keskiviikko 25. tammikuuta 2012

VM-Carpetin pyöreä matto

Nyt on matto paikoillaan. Nukka tuntuu laadukkaalta ja maton pohja on kauttaaltaan kumimaista Evapolytexiä. Pysyy siis paikoillaan liukkaamallakin lattialla, eikä erillisiä matonalusverkkoja tarvita. :)Maton väri on nimeltään vaaleanharmaa. Kuvailisin sitä itse ennemminkin helmen / hopeanharmaaksi, eli hieman vaaleampi kuin oletin sen olevan.
Matossa on käytetty sekoituksena valkoista ja harmaata nukkalankaa ja pinta on elävän näköinen. Pieni epäilys minulla oli, että kahta väriä käytettäessä matto olisi liiankin eläväinen ja sekava. Kauempaa katsottuna matto kuitenkin näyttää ihan yksiväriseltä. Kyllä se VM-Carpet osaa hommansa. :)

Emme ole päässeet vielä lattian koemaalauksen kimppuun ja siirsin suosiolla koko homman viikonlopulle. Postailen siitä sitten heti... =D

Mukavaa päivää kaikille lukijoille ja vierailijoille! <3

19 kommenttia:

 1. Ihana matto. Tykkään itsekin ko. firman matoista. Plussaa tosiaan on, ettei mitään jarruverkkoja tarvitse viritellä mattojen alle.

  Jännityksellä odotan teidän lattioiden maalailua ja pidän peukkuja, että kaikki menee hyvin!

  Ihanaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Hipelöin tuota samaa mattoa viikonloppuna... syvä huokaus:)

  Se on aivan ihana <3

  VastaaPoista
 3. Kauniin värinen tuo matto! Meilläkin olohuoneessa VMC:n matto ja olen ollut tyytyväinen laatuun! Kannattaa suihkuttaa matto tekstiilisuojalla, jolloin siitä saa liat tms todella helposti vain rätillä pyyhittyä :)

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää ;) Meillä on kanssa kaikki matot VM-Carpetin ja olen kyllä tosi tosi tyytyväinen mattoihimme.

  VastaaPoista
 5. Meillä on noita mattoja vaikka kuinka! :)
  Kiitos muuten haasteestasi, sain sen valmiiksi ja vastaukset löytyy täältä: http://laapalaura.blogspot.com/2012/01/8-asiaa.html

  VastaaPoista
 6. Heippa!
  Oletko vielä päättänyt kynttiläjalkojen kohtalon? Teen tällä viikolla tilauksen. :)

  VastaaPoista
 7. Matto on kaunis, väri olisi minulle todella mieluinen juuri tuollaisena vaaleampana versiona, onko langoissa yhtään kiiltoa? Oletko huomannut Netanttilassa sen harmaan tai beigen ison tähtimaton?

  VastaaPoista
 8. Valua Kuvasa: Tuo maton pohja on kyllä mielettömän hyvä. Ei liuú yhtään vaikka kuinka vatkaa maton päällä ;)
  Kivaa päivää siulle kanssa! <3

  Mia: Olen tosi tyytyväinen! Erityisesti tuo langan vahvuus ja maton pohja yllättivät mut positiivisesti! :)

  E: Kiitoksia vinkistä, en olisi muuten muistanut ollenkaan. Kipin kapin suojasuihke-ostoksille siis! =D

  Johanna: VMC:n matot on tosi laadukkaita. Tosin ei nuo meidän Osta Carpetsin Rhapsodytkään huonoja ole, mutta tuo pohja VMC:ssä on jotain niin täydellistä!!!! :) Ei tartte sitä hirveää mattoverkkoa, en voi nimittäin sietää niitä... =D

  Laapa: Loistavaa, tulen heti lukemaan!!!! :)

  LindaS: Toistaiseksi joudun jääväämään tilauksen, koska meillä menee nyt kaikki rahnat keittiöremppaan ja lattiamaaliin. Helmi-maaliskuussa kenties voin katsoa uudelleen. Mutta kiitoksia kumminkin!!!!! :)

  VastaaPoista
 9. Tuisku: Langat kiiltää ehkä ihan pikkiriikkisen, mutta selkeästi vähemmän kuin meidän olkkarin matot. sanoisin enemminkin tuota VM:n mattoa puolikiiltäväksi. :)
  Huomasin ne tähtimatot kyllä, mutta niissä on villaa mukana aika reilusti, joten sen takia skippasin ne vallan. =D

  VastaaPoista
 10. Kaunis matto ja kaunis väri! :) Pitääpä tutustua kyseisiin mattoihin, sillä tällä hetkellä meiltä löytyy vain Ikean mattoja, jotka eivät ole ihan niin laadukkaita.. :/

