tiistai 10. tammikuuta 2012

Tunnelmavaloa nukkekodissa :)

Pakko oli tulla vielä tekemään yksi postaus... :) Tytön kanssa taiteiltiin jouluvalot nukkekodin sisälle ja nyt se toimii meillä yövalona.



Rentoa iltaa toivotellen,

Miia & Ava

35 kommenttia:

  1. Miten se onkaan nuin ihana. Tekee iteki mieli ostaa nukkekoti ja laittaa jouluvalot sisälle.

    VastaaPoista
  2. Oi, onpas ihanan näköinen!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana!! Tuli todella kaunis! Nyt on pakko kysyä mistä sen alkuperäisen talon hommasit? Jos vaikka meilläkin olisi joskus tyttö... :) Tai sitten äidille ;).

    VastaaPoista
  4. Apua kuinka ihana!!! Taidanpa kans ettiä meidän nukkikseen valot, piti laittaa jo jouluksi, mutta unohdin koko jutun :)

    VastaaPoista
  5. Iiiihana! Kyllä tytön kelpaa kun on noin hieno yövalo! :)

    VastaaPoista
  6. Onpas upean näköinen nukkekoti!:)

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikille kommenteistanne! <3 <3 <3 :)

    Marie: Tuo nukkekoti on ostettu Hobbyhallista vähän ennen joulua :)

    VastaaPoista
  8. On todella upea ja kiva idea pistaa jouluvalot sisalle :)

    VastaaPoista
  9. Aivan IHANA!!!! Mäki haluun tuollaisen :0)

    VastaaPoista
  10. Aivan upean näkönen nukkekoti tuli! Paljon parempi ko se entinen väri, tykkään mie :D ja nuo valot, hyvä idea! :)

    VastaaPoista
  11. On kyllä kaunis ja aivan loistava idea, oli pakko toteuttaa heti itekin :)

    VastaaPoista
  12. Kiitoksia ihanat! <3 Me tykätään kovasti tuosta uudesta väristä! :)

    Paljon on taas keskusteltu eri palstoilla tästä nukkekodin väristä ja Avan mielenterveydestä. ;)
    Meillä on kyllä PAAAAALJON värejä lelujen, vaatteiden ja kirjojen muodossa, joten kyllä on Avalla värisilmä ihan normaalisti kehittynyt, älkää olko huolissanne siitä. Ja mielenterveyteen vaikuttaa aika monet asiat, ei pelkästään "ankean värinen huone", joten... :)
    Ava saa toki isompana vaikuttaa oman huoneensa väreihin, mutta 1v 7kk ikäinen tyttö ei vielä tässä vaiheessa osaa itse valita huoneeseensa tapetteja tai maaleja, joten mamma ja pappa hoitaa ne siihen asti! =D

    VastaaPoista
  13. Voi luoja!!! Eikö ne koskaan lopeta???? Kenellä tässä on mielenterveydellisiä ongelmia, kysyn vaan???

    VastaaPoista
  14. Johanna: Valitettavasti eivät! :( Mun mies sanoi osuvasti, se mitä ei voi estää, pitää vaan kestää. Mutta kyllä mulle tulee paha mieli, kun Avasta kommentoidaan. :(

    VastaaPoista
  15. Tulipas siitä hieno ja ihana idea laittaa sisälle valot :)

    VastaaPoista
  16. Totta, Ava pitäisi ehdottomasti jättää keskusteluiden ja arvostelujen ympärille. Jos näiden vatipäiden pitää jotakuta "mollata" niin pysyisivät sitten aikuisissa. Kyllä ois saunan takana taas ruuhkaa :0)

    VastaaPoista
  17. Se on HIENO <3!!! Ja valot on just kivat siellä sisällä :D Missä ne nyt taas keskustelee? Todella lapsellista alkaa arvostelemaan kenenkään lapsia tai ylipäänsä kotia/toisten elämää jatkuvalla syötöllä :( Lopettaisivat jo hyvän sään aikaan! On muuten jotkut bloggaajat tehnyt rikosilmoituksiakin tollaisesta...!

    VastaaPoista
  18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  19. Mie arvasin että jokku alakaa kökköileen tuosta nukkekodin väristä...voi hyvänen aika >:( Ei lapsi tuu mielisairaaksi jos lelu on valkonen tai harmaa tai jopa musta..kummallista ajatusta kyllä...ohan Brion veettävä koiraki musta..ja kävelyteline musta ja hella valkonen, monet lelut on harmaita jne...Suomen tarkastajat kyllä ois nuoki vetäny jo ajat sitte markkinoilta jos aiheuttasivat lapsille jotaki ongelmia...on ne pössejä tuolla palstoilla..Silloin voi tulla hieman kiihtyneisyyttä ym ym jos lelut ja huoneen seinät, katot, matot ja tekstiilit ym on kaikki erittäin kirjavia(ei hyvällä maulla tehtyjä), lapsi ei pysty rauhottuun siellä varsinki jos on nukkumahuoneenaki...

    Elä Miia välitä, teän lapsukaisella on kaikki hyvin ko on rakastavat vanhemmat ja ihana nukkekoti :) Vaikka on varmasti ilkeää luettavvaa ko omasta lapsesta juoruavat palstoilla..
    Ne jokka Avan nukkekoista purnaa jne, ne on vaan mm.katteellisia ko eivät pysty ite hommaan lapsilleen nukkekotia, mikä ei todellakaan tee lapsen lapsuuesta ankeaa vaikkei nukkekotia oiskaan, joten turha olla katteellinen, tai eivät ite ossaa maalata/tuunata kivannäköseksi ommaa nukkekotia.

