lauantai 21. tammikuuta 2012

Lauantain nettishoppailua :)

Nettikaupat on mun suosikkeja! :) Saa rauhassa miettiä ja selata valikoimia, tehdä vertailuja ja pitää vaikka kahvitauonkin välissä.
Meidän neiti on niin malttamaton, ettei hänen kanssa koluta kauppoja kovinkaan kauaa kerrallaan (siis ihan fyysisiä myymälöitä) ja ostokset täytyykin onnistua haalimaan alle tunnissa. Ei tuu mittään sanon minä! =D

Viime yönä taas seikkailin nettikauppojen valikoimia läpi (aikaa ei oo kuin öisin) ja aamupäivän pähkäiltyäni päätin suorittaa muutaman ostoksen! *hih* ;)

Ekaksi Wilhelmiinan Kammariin, josta kotimatkalle päätyi alla olevat tuotteet!

Lasinen Coffee-purkki

Sama purkki, toinen kuva :)

Toinen Pasta-tekstillinen astia (yksi meillä jo on) ja kolmas ilman tekstiä (siitä ei ole kuvaa)

Pieni Cookies-purkkeli, vaikka me ollaan kyllä herkkulakossa ;) *hih*


Ja koska mopo sitten vähän lähti käsistä, päädyin vielä tilaamaan Pentikin verkkokaupasta kaksi nallukkaa. Avalle siis... ;) Ja tietysti teemaan sopivat harmaa ja valkoinen. *tsih* =D

Noa nalle, kork 46cm harmaa 
ja sama valkoisena

Ensi viikolla pakettia pukkaa... Nämä ylläolevat, sekä se Anttilasta tilattu harmaa matto Avan huoneeseen. Lisäksi yksi ylläri-paketti odottaa postissa noutoa ja sen kipaisen hakemaan maanantaina. Kyllä se shoppailu vaan on niin kivaa... :)



Letkeää lauantaita kaikille! 

14 kommenttia:

  1. IHANA kahvipurkki! Mä tahdon myös! Sinä senkin Miia!

    VastaaPoista
  2. Kivoja juttuja olit shoppaillu :)Nettishoppailu on ihan parasta!!! Kahden tyttösen äitinä ei täälläkään aika riitä kaupoissa pyörimiseen.. paljon helpompaa kotoa käsin, ehkä liiankin helppoa... :D

    VastaaPoista
  3. Inanaan blogista itseni tänne klikkailin. Ihana koti:) Olen yrittänyt jo aiemmin kommentoida, mutta blogger ei aina päästä joihinkin blogeihin kommentoimaan tai kommentin kirjoittamisen jälkeen tulee error-sivu. Kokeillaanpa, meneekö tämä nyt perille. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Inanaa: Se on AmandaB:n mallistoa, joten pitäisi löytyä monestakin paikkaa... :)

    Milnuska: Nettishoppailu on kyllä liian helppoa! ;) Mäkin ihan vaan nättiä kahvipurkkia etsin, ja hupsis, tuli sitten ostettua vähän muutakin... =D Varsinkin, kun mulla piti olla tammikuun ostolakko... ;)

    Valua Kuvasa: *hih* ;) Minäkin löysin sun blogin Inanaan kautta ja luin sun kaikki postaukset yhdeltä seisomalta! =D

    VastaaPoista
  5. Tosi nättejä nuo lasipurkit! Itse kerään Pentikin kokki-sarjan purnukoita, jotka sopivat vanilja-astiastooni, mutta tuollaiset lasiset olis myös aika tyylikkäitä. :)

    VastaaPoista
  6. Mistä tuoteryhmästä tuolla sivulla löysit tuon kahvipurkin? Oon etsinyt koko sivun läpi enkä
    Löydä tuota mistään...

    VastaaPoista
  7. Hanilo: Mä olen ihastunut noihin lasisiin tekstillisiin säilytysastioihin. <3 Pentikillä on myös kivoja, kuten just tuo Kokki-sarja! :) meillä on hyvä maku siis! *hih* ;)

    Cristiina: Kahvipurkki oli siellä "keittiössä hääritään"-osastolla, mutta ilmeisesti loppu, koska en itsekään enää löytänyt sitä.
    Kahvipurkki on merkiltään AmandaB, joten niitä saa vähän kaikkialta. Anttilat, stockmann ja tosi monet verkkokaupat myy AmandaB:n tuotteita, joten ei muuta kuin etsimään! =D
    (AmandaB:n omasta verkkokaupasta se on kans loppu)

    VastaaPoista
  8. No niin on. Vitsit kun olis varaa tehdä sitä enemmänkin :D
    Kivoja, IHAN SUN NÄKÖSIÄ juttuja.

    VastaaPoista
  9. Outi: Jep, nää kuuluu siihen Riviera Maison-kastiin... *hih* Mä olen ihan hullaantunut tekstillisiin lasiastioihin. Täytyy vaan varoa, etten liikaa hamstraa niitä. Nämä saavat riittää, vaikkakin sokeri-kippo olisi vielä hakusessa... ;)
    Aina löytyy kaikkea kivaa, mutta pakko yrittää säästää remonttiin. Ja nyt mun haaveet hieman kasvoi, kiitos miehen, joka löysi mun unelma kodin... TAHTOO VALKOISEN LAATTALATTIAN KANS! =D

    VastaaPoista
  10. Ihania! Just sellasia mitä itsekin voisin hankkia :) Shoppailu on kivaa juu ;) Tavallaan odottaa että hoitovapaa loppuu ja 2 viikon päästä palaa töihin, on sitten enempi rahaa ostella kaikkea ihanaa :D Ristiriitaista,

    VastaaPoista
  11. Aivan ihania purnukoita! Pakko käydä itekin tsekkaamassa :)

    VastaaPoista
  12. eglite: Ihan totta! :) Mä olen itse ollut aina sellainen jokapaikan höylä ja tehnyt montaa työtäkin kerralla, että oli aika sopeutuminen tähän koti elämään. *hih* =D
    Tytön kanssa on ihana viettää aikaa, mutta kaipaisin itse vastapainoksi aikuiskontakteja enemmän ja työkavereita. Ristiriitaista sekin... :)

    TMH: Nuo kaikki purnukat on AmandaB:n valikoimaa, joten löytyy monista sisustustuotteita myyvistä kaupoista. Tuolta Wilhelmiinan kammarista on ainakin se Coffee-purkki jo loppunut... :)

    VastaaPoista
  13. Nettishoppailuun olen minäkin viimeisen vuoden aikana jotenkin addiktoitunut.. Töiden jälkeen jaksa enää kaupoilla juosta, mutta kotona höyryävän kahvikupin kanssa se käy ihan harrastamisesta. Ja shoppailtavaa kyllä olis uuteen kotiin joten harrastan jatkossakin. Tänään katselin jo puutarhojen tarjontaa; netistä tilattavia puita ja pensaita :-) Kuin helppoa!

    VastaaPoista
  14. Sabuska: Harrastus se on mullekin. Tykkään kovasti seikkailla nettikaupoissa ja teenkin sitä päivittäin (öisin =D). Mä kerkesin katsastamaan parveke / terassikalusteet mm Room21:stä ja voi että miten kivoja siellä oli. Tosin kiva oli hintakin.... Kevättä odotellessa... =D

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.