maanantai 5. joulukuuta 2011

Mustavalkoista

Näin talven tultua, huomaan kaipaavani lisää kontrasteja sisustukseemme. En kuitenkaan lähde nyt toteuttamaan visioitani sen enempää. Valko-harmaalla mennään vähintäänkin ensi syksyyn! =D

Tässä silmäniloa niin itselleni kuin teillekin! Mukavaa itsenäisyyspäivää kaikille!




















Huom! Nämä inspiraatiokuvat ovat lainattuja. Jos haluat kuvasi poistettavan blogistani, otathan yhteyttä sähköpostitse.
Please notice, these inspiration pictures are loaned. If you want your picture to be erased from my blog, please contact me by email. 
Email: omakotivalkoinen(a)gmail.com

14 kommenttia:

  1. *huoh* mitä kuvia taasen, tykkäsin joka kuvasta <3! Mä niin haluun meidän puulattiasta valkoisen!!! Mutta alappa nyt hioon ja maalaan sitä kun kämppä on täynnä tavaraa, olis pitäny tehdä sillon ennen kun muutettiin tänne ;D!

    VastaaPoista
  2. Minna: Mullakin haaveissa valkoinen tai harmaa lattia. Ja ihan sama ton hiomisen kanssa, ei onnistu millään jos ei muuta tavaroineen päivineen pois siksi aikaa. Ja uusi värjätty (maali, sävylakka, sävyöljy) pinta ei kestä kahteen viikkoon koiran kynsiä, joten koiruli pitäisi saada hoitoon. Mutta ehkä sitten seuraavassa kodissa! :)

    VastaaPoista
  3. Niinpä! Sama juttu meillä, kun on koiruli, ei ihan heti onnistu :O) No sitten siellä uudessa kodissa, jota ollaan suunniteltu :D <3

    VastaaPoista
  4. Näyttää kyllä jokainen kuva aivan ihanilta. Just sitä mitä voisin itsellenikin laittaa. Tosin sinun kotisi on kyllä myöskin tosi trendikäs ja ajaton. Tykkään! Oikein hyvää itsenäisyyspäivää sinulle!

    VastaaPoista
  5. Heippa, tulin vastavierailulle blogiisi ja jään kyllä lukijaksi :) Ihania inspiraatiokuvia, just mustaa mä kaipaisin meidän keittiöön valkoisen kaveriksi vähän särmää antamaan. Hyvää itsenäisyyspäivää sinne!

    VastaaPoista
  6. Minna: Teillä olikin ihania suunnitelmia! <3

    Marja K: Kaunis kiitos! <3 Mukavaa itsenäisyyspäivää sinullekin! <3

    Veera: Mukava juttu! :) Teillä on tosi kaunis keittiö! Meillä haaveissa juuri tuollainen yksinkertaisen kaunis ja valkoinen! <3 <3 <3

    VastaaPoista
  7. Kauniita kuvia jälleen! Omaan silmääni osuvat ihanat sängynpäädyt, joita tällä hetkellä omaan kotiimme paraikaa katselemme valkoisena. Toivottavasti tärppää pian :)

    VastaaPoista
  8. Tuo toinen kuva ylhäältä pysäytti. Ihana!

    VastaaPoista
  9. Lumi: Mun mielestä kans! Mun haave makkari olisi just tollanen, missä on walk-in-closet takana ja käynti molemmin puolin seinää... <3

    VastaaPoista
  10. Hienoja kuvia! Samoin myös tuo toinen kuva oli ihan minun näköiseni. Siinä on ihanan paljon kaikkea, mutta kuitenkin omassa säntillisessä järjestyksessään. :) Eikä se walk-in-closetkaan paha olisi... :)

    VastaaPoista
  11. Pinkki työhuone: Tuo taulujen asettelu on kauniisti toteutettu. Mullekin kelpaisi tollainen sängyn yläpuolelle. Walk-in-closet taitaa olla kaikkien naisten unelma.... HIH =D

    VastaaPoista
  12. Kivoja inspiraatiokuvia! Kiinnostuin noista sängyistä, mistä olet nuo kuvat bongannut? Tai tietoa mistä tuon tyylisiä sänkyjä voisi löytää?

    VastaaPoista
  13. Anonyymi: jos tarkoitat tuollaisia nahkaisia sänkyjä niin niitä myy suomessa esim:

    http://www.indecoria.fi/fi/TUOTTEET/MAKUUHUONE/Sängyt/

    http://www.rovere.fi/

    Myös Boconceptilla on muutama malli ja ON24-verkkokaupassa.

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.