lauantai 7. tammikuuta 2012

Lunta maassa ja rento päivä :)

Tulin vaan pikaisesti päivittämään kuulumiset! :)

Viime yönä tänne Helsinkiin saatiin vihdoin lumipeite (ja pakkasta, siitä en niin tykkää)! =D Ihanan valoisalta näytti päivällä. <3Tämä päivä on mennyt nukkekodin kimpussa ja neidin kanssa touhutessa. Nukkekodista tuli ihan kiva, mutta pintamaali oli valunut joistain kohtaa ja lopputuloksena on maalipisaroita talon julkisivussa. No, en jaksa ressata, ompahan ainakin omaleimainen *hih* :) Luin sitäpaitsi pintamaalin kuivumisajan väärin ja nukkekodin voi ottaa käyttöön vasta tiistaina (ei siis huomenna).

Olen yrittänyt pehmitellä miestä suostumaan Avan huoneen kaappien purkuun. Ensimmäinen vastaus oli tyrmäävä "ei", mutta saattaa olla että mies tuosta vielä taipuu... *hihhii* ;)

Meillä on menossa loputon nukkumaanmeno-maratooni pikkuneidin kanssa, mutta jos onnistaa, että neiti nukahtaa ennen klo 23.00 niin katsomme miehen kanssa yhdessä jonkun elokuvan! Laatuaikaa ei koskaan ole liikaa! <3 Tosin usein käy niin, että puolivälissä leffaa alkaa toisesta päästä sohvaa kuulua tuhinaa ja kuorsausta ja saan nauttia loppuhuipennukset ihan itsekseni. =D

Mun rakas elokuvakokoelmani <3

Lauantai-illan huumaa toivotellen,

♥:lla Miia

12 kommenttia:

 1. Rentouttavaa loppuiltaa! Mulla on menossa sarjamaratooni. Mulla on syksyltä asti kertynyt boksille Rakkauden anatomia -jaksoja ja niitä tässä katselen. Samalla nautin "viimeistä" maitosuklaalevyäni. ;)

  VastaaPoista
 2. Ja sitruspuserrin olkkarissa, kui sä kehtaat :)
  Voi vinde, on kyllä kokoelmalla kokoa. Mä en oo aikoihin ees kattonu yhtäkään leffaa, heh.

  VastaaPoista
 3. Onko nuo dvd:t tuossa korkeassa Beståssa? Olen miettinyt pidänkö nykyiset dvd-tornit vai hommaanko jotain mikä olisi enemmän suojassa lapsen käsiltä. Ei ihan vielä ajankohtainen lapsen kasvun kannalta, mutta dvd:jen kasvun kannalta kyllä ;). Laajennusta tarvii...

  VastaaPoista
 4. Oh my mikä leffakokoelma! :O Tuon nähtyäni alkoi kaduttaa että olen vuoden sisään roudannut lähes koko kokoelmani kirppikselle! Byhyy! :D

  VastaaPoista
 5. Aikamoinen kokoelma! :)

  VastaaPoista
 6. Täällä ois pientä haastetta sulle :)

  http://cristiinam.blogspot.com/2012/01/before-i-die.html

  VastaaPoista
 7. Inanaa: Maitosuklaa on namia ja Rakkauden anatomia kans! :)

  Outi: HIHHHIII! Kyl on veikeää.... =D Mun on ihan pakko aina ängetä tota puristinta joka kuvaan, en voi itselleni mittään.... *kikatus* =D

  Marie: Leffat on olkkarin Beståssa joka on 138cm korkea (mua kaulaan asti). :) Meidän Bestå on 40cm syvä, mutta niitä on saatavilla myös 20cm syvä seinään kiinnitettävä malli joka on tosi kätevä, jos pelkkiä leffoja ja cd-levyjä säilyttää. :)

  Janina: Mä olen ihan leffa-friikki ja olen ihan pienestä asti tykännyt niitä katsella. Mulla on tavoitteena kerätä kaikki klassikkoleffat, parhaat palat kultaiselta 80-luvulta, hyvät uutuudet ja mun suosikkinäyttelijöiden discografiat!

