keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Method Pink Grapefruit puhdistussuihke

Huomenta! :)

Mun tuoksuton Go Naked-suihkeeni alkaa olla lopussa ja uutta mietiskelin tilalle. Prismassa kuitenkin törmäsin verigreipin tuoksuiseen puhdistussuihkeeseen ja päätin ottaa sen testiin samantien. Hinta oli suorastaan halpa, 5,90 euroa. :) Tosin suihkeita oli hyllyssä vain kolme ja nekin niin orvonnäköisiä, että epäilen niiden olleen alennuksessa ja poistuvien tuotteiden joukossa.

Go naked & Pink grapefruit


Siskolle ostin synttärilahjaksi oman pullon pink grapefruittia ja mielenkiinnolla odotan minkälaisen vastaanoton se saa. :) Siskolla kun on tosi herkkä nenä (ja migreeniä).

Edit 6.1.2012: Sisko tykkäsi Pink Grapefuitista tosi paljon! Hänellä tosiaan on hajuyliherkkyyttä ja hyvin monet tuoksut / hajut aiheuttaa migreenikohtauksen. Mutta tämä ei, vaikka sisko ensin sitä pelkäsikin. :)
Eli myös herkkänenuisten kannattaa tutustua tähän tuotteeseen! =D

Omaan nenuuni tuotteen tuoksu on miellyttävä. Keveäksi ja raikkaaksi sitä kuvailisin. Tuli muuten ihan Body shopin ihanat suihkugeelit ja kuorinnat mieleen. <3

Pesutulos on yhtä hyvä kuin Methodilla yleensäkin. Lika lähtee ja tahrat kans.
Keittiössä tosin siirryin takaisin Universal Stonen käyttöön, se jos mikä irroittaa rasvat ja pinttymät. Mutta muilla pinnoilla tykkään käyttää suihkemuodossa olevaa pesuinetta ja siihen nämä Methodit ovat parhaita! :)

♥:lla Miia

12 kommenttia:

  1. Vitsit kun en oo vieläkään muistanut hakee noita Methodin tuotteita, tarvis testata kans ;O) Meilläkin on kovassa käytössä Universal Stone, ihan maailman paras aine ja riittoisa! <3

    VastaaPoista
  2. Löytyisköhän meidänkin Prismasta... Itse tykkään tuoksuista, Body Shopin just ihania! Olen etsinyt noita puhdistusaineita, muttei ole vielä tullut vastaan.

    Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
  3. Täytyykin seuraavaksi, kun Go Naked loppuu, kokeilla tuota Pink Grapefruitia. :)

    VastaaPoista
  4. Minna: Universal stone on kyllä ihan huippu tavaraa! :)

    Ira: Meidän Prismassa oli vaan tuota pink grapefruittia ja sekin oli "piilossa" alimmalla hyllyllä. Toivottavasti löytyy, että pääset testailemaan! On ihanan tuoksuista, harmi vaan että tuoksi ei kestä kovin kauaa... :)

    Inanaa: Toivottavasti Prismaan tulisi lisää niin ei tarttis kauempaa hakea! :) *hih*

    VastaaPoista
  5. Meillä käytettiin pitkään tuota pinkkiä -tykkäsin kovasti. Pitäisikin muistaa hankkia sitä lisää.

    VastaaPoista
  6. Anttis: Itse tykkään kans kovasti! Mukavaa vaihtelua tuon tuoksuttoman suihkeen jälkeen! :)

    VastaaPoista
  7. Helsingin Stockan kemppariosastolla oli tuota Pink Grapefruit tuoksuista Methodin nestesaippuaa eli siis käsisaippuaa. Ja montaa muutaki tuoksua! Hinta tais olla 7,90 :)

    VastaaPoista
  8. Inanaa: tattis vinkkaamisesta! Mä itse meinasin ostaa Body Shopista ison suihkusaippuan ja laittaa sisällön Companie de Marseille-lasipulloon. Se lasi pullo on niiin kiva ja kaunis valkoisine teksteineen. Ja taitaa tulla hieman edullisemmaksi.... ;)

    VastaaPoista
  9. Hei! Mulla on myös migreeniä ja monet vahvat tuoksut esimerkiksi juuri pesuaineissa on liikaa. Tuosta pink grapefruitista kuitenkin tykkään, eikä aiheuta päänsärkyä. Aivan ihanalta tuoksuu koti tuon suihkeen jälkeen. Ja minäkin ostin omani Prismasta 5,90€:lla :)

    VastaaPoista
  10. Heidi: Tuoksu on ilmeisesti niin luonnollinen, ettei se aiheuta sitä normaalia "tökötti-päänsärkyä". Sisko tosiaan tykkää tuosta ja tarkoitus on siirtyä muissakin pesuaineissa käyttämään Methodeja. Itselläni on huomenna siivouspäivä, enkä malttaisi odottaa että pääsen suihkauttelemaan tuota pinkkiä! *nam ja snuuf* :)

    VastaaPoista
  11. Mun kamuni pisti pystyyn Helsinkiin pienen siivouskaupan ja siellä on ainakin joitain Method tuotteita myynnissä ja paljon muutakin "herkullista" :) http://www.siivouskauppa.fi/

    VastaaPoista
  12. Kiitos innoituksesta! Olen nyt ostanu noita Methodin tuotteita ja olen tosi tyytyväinen. Idean sain täältä blogistasi :)

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.