lauantai 14. tammikuuta 2012

Kodinkoneet uuteen keittiöön

Olemme vielä kahden vaiheilla kodinkoneiden suhteen, mutta luulen, että tulemme päätymään Boschin valkoisiin mööpeleihin. Tahdomme mahdollisimman huomaamattomat, täysin valkoiset koneet ja jääkaappi, pakastinkaappi sekä astianpesukone tulisi olla kalusteoven taakse intergoitavat. Liesituuletin vaihtoehtoja on lukemattomia ja sen valinta onkin sitten jo vaikeampaa. :)

Tässä Boschin parhaimmistoa (omaan makuumme)!

Tämä on aika tavanomainen, mutta itse tykkään tästä kovasti. Tuohon lipan päälle laittaisin muutaman kauniin maustemyllyn ja vaikkapa sen Alessin sitruspusertimenkin... :)

Induktiokeittolevy

Kalusteuuni, miksi oi miksi tuon luukun on aina oltava musta....

Astianpesukone ilman vedintä...

...vai vetimen kanssa....
Jääkaappi ja pakastin ovat ihan perinteiset, työtason alle asennettavat kalusteovelliset koneet. Ilmanvaihto  niissä järjestyy sokkelliin asennettavan ritilän kautta.

Laatikosto-mallista jääkaappia ja pakastinta me kaavailimme aluksi, mutta sellaista pakastinta ei ole lainkaan saatavilla. Jääkaapin osalta ongelmaksi taasen muodostui sen 90cm oleva leveys, joka näyttäisi hassulta kalustejaottelun suhteen.

Jatkamme pähkäilyä ja toivottavasti saamme ensiviikon aikana loputkin tilaukset tehtyä, jotta keittiö valmistuisi maaliskuun alkuun mennessä! =D

(Tuotekuvat lainattu TÄÄLTÄ!)

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo hella! Hassua, kun ennen kaiken piti olla mustaa tai rosteria, niin nyt valkoinen on se juttu!

  http://cristiinam.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. CristiinaM: HIH, meilläkin oli alunperin aikeissa rosterinen kalusto ja me uusittiin kaikki kodinkoneet 2010 lopussa. Niiden piti toooosi kivasti sopia meidän uuteen keittiöönkin, mutta uusiksihan kaikki suunnitelmat sitten kuitenkin meni. =D

  Vanhat kodinkoneet siis joutavat myyntiin! :)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit, nuo valkoset on kivoja! Meilläki on keittiösuunnitelmia täälä pyöritelty ja viehättäis joko musta keittiö (eli kaikki kodinkoneetkin mustana) tai koko valkoinen niinku teillä näyttäisi tulevan. Ois kyllä niin mahtis päästä tuumasta toimeen jo itekki näitten haaveilujen kanssa! Laitahan lisää inspisjuttuja sitä mukaa kun teiän projekti etenee :D.

  VastaaPoista
 4. Saila: Me ollaan suunniteltu tota keittiöremonttia melkein 6-vuotta ja viimein on päätökset aika lailla tehty. Päädyttiin tosiaan koko valkoiseen, enkä malttais odottaa projektin alkamista. Muutamissa tuotteissa vaan on niin pitkä toimitusaika, että täytyy tarkkaan miettiä mitä valitsee... =D

  VastaaPoista
 5. Valkoinen on kyllä kaunis väri kodinkoneissa. Meillä muuten sama vaalea induktioliesitaso. Ollaan tykätty siitä hirmuisesti.

  VastaaPoista
 6. Cinnabaria: Hyvä kuulla, että olette olleet tyytyväisiä induktiotasoon. :) Valkoiset koneet on tosi kivan näköiset, meille tulee valkoinen tiskiallaskin! :) Tarkoitus on saada kodinkoneet mahdollisimman huomaamattomasti sulautumaan kiiltovalkoisiin kalusteisiin, ainoastaan tuo uunin lasi (musta) on sellainen ettei sille voi mitään. Mielellä olisi yksi malli vaaleanharmaalla luukulla, muttei koko valkoista.... :)

  VastaaPoista
 7. Meilläkin muuten valkoinen allas. :) Keittiön taso jatkuu altaaksi saumattomasti.

  Me haettiin meidän keittiöön kokomustia kalusteita, paitsi siis tuota liesitasoa, ei ollut sekään ihan iisiä. Tuntuu, et valmistajat laahaa vähän jäljessä trendeistä.

  VastaaPoista
 8. Cinnabaria: Ihme juttu kyllä, ettei nuo kodinkonevalmistajat tunnu pysyvän mukana trendeissä. Liesituulettimia on vaikka kuinka ja minkälaisia mutta esim uuni on kyllä niinvaikea löytää meille sopivaa. Mielellä on ainut malli, jossa on sellainen harmahtava luukku (mustan sijaan). Samoin keittötasoa ei montaa ole, joka täyttäisi kriteerit. Ja mitä harvinaisempi malli, sen kalliimpi hinta. Meidän on pakko varmaan tehdä muutamia kompromisseja keittiön suhteen. Kääk, tahtoisi täydellisen, muttei lompakko anna myöten... :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.