  ChristiinaM: Kiitoksia kivasta haasteesta! <3 Otankin sen työnalle vielä tänään! :)

  VastaaPoista
 8. Laatuaikaa ei kyllä ole koskaan liikaa :) Me myös usein katsomme jotain elokuvaa, kun meidän neiti on saatu nukkumaan (usein myös klo 23 aikoihin tai jälkeenkin), mutta meillä se on yleensä minä joka nukahtaa ennen loppuhuipennusta... Tai päätyy Emilian viereen myös "kuorsaamaan" :)

  VastaaPoista
 9. Kiva kokoelma, itse en muista koska olisin ehtinyt leffaa katsoa poikien syntymän jälkeen ;)

  Sitten ihan toiseen asiaan...eli sulla on sohvan takana oleva seinä ja eteisen "peiliseinä" Tikkurilan K488, olenko ymmärtänyt oikein? Missä sitten sulla on tuota vaaleampaa Tikkurila G488 sävyä? Kovin vaalealta näyttää ainakin olkkarin toinen seinä, jossa sulla on Beståsydeemi tällä hetkellä, vai onko se juuri tuota vaaleampaa harmaata? Entä makkarin taustaseinä, mitä sävyä se on?

  Kyselen vain, kun en itse osaa päättää minkä harmaan sävyn valitsisin uuteen kotiimme ja olen hukannut meidän sävynumeron jota "vanhassa" kodissa oli, siitä tykkäsin tosi kovin. Pitää varmaan käydä hakemassa kaupasta niitä väriliuskoja ja verrata mikä sävy se on....

  Aurinkoista sunnuntain jatkoa :0)

  VastaaPoista
 10. Marianne: Hih, meitä on siis muitakin! ;) Meidän neiti ei malttaisi nukkua lainkaan ja nukkumaan meno venyy ja venyy. Leffojen katsominen on rentouttavaa ja yleensä katson leffan loppuun vaikka tulitikut silmäluomissa. :) Mies taas ei ja sitten hän seuraavana aamuna pyytää priiffauksen, mitä leffassa tapahtui! =D

  Johanna: oot ymmärtänyt ihan oikein, eli sohvantausta, peiliseinä ja makuuhuoneet on maalattu K488 sävyllä (sama kuin nukkekotikin). Eli myös oman makkarin sängyntaustaseinä on K488 ja Avan Lack-hyllyseinä kans.

  Noi meidän muut seinät, jotka näyttävät lähes valkoisilta on maalattu G488-sävyllä. Olkkarissa siis esim Beståjen takana ja eteisessä Kartellin tuolien takana ja Keittiössä bestå-sitruspuristin-homman takaseinäkin.

  Kannattaa kokeilla koemaalaus ensin, valaistuksesta riippuen tuo meidän maali on näyttänyt muutamilla testanneilla hieman violettiin / lilaan taittavalta. Meillä ikkunat aukeavat itään ja länteen ja meillä ei tuota taittavuutta esiinny.
  K488-sävyä saa 0,225 kokoisena pikkupurkkina, joten ei tule koemaalaus kovin kalliiksi. :)

  VastaaPoista
 11. Wau, mikä leffakokoelma! Tekisitkö "ammattilaisena" postauksen parhaista leffoista?

  VastaaPoista
 12. Tickler: No, kyllähän sitä voisi tehdä jonkinlaista postausta leffoista... vaikkapa ensi viikolla =D Tämä ehdotus sai kyllä hymyn huulille... kiitos! :)

  En suinkaan ole mikään pro-leffa-arvostelija. Tykkään monesta huonoksi haukutusta leffasta.

  Mun alltime-favouritet on mm. Titanic, Jurassic park, Pretty woman, Dirty dancing, Kuinka hukata kundi 10 päivässä, poseidon, top gun, MI1, 2 ja 3, Pelikaanimuistio.... ;) Eli aika laidasta laitaan ja vähän romanttista hömppääkin. =D

  Ensi viikolla siis omistan postauksen sinulle, Tickler! <3

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.