    Eläkä mee lukkeen niitä pönttöjä kommentteja :) ko ne ei oikiasti ees tarkota tai etes itekkään usko ommiin sanoihin (kuka muka voi uskoa että harmaa lelu vaikuttaa negatiivisesti lapsen mielenterveyteen??) vaan son vaan silkkaa kiusantekoa, mitä en ymmärrä.

    VastaaPoista
  20. Mää täällä kikkailin ton kommentin kanssa ja poistin sen kun sama tuli kahteen kertaan, joten älä ihmettele :O)!! <3

    VastaaPoista
  21. Kiitokset ihanista kommenteistanne! <3 Yritän olla välittämättä noiden keskustelupalstojen jutuista. Avaa koskevat kommentit vaan saivat savun nousemaan korvista, mutta en jaksa enää jatkossa edes vaivautua lukemaan mitä siellä tarinoidaan... :)

    Onneksi täällä on paljon teitä ihania immeisiä, jotka jaksatte piristää mua kivoilla kommenteillanne! =D

    VastaaPoista
  22. Oi, kun siitä tuli ihana!!
    Alkaa itselläkin sormet syyhyämään, josko maalaisi omankin... :)

    VastaaPoista
  23. Hei,

    Ihan mieletön nukkekoti! Ja tosi kaunis tuo uusi väri :) Sinulla on muutenkin aivan ihana blogi :)

    terkuin,
    Marika

    sisustusassari-blogista

    VastaaPoista
  24. Ihanko totta tuosta väristä on valitettu? :,) Eipä käyny mielessäkään, että harmaa nukkekoti vois koitua mielenterveydelliseksi ongelmaksi.

    Muistatko, paljonko toi nukkekoti makso? Yritin käydä kurkkaamassa Hobby Hallin sivuilla, mutta ei löytyny. En tiiä miksi sitä kyttään ja siitä haaveilen, kun eihän meille nyt voi nukkekotia ostaa. Pikkupojalle. Eihän?

    VastaaPoista
  25. Eehehee:) Minäkin löysin nyt sinne keskustelupalstalle. (Riemu pitää repiä pienestä.) Sulle on jätetty sisustusvinkkejä, huomasitko? Näähän sitten pätee kaikkiin koteihin. Nyt kaikki Sittariin sisustusostoksille.

    "No, ehkä tämän äidin mieli muuttuu kun huomaa kuinka innoissaan lapsi on värikkäistä eläinkuoseista ja muusta ihanan lapsellisesta. "

    "
    Voi kun tuo tajuaisi edes lastaan armahtaa, antaisi pitää ihanan pinkin nukketalon ja laittaisi huoneeseen vaikka vihreän leikkimaton ja vihreäraidalliset verhot. "

    Koska nähdään Avan huoneessa nämä kasvun ja mielenterveyden kannalta välttämättömät eläinkuviot, vihreä matto ja vihreät verhot? :))

    VastaaPoista
  26. Ihania kommentteja taas, kaunis kiitos! <3 <3 <3

    Kirpparikeiju: Tällä hetkellä taitaa nukkekoti olla loppuunmyyty. HInta sille oli muistaakseni 89,00 euroa, mielestäni ei ollenkaan paha, kun ottaa huomioon että se on noin iso. Miksei voisi pojallakin olla nukkekotia? :) Meillä nukkekodissa asustaa pikkuautot, joten ihan senkin puolesta miksikäs ei.... =D Sehän voi olla äitin ja pojan yhteinen harrastus ja voitte vaikka yhessä nikkaroida ja remontoida sitä, sellainen hommahan on tosi poikamaista! *hih* ;)

    Mä luulen ettei noita keskustelussa ehdotettuja parannuksia tulla ainakaan muutamaan vuoteen meillä näkemään. =D Toki meiltä löytyy kyllä eläinkuosia sekä kaikkia mahdollisia värejä, mutta pääasiassa lelujen muodossa. Eipä se neiti kyllä niistä ole mitenkään erityisen innoissaan ollut, siis värinsä puolesta... =D

    VastaaPoista
  27. Aivan ihana! Olen itsekin haaveillut nukkekodin tekemisestä ja tämä teidän nukkekoti on kyllä juuri sellainen, jonka voisin joskus tulevaisuudessa laittaa lastenhuoneeseen! :)

    VastaaPoista
  28. A&J: Itse olen kans miettinut nukkekodin hankintaa, ja nyt kun on toi tyttö niin se oli hyvä syy sellainen hankkia. =D

    VastaaPoista
  29. Nukkekodista tuli todella kaunis kun olet sen jaksanut niin tarkkaan maalata. Oletko vielä sisustanut kotia? ;) Siinä on oma kiva homma. Meillä on siusteltu nukkekotia pikkuhiljaa. Kivaa puuhaa sekin.

    VastaaPoista
  30. Anne: Meillä tuo pikkuneiti on hoitanut tuon sisustamispuolen *hih* ;). Meillä on käytössä vain ne talon mukana tulleet kalusteet, enkä niitä jaksanut alkaa maalaamaan. Eli valko-vaaleanpunaisella sisustuksella mennään ainakin jonkin aikaa.
    Kalustus on tosin saanut lisävahvistusta mm. kahdesta lautasliinarenkaasta sekä parkkitalon osista. =D Neiti kovin keskittyneesti niitä tänään taloon asetteli... <3

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.