tiistai 17. tammikuuta 2012

Tiistain sisustusilta

Tänään pääsee taas nauliintumaan telkkarin ääreen. =D
Klo 20.05 alkaa MTV3:lta Tyylivarkaat ja muutoskohteena teinitytön huone.Ja heti perään klo 21.00 Subilta omaksi suosikikseni noussut Suomen kaamein kämppä.
Jaksossa hyökätään hirmuisen kaamean keittiön kimppuun ja muutoksesta tulee varmasti päätähuimaava! =DNautinnollista tv-iltaa kaikille sisustusohjelma-faneille! :)

10 kommenttia:

 1. Suomen kaamein kämppä on kyllä huippu ja Teuvolla hyvä maku!

  Nuo muut ei oikein iske..

  VastaaPoista
 2. Sandra: Teuvo on kyllä huippu! :) Hänellä on sellainen rehellisen ronski tyyli ja omaperäisiä ideoita vaikka muille jakaa... Teuvo saisi tulla käymään meilläkin laittamassa hieman paikkoja uuteen uskoon! *hih* ;)

  VastaaPoista
 3. Muhun ei uppoa yhtään tuo tyylivarkaat, mutta Inno on parhaillaan auki :)

  VastaaPoista
 4. Odotan jo innolla Lomanin ratkaisuja! Siinä vasta mies! Tää Tyylivarkaat on alkanut ärsyttää mua koko ajan enemmän ja enemmän. Ja tämän kertainen teinin huone on sinänsä hieno, mutta LIIIKAAAAAA TAVARAAAAAA! ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos muistutuksesta...jumitin koneella ja TEUKKA MEINAS MENNÄ OHI. Teukka on niin ihqu, heti subbarille.

  VastaaPoista
 6. Noi voi video, meni multa ihan ohi taas, pöh :O) Tarvii kattoo netin kautta sit! Rappukäytävässä oon nyt kaks viikkoo kohta kykkiny, huomenna se loppuu, jee :D sit se on valmis <3! Teuvolla on kyllä ihan mahtis-ideoita, tykkään paljon kans hänen sisustussilmästään :O)!!

  VastaaPoista
 7. Minut on myös naulittu tv: ääreen klo 21 alkaen:) Tuota tyylivarkaat ohjelmaa en olekaan seurannut.. Ihania ideoita noista kyllä saa ja tänään oli aika kiva syöttötuoli tehty, mutta itse olisin ottanut sen valkoisena meille :)

  VastaaPoista
 8. E: Mä petyin Tyylivarkaiden jaksoon... :( Et siis menettänyt mitään, jos et katsonut. Ja huomaan myös, että suunnittelijalla alkaa olla toistoa noissa sisustuksissa. Oli tila mikä hyvänsä (työhuone, vauvan huone, teinin huone) niin kaikissa samantyyliset ratkaisut ja tunnelma. Olisin kaivannut jotain tosi makeeta ja uutta, nykyaikaista ja repäisevää tuonne teinitytön huoneeseen. Nyt se jäi vähän pliisuksi, vaikkakin tykkäsin siitä Ikean Malm-tasosta (yöpöytä-työpöytä). =D

  Inanaa: teuvo on huippu! Itsellanikin tuli tippa linssiin, kun Teuvo liikuttui niin paljon siitä Uolevin tekemästä syöttötuoli-jakkarasta. Lopputulos on tosi kiva, ei ihan mun tyylinen mutta silti tosi kiva! =D

  Outi: Hyvä, että kerkisit saamaan viikottaisen annoksen Teuvoa! *tirsk* ;)

  Minna: kohta on valamista! JEI!!!!! <3 <3 <3 Teidän rappuset on niin hienot, että ehdotin jo miehelle meidän lattiaparketin maalaamista valkoiseksi. =D Ei kuulemma onnistu, nyyhkis ja surku! :)

  Marianne: Se syöttis oli tosi kiva, tuollaista etsiskelin meidän Avalle ennen kuin se syntyi. Olisi ollut kiva yhdistää tuoli ja emännänjatke. Ei löytynyt mistään ja siksipä hankittiin sitten tuo Stokken tuoli, kun sitäkin voi käyttää jakkarana. :) Olisimpa älynnyt kysyä puusepältä silloin.... =D

  VastaaPoista
 9. Se tuoli oli makee mut voin kertoo kokemuksesta että Stokken Trip Trap toimii myös emännän jatkona. Ja huom, mä en oo todellakaan mikään riisikeppi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon joutunut pari kertaa jo turvautumaan Stokkeen...hukkapätkä kun olen, enkä myöskään mikään keijukainen ;) Ajaa siis ihan saman asian! Mä vaan aina pelkään, että se hajoaa alla, välillä meinaan nitisee uhkaavasti. *hih* =D

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.