torstai 12. tammikuuta 2012

Koristekiviä ja -hiekkaa

Löysin Prisman kynttiläosastolta valkoista koristehiekkaa ja valkoisia pikkukiviä. Otin kumpaakin yhden purkin ja sommittelin ne kynttilöiden ympärille. Lopputulos on paljon kivemman ja viimeistellymmän näköinen, kuin että pelkkä kynttilä nököttäisi lasimaljassa. ;)


Hiekka

KivetOma Koti Valkoisen Facebook-sivu ei suostu päivittämään uusia tekstejä, eikä manuaalinenkaan linkitys onnistu. :( Yritän korjata vikaa parhaani mukaan, toivottavasti onnistun siinä! :)

Illemmalla tulossa keittiöaiheista juttua ja katsaus kodinkoneisiin. Olkaahan kuulolla siis kaikki keittiöremontista kiinnostuneet! =D

19 kommenttia:

 1. Yleensä en ole koristehiekan tai kivien ystävä... (johtuen ehkä siitä että ne kerää pölyä ja taas lisää siivottavaa, kivien "huuhtelua" ,vaikka eihän sitä usein joutuisi tekemään) mutta joudun toteamaan, että on kyllä kauniit, erityisesti se jossa useampi kynttilä ja kiviä!

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea nuo koristehiekat ja -kivet, näyttää tosi hienolta! Tuo heti lisäilmettä kynttiläasetelmaan. Pitääkin muistaa! :) Minäkin muuten tappelin Pinkin työhuoneen Facebook-sivun kanssa, kun ei suostunut julkaisemaan jostakin syystä postauksia siellä. Löysin tällaisen ilmaisen systeemin kuin RSS Graffiti, jonka asentamalla ohjelma julkaisee postaukset FB-sivulla automaattisesti. Kannattaa googlata ja tutustua! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on myös koristehiekkaa, se on kivan näköstä :) Ja tietkö luin jostain jonkun käyttävän karkeaa merisuolaa. Kätevää!

  Huomenna tuun ja pöllin tuon sun Villa Stockmann maljan! :---)

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää! Ite oon käyttäny karkeaa merisuolaa samaan tarkoitukseen. Halpaa ja hyvännäköistä ;)

  VastaaPoista
 5. Saako udella mistä olet nuo Hunterin saappaat ostanut, mitä maksoivat? Haluisin samanlaiset, mutta olen niin lyhyt tappi, että onkohan nuo varret liian pitkät ;( enkä tästä syystä ole uskaltautunut netistä tilata, kun sitten saa taas vekslata sitä palautusta....

  Mukavaa iltaa :0)

  VastaaPoista
 6. Sanna: Itse olen ollut samaa mieltä tuon pölyn keräyksen suhteen, mutta nuo kivet olivat niin kauniita etten voinut jättää niitä ottamatta. :) Mä tosin pakkaan ne takaisin lasipurkkeihin, kun kevät koittaa ja kynttiläkausi on ohi. =D

  Pinkki työhuone: Mä latasin sen RSS graffitin, muttei toimi siltikään. En kyllä tajua missä vika... :(

  Inanaa: Mä olen kans törmännyt tuohon merisuolaan, hyvä idea! :) Mä piilotan sen maljan kun tulet kylään *tsih hih hii* ;)

  Sandra: Täytyykin kokeilla myös tuota merisuolaa. Mulla on muutama kynttilä, jotka valuttaa aika pahasti palaessaan ja noista kivistä en kyllä jaksa steariinia alkaa rapsimaan pois. Niille kynttilöille voisin kokeilla koristeeksi tuota suolaa. :)

  Johanna: Huntterin saappaat ostin Nelly.comista ja hinta muistaakseni 159 euroa. Mä olen 159cm pitkä ja koon 35-36 saappaan varsi ulottuu noin 5cm polvitaipeen alapuolelle. Tosi hyvän mittainen mun mielestä. :)

  VastaaPoista
 7. Pinkki työhuone: Kiitos vinkistä! <3 Kaivoin tuon RSS Graffitin Googlella ja ajan kanssa aion siihen paneutua! Mä a i n a unohdan käydä linkkaamassa postaukset mun blogin FB-sivulle. Itse tykkään lukea seinältä ajantasaisesti juttuja enkä tykkää kun postaukset julkaistaan FB:ssa yhdessä klöntässä. Ehkä tuo auttaa mua mun ongelmassa!

  VastaaPoista
 8. Inanaa: Jos saat RSS garffitin toimimaan, niin kertomaan mulle että miten sen sait onnistumaan. Mulla se näyttää esikatselussa ihan ok:lta mutta kun painaa julkaise niin mittään ei tule seinälle.

  VastaaPoista
 9. Ok! Tsekkasin heidän sivuilta ja löysin nämä:
  http://nelly.com/fi/keng%C3%A4t-naiset/keng%C3%A4t/arkikeng%C3%A4t/hunter-554/hunter-orginal-gloss-554008-1/

  Onko sun just nämä? Harmi ettei ole kokoa ;( Mä olen sua 2 senttiä pidempi ja kengänkoko 38. Koskahan saavat noita lisää, onko ne muuten hyvät jalassa tai liukkaat....?

