tiistai 10. tammikuuta 2012

Nukkekoti-projekti valmis, KUVIA :)

Nukkekoti on VALMIS! Maali on viimein kuivunut, inhottavia maalarinteippi-palasia nypitty irti pinseteillä ja maalitöhröjä on rapsuteltu pois. Tässä se nyt sitten on, HARMAA NUKKEKOTI! <3 <3





Avan sänky siirtyi ikkunan suuntaisesti, jotta nukkekoti saatiin mahtumaan järkevästi huoneeseen







Huoneen asukas ainakin tuntui tykänneen muutoksesta! :) 
Tämä ilta meillä leikitäänkin sitten nukkekotia. =D


Huomiseen! :)

14 kommenttia:

  1. Hieno! :) Voit taputtaa itseäsi olkapäälle. ;) Piste I:n päälle tuonne harmoniseen lasten huoneeseen.

    VastaaPoista
  2. Tuli kyllä tosi kaunis! Niin mistä tuo nukkekoti olikaan hankittu? Kyllä varmasti meiänkin neiti leikkis mielellään nuin sievällä nukkekodilla. Meillä on siskon tytön vanha röhjä vain ja tämä postaus sai kyllä miettimään joskos sen kunnostaisi...? :)

    VastaaPoista
  3. Inanaa: Thanks! :) arvaisit vaan miten vaikeanhankala tuo projekti oli.... en ihan heti ryhdy hommaan uudestaan =D

    Kaisa: Tosi kivasti tuo soppii huoneeseen, me tykätään! <3 :)

    Saila: Nukkekoti on ostettu Hobbyhallista ja alunperin väri oli vaaleanpunainen. Ei muuta kuin hommiin vaan! itse olin "laiska", enkä jaksanut ruuvata valkoisia osia irti vaan teippasin ne piiloon (meni 1,5h). Maalia oli kuitenkin mennyt teipin alle ja toinen 1,5h meni sitten sitä maalia rapsutellessa pois karmeista. :) Eli jälkiviisaana totean, että olisi kannattanut kumminkin irroittaa ikkunan- ja ovien karmit ennen maalausta. :)

    VastaaPoista
  4. Vaude, upea nukkekoti ja ennen kaikkea kaikki vaiva jota näit sen eteen... Itsestä kun ei koskaan olisi ollut tuollaiseen pieneen näpräilyyn, vaikka ei mullakaan peukalo ihan keskellä kämmentä ole ;)

    Jäliviisaus on hyvästä eli seuraavassa projektissa sen varmasti tekisit... Näin mäkin aina spekuloin ja jälkiviisastelen :)

    VastaaPoista
  5. Sanna: JOs olisin etukäteen tiennyt miten vaivaalloinen projekti on, en olisi välttämättä tähän ryhtynyt. :)
    Kalusteiden maalaamisesta mulla ei ole muuta kokemusta, kuin tytön vanhan pinnasängyn maalaaminen vaaleanpunaiseksi ja se oli ihan piece of cake! Ainakin jos tähän vertaa.... =D

    VastaaPoista
  6. Todella kaunis teidän Ava-neidin huone. Kuinka korkeat Bestå-hyllyt Avan huoneessa on?

    VastaaPoista
  7. Johanna: :) Hylly on jalustan kanssa 74cm korkea (hylly 64cm + jalusta 10cm).
    Kaappeihin mahtuu tosi paljon tavaraa... Meillä on siellä mm. prinsessa-mopo, lasten piano, iso lego-laatikko, barbilaatikko, kaksi hyllyllistä kirjoja, pehmoleluja, parkkitalo, lasten kahvinkeitin (kiitos mummi =D), pikkuleluja 2 laatikollista, värityskirjat ja muut askarteluvälineet... =D

    Avan on tosi helppo itse käydä kaapilla valitsemassa millä tahtoo leikkiä, tosin hän useimmiten tyhjentää kaikki tavarat kerralla pitkin lattioita, hih :)

    VastaaPoista
  8. Oi, wau! Erinomainen osoitus siitä, ettei pikkuprinsessan huoneessa kaiken tarvitse olla vaaleanpunaista!! Hyvä hyvä. Tykkään ;)

    VastaaPoista
  9. Kiitos hyllyjen mitoista! Meillä alkamassa lastenhuoneen sisustusprojekti. Luulenpa, että meillekin hankitaan Bestå-hyllyt.
    Kiitos vielä kivasta blogistasi!:)

    VastaaPoista
  10. Voi miten ihana tuosta nukkekodista tuli :D Vihreänä kateudesta istuna ja selaillu tän blogin läpi. Muotoilun opiskelijana oli erittäin ihanaa käydä tätä läpi kun huomaa millainen huippumuotoilun aarreaitta teidän koti on~ Ja plussaa miten kaunis teidän pikkuneidin huone on. Harvoin näkee lastenhuoneessa harmaata mutta tuo oli jo aika täydellinen ja sopiva kokonaisuus.

    VastaaPoista
  11. Sally: Samaa mieltä olen, ettei kaiken aina tarvitse olla värikästä. Meillä on kuitenkin ihan hervoton määrä leluja kaikissa sateenkaaren väreissä, että ne kun levittää pitkin lattioita niin ei kyllä ankeaa ole! ;)

    Johanna: Kiitos ihanainen! <3 Nuo beståt on kyllä todella hyvät, ei keiku eikä huoju vaikka neiti välillä roikkuu ovissa. Ja ovet on helppo muksunkin avata itse ja senpä vuoksi saa osallistua myös iltaisin lelujen siivoamiseen *hih* :)

    Comanna: Itse rakastan esim Eero Aarniota ja Kartellia ja Alessi myös on lähellä sydäntä. Toki myös ikean Beståt ovat mielestäni täydelliset... =D Pyrin sekoittelemaan eri hintatason juttuja, ikeaa ja designea. Mun mielestä meillä on kiva kombo erilaisia kalusteita sulassa sovussa. Ja Avan huoneeseen olen erittäin tyytyväinen! Tuo harmaa valkoinen-idea jalostui päässäni pikkuhiljaa samoin kuin kaluste sijoittelukin. Monta hutijuttua tuli tehtyä, mutta nyt se on aikas toimiva! <3 =D

    VastaaPoista
  12. Kaunis lopputulos! :) Aika rohkea olit, kun hommaan lähdit, mutta jälki näyttää siistille! :) Ja kauniisti sopii talon sävy nyt huoneeseen!

    VastaaPoista
  13. Saara: Työtä oli kerrakseen, mutta lopputulos palkitsee. Myö tykätään kovasti! <3 =D

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.