maanantai 12. joulukuuta 2011

Elegantisti harmaata


Huom! Nämä inspiraatiokuvat ovat lainattuja. Jos haluat kuvasi poistettavan blogistani, otathan yhteyttä sähköpostitse.
Please notice, these inspiration pictures are loaned. If you want your picture to be erased from my blog, please contact me by email. 
Email: omakotivalkoinen(a)gmail.com

11 kommenttia:

 1. Hyviä inspiraatiokuvia! Jäin oikeen innokkaan katselemaan :)

  VastaaPoista
 2. Aika bling-blingiä. Tossa vikassa kuvassa muuten toi peili on kuin Marimekon lumimarjaa!
  EI helvete, reps. Sanavahvistus on vittypic...mullako likanen mielikuvitus buahahahaha!!!

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia, toi viimeinen makkari oli kyllä HIENO <3, no, tollasista voi vaan unelmoida ;O)<3

  VastaaPoista
 4. Itse olen myös ihastunut harmaaseen. Eilen kävin hakemassa kasan värikarttoja ja nyt etsin niistä "sitä oikeaa" sävyä meille : )

  VastaaPoista
 5. Anne: Vaikka nuo kuvat onkin aika juhlavia, niin silti niissä on monta hyvää juttua, joita voisin meillekin toteuttaa.. =D

  Outi: Hihhih ;) Et oo ainut kaksimielinen, mulle tuli eilen varmenteeseen banobuu.... ;) Kyllä nauratti... *thih hih hii*

  Minna: Mä haavelin meidän vanhaan jenkkisänkyyn tuollaista päiväpeittoa, missä on vetoketjut kulmissa. Taisin löytääkin silloin jostain samanmoisen, olisiko ollut joku Ava Room tai jotain... :) Noi lamput on kauniit, mä sain ton meidän Pentik Rondo-lampunjalka idean just tästä kuvasta, kun siirsin ne makkariin... ;)

  Laura: Onnea metsästykseen! =D
  Meillä nuo "valkoiset" seinät on oikeasti vaaleanharmaat (G488), mutta ne ei näytä ollenkaan harmailta... :( Ja nuo tummemman harmaat (K488) seinät on vain 3 astetta tummemmat ja ne on just hyvät! ;)
  Ja vaikka meillä on tuo sama maalisävy (K488) sekä makuuhuoneissa että eteis- & olkkariseinällä niin valaistuksesta johtuen makuuhuoneet näyttää paljon tummemmalta. Harmaa on aika haastava, mutta kun se oikea sävy löytyy niin lopputulos on TÄYDELLINEN! <3 (olipas sekava sepostus ;D)

  VastaaPoista
 6. Siis sellaista päiväpeittoa mäkin oon etsinyt joka istuis sänkyyn kauniisti ;O) Meillä kun tällä hetkellä ei oo päiväpeittoa kun se on takkahuoneessa sohvasängyn päällisenä ;D Toi vetska-homma vois olla toteutettavissa itseltäkin kunhan vaan löytyis joku ihana valkoinen peite :) <3 Oon muuten kans törmäilly monessa blogissa mitä ihmeellisimpiin sanavahvistuksiin :D Täälläkin nimittäin ilmoittautuu vähän liiankin kaksimielisesti ajatteleva ;D Heheeeee

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia! Just sopivasti kimallusta ;)

  VastaaPoista
 8. Minna: