sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Laminaattia Prismasta

En tykkää yhtään meidän kellertävästä tammiparketista ja ollaankin aina välillä harkittu laminaatin asentamista parketin päälle. Koko lattian vaihtoon emme lähde ja hionta ja sävytys ei onnistu ainakaan toistaiseksi. Eilen illalla katselin taas laminaattivaihtoehtoja ja löysin Prismasta aika kivan.Tämä hieman harmahtava antiikkisen näköinen lattia sopisi hyvin meille värinsä puolesta. :)

Kaikista eniten kuitenkin unelmoin antiikkiharjatusta harmaasta lautaparketista... joka ei tule kuuloonkaan... :) Tämä laminaatti voisikin olla hyvä ratkaisu ja sen voisi vaikka pakata mukaansa halutessaan. =D

5 kommenttia:

 1. Ihana sävy! Mä olen jo tympääntynyt meidän tummaan laminaattiin, johan se vajaan vuoden onkin lattiassa ehtinyt olla :D Eli sitä ei todellakaan voida vielä vaihtaa, mutta ainahan saa haaveilla!

  VastaaPoista
 2. Tuo onki tosi hyvä vaihtoehto, että laminaatti parketin päälle (+alusmateriaalit) :)

  Sitte joskus ko pystyy ja on innostusta, niin alla olevan parketin voi vielä ottaa esille ja hioa ja laittaa oman maun väriseksi :) Ei mee miksikkään siellä laminaatin alla jos joku nyt sattuu siellä kommentoimaan että hullua laittaa parketin päälle laminaattia, no ei oo hullua vaan kätevää ja käytännöllistä :) Parkettihan on siellä alla hyvässä "säilössä" tulevaisuutta varten :)

  VastaaPoista
 3. J&M: Mullakin on tapana kyllästyä nopeesti, joten sen vuoksi mä olenkin nyt hylännyt kaikki erikoisemmat ratkaisut. ;) Toi kuvan laminaatti on sopivan tavallinen, vaikkakaan ei ihan peruskuosinen 3-sauvainen. Ja ihanan utuisen sävyinen!!!! Just tollasta vanhahtavaa lattiaa kaipailisin tänne korkeakiiltovalkoisten kalusteiden keskelle... <3 <3 <3

  Meän Satu: Samaa mieltä olen! =D Monissa laminaateissa on nykyään se äänenvaimennus-huopa valmiina pohjassa. Se olisikin näppärää... :)
  Ainut probleema meillä tuohon laminaatin päälle-asennukseen on parvekkeen ovi, joka ei mahdu sitten aukeamaan. En tiedä miten vaikuttaa eristyksiin, jos alareunasta höyläisi 0,5cm pois. Ainakaan tiivistettä sinne ai sitten saa... *Hmmmmm*

  VastaaPoista
 4. Tuon sävyisen lattian minäkin haluaisin sitten kun ostan ihan oman kodin. :) Vuokrakämppään ei viitsi alkaa lattiaa vaihtamaanainakaan tässä elämän tilanteessa, kun ei tiedä kuinka kauan tässä asunnossa viihtyy. Toinen lattiavaihtoehto on ihan puhdas harmaa, joka sopii yllättävän monenkin väriseen sisustukseen.

  VastaaPoista
 5. Hanilo: Toi on tosi kaunis. <3 Meilläkin on mietitty harmaata (ja valkoistakin). Ainoat "vaatimukset" mulla on se jonkinlainen antiikki-käsitelty ulkonäkö ja harmahtavuus / harmaa. Valkoinen me hylättiin jo kokonaan vaihtoehdoista. ;)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.