusteella! Meilläkin jääny ystävät jotenkin, vaikka meillä ei lapsia oo(yhteisiä siis), moni on sinkkuja meidän kevereista, joten harvoin tulee niihin pidettyä yhteyttä! Aina pitäis baariin niiden kans lähtee ja meno on sen mukaista eli ei meille! Tykätään niiiiin olla kaksin, kun tätä meidän yhdessäoloo on molemmat odottanut jo pitkään, kumpikaan ei vaan saanu sillon joskus "suuta auki"! Nyt ollaan onnellisesti naimisissa, enkä vaihtais päivääkään!!! :D No johan tässä kommentissakin jo tunnustin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minna: Itseänikään ei nappaa baareissa istuminen enää. Oma vapaa-aika on niin tärkeää, että tahdon käyttää sen hyvin hyödyksi ja jutustella ja nautiskella hyvää ruokaa ja saunoa.... Mun kamut ovat pääasiassa lapsettomia ja sen vuoksi yhteydenpito on vähentynyt, heillä menojalkaa vipattaa edelleen viikonloppuisin ja arkisin he harrastavat. Itse taas olisin arkisin vapaa kahvitteluun yms. ja viikonloppuisin ollaan perheen kesken. Näkee miestäkin silloin enemmän, kun on vapaalla. :)

   Teillä on romanttinen rakkaustarina! <3 <3 <3 Me taasen tavattiin työnmerkeissä ja siitä se sitten lähti, kuin ohjus. *hih* =D

   Poista
 3. Ja mun kaikki kaverit on naimisissa, seurustelee tai ovat "lapsellisia". Hassua, miten monille siunaantuu ystäviä juuri päinvastaisista elämäntilanteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inanaa: Meillä menee ihan ristiin kaveripiiri! =D Sulla perheellisiä ja miulla villit ja vapaat! *hih* ;)

   Poista
 4. Mä nappaan tämän myös! Mun blogissa tällaista ei ole vielä kertaakaan nähtykään.
  Lisäksi allekirjoitan jok'ikisen sun tunnustuksen ykkösestä seiskaan. Jokaisen sana. Hassua :) PAITSI tosiaan, mä kyllä pelkään hamppilääkäriä vieläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mickey: Nappaa ihmeessä! <3 Se on jännä, miten voi virtuaalisestikin löytää sellaisia ihmisiä, joiden kanssa synkkaa yhteen... =D Olisi mielenkiintoista tavata ja katsoa kuinka samiksia me ollaan *hih* ;)

   Poista
 5. Ihania tunnustuksia <3 Noi on kivoja haasteita, saa tosissaan vahvistuksia omille ajatuksilleen ja aavistuksilleen. :)
  HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ!!!! :)

  IMAGE :)

  VastaaPoista
 6. Hyvää synttäriä näin vähän jälkijunassa! :) Mulla pientä kriisinpoikasta oli havaittavissa vasta 30-v-synttäripäivän lähestyessä, ei vielä vuotta ennen. Jos lohduttaa. :) Mutta sitten sitä kriisiä on piisannutkin koko juhlavuoden ajan. :D

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.