  Itse olen tosiaan käyttänyt tuota merisuolaa "valuvien" kynttiköiden kanssa ja kiviä kunnon kynttilöiden kanssa.

  VastaaPoista
 10. Johanna: Juuri nuo minulla on! Tuo koko on aika reilu, johtuen leveästä lestistä, joten voi olla mahdollista että kokoa pienempi kuin normaalisti onkin ihan passeli. Tuo kenkuli taitaa olla ihan perusvalikoimaa joten varmaan niitä tulee keväällä lisää. Tuota on löytynyt myös Brandokselta ja Stockmanniltakin. :)

  VastaaPoista
 11. Eipä kestä vinkistä! :) Muuten kun nyt muistelen, niin saattoi olla, että se ei tosiaan heti julkaissut FB-seinälle mitään, vaikka laittoi esikatsele jne. Muistaakseni taisin ihmetellä ihan samaa. Sitten kun julkaisin seuraavan postauksen, niin se julkaisikin sen automaattisesti. Kokeile, jospa seuraava postaus sitten ilmestyisi seinälle? Toivotaan näin! :)

  VastaaPoista
 12. Pinkki työhuone: Mä sain manuaalisesti lisättyä linkin uusimpaan postaukseen, en tiedä miksei se toiminut aikaisemmin... Tein muutamia testipostauksia, mutta ei se Graffiti julkaissut niitäkään. Saattaa olla joissain kellonaika-asetuksissa häikkää, mutta mä en löydä kohtaa mistä sen voisi korjata.
  No, onneksi nyt kuitenkin saan lisättyä itse linkit. :)

  VastaaPoista
 13. No höh! Mikäköhän siinä nyt sitten on. En oikein osaa auttaakaan. :( Mutta onneksi saat nyt muuten linkit sitten lisättyä! :)

  VastaaPoista
 14. Pinkki työhuone: Onneksi saan ite tosiaan lisättyä linkit facebookkiin! :) Tää bloggerikaan ei suostunut lataamaan kuvia ja poisti mun melkein valmiin postauksen, ilman mitään varoitusta ja kesken kirjoittamisen... mihin lie katosi. Tunnin työ meni hukkaan, yhyy...
  Huomenna uusi yritys postauksen suhteen! :)

  Tuon facebookki-ongelman mä siirsin nerokkaamman ihmisen harteille... *hih* ;)

  VastaaPoista
 15. Ounou! Tää tekniikka elää välillä kyllä niiiin omaa elämäänsä. Mulle on käynyt joskus ihan samalla tavalla, että Blogger on päättänyt sitten poistaa koko vaivalla väkerretyn tekstin, kun oon painanut jotain tiettyä näppäinyhdistelmää. Arvaa vaan, tiedänkö vieläkään mikä se näppäinyhdistelmä on. EN! Ja sitten ottaa päähän, ai että sentään!!! :) Delegointi kannattaa! :)

  VastaaPoista
 16. Pinkki työhuone: Mä luulen, että taisin tehdä saman mokan. Jotain näppäintä nimittäin onnistuin painamaan oikean käden reunalla... veikkaisin siis että se on alt + joku kirjain, joka poisti mun postauksen... No, mie väkerrän sen huomenna uusiksi ja toivon mukaan paremmalla menestyksellä! =D

  VastaaPoista
 17. Otin tossa hetki sitten sen RSS Graffitin käyttöön, se tosiaankin tulee siis Facebookiin eikä erillisenä ohjelmana koneelle. Sieltä sitten kurkistelin ensin asetuksia, kirjoittelin osoitteen jota se Graffiti käy asetusten mukaisin väliajoin kurkkaamassa ja jos siellä on uutta niin se julkaisee sen tosiaan White & Freshin seinälle. Itse laitoin päivitysasetuksen niin, että se julkaistuu heti kun postauskin on julkaistu.

  Samantien, kun aloin "asentaa" Graffitia, kävi selväksi ettei sitä voi tehdä "sivuna" elikkä mun piti laittaa se omana itsenäni. Homma kuitenkin meni hyvin ja sinnehän mun uusin postaus on ihan itsestään ilmaantunut. <3 Näin ollen on pääteltävissä, että sun Miia kannattaisi tosiaan perustaa se sun blogin sivu sinne oman itsesi alle niin sanotusti. FB:ssa on asioita oikeasti, joita ei "firma" pysty tekemään, mutta sitten voi, jos oot sivun takana yksityishenkilönä.

  VastaaPoista
 18. Inanaa: Juu, kaik on tiedossa... :) Mulla herra H hoitaa jatkossa ton Facebook-sovellusten kanssa taistelun... =D Mun kärsivällisyys ei ennää riitä *tirsk* ;)

  VastaaPoista
 19. Asia selvä! :) Nyt on kuitenkin minunkin kokemukseni tänne kirjattu.

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.