  VastaaPoista
 11. Kaunis on ja musta nämä lankamatot on ihanan lapsiystävällisiä :)

  VastaaPoista
 12. Saara: Nuo VM-Carpetin matot on tosi laadukkaita. Meillä on työpaikalla Ikean Hampen-mattoja ja niistä irtoaa kauheasti nukkaa ja ne pölyttää. Muuten ovat kyllä kivoja. :)

  LindaS: :) <3

  Janica: Juups, ei liu u, ei pölytä ja on kauniita! =D

  VastaaPoista
 13. Tosi kivan näköinen matto! Sillain sopivasti "rouhea", just passelin värinen ja pehmeän näköinen. Toivottavasti osoittautuu hyväksi myös käytössä! :) Itse kun olen ihan innoissani joskus ostanut "karvamaton", joka on hyvinkin pian sitten latistunut ja ne karvat on taittuneet ihan alas ja pölyttynyt koko matto. No, mutta se ei ollut mitään laadukasta merkkiä, totesin myöhemmin ja nykyään katsonkin vähän tarkemmin, mitä mattoja kelpuutan kotiin. ;)

  VastaaPoista
 14. Mabn: Pelkästään hyvää olen kuullut VM-Carpetin matoista, joten uskalsin ostaa vaikka ei mistään halvimmasta päästä tuo matto ollut. :)
  Samaten Osta Carpetsilla on hyvä laatuiset matot, tosin ilman tuollaista kumimaista liukumisenesto-pohjaa. Tulen raportoimaan myöhemmin vielä tuosta nukan laadusta ja latistuuko se käytössä. Ainakin nyt vaikuttaa tosi jämäkältä ja tuuhealta. =D

  VastaaPoista
 15. Hyvän näköinen matto.

  Meilläkin luotetaan VM-Carpetin laatuun.
  Olohuoneessa on joitakin vuosia sitten ostettua matto joka näyttää edelleen kuin uudelta! On siitä monet liat pyyhitty, mutta kaikki on aina lähtenyt kostealla rätillä pois kokonaan.
  Talvella käytetään matto hangessa "pesulla", muuten matolle riittää imurointi. Nukan pohjakaan ei kerää likaa, koska ei sieltä nukan seasta paljoa roskaa hangelle edes tipu! Joulukuusen neulasetkin lähti kätevästi imuroimalla nukan seasta kokonaan!
  Itse ei olla käsitelty mattoa millään suoja-aineella, koska ainakin meidän matto (Saxony) on jo tehtaalla valmiiksi käsitelty likaa hylkiväksi.
  Ja hyviä puolia on tosiaan myös tuo, että matto ei liu lattialla yhtään mihinkään!
  Eikä huonekaluista ole tullut pysyviä painaumia nukkaan.
  Ehdottomasti ostamme jatkossakin VM-Carpetin mattoja.

  VastaaPoista
 16. Meillä VM-carpetin matot ovat pysyneet hyvin parketin päällä suorassa vaikka kaksi vuotias bokseri rehaa välillä rajustikin :). Vuoden päivät matto on ollut käytössä ja pientä harventumaa on tullut, mutta matosta sitä ei huomaa lainkaan!

  VastaaPoista
 17. Mahtavan värinen kyllä! Ja tuo "kaksivärisyys" näyttää mun mielestäni tosi hyvältä!
  Me saatiin poikaystävän siskolta VM-carpetin matto olkkariin, ja kyllähän siinä oli ihan valtava laatuero verrattuna edeltävään Hobby Hallin mattoon.

  VastaaPoista
 18. Laura: VM-Carpetin matoista en ole koskaan kuullut yhtään huonoa sanottavaa. :) Ja se on kanssa hyvä juttu, ettei pohjasta mene hiekka läpi maton alle kumimaisen rakenteensa ansiosta. JEEEE, nyt voi olettaa, ettei maton alta tarvitse imuroida kuin kerran kuussa. :)

  a_millia: VMC:n matot on tosiaankin hintansa väärtejä! :) Itse hain juurikin sellaista mattoa, joka kestäisi hyvänä useamman vuoden, vaaleasta väristään huolimatta. Taisinkin siis tehdä ihan nappivalinnan! *hih* =D

  Janina: Meillä on kanssa ollut muutamia Hobbyhallin omia mattoja , ne on tosi surkeeta laatua, valitettavasti. Tai sitten mulle on sattunut niistä ne maanantai-kappaleet... =D VMC on kyllä ansainnut hyvän maineensa, laadukas ja helppohoitoinen tuo meidän matto meinaan.... =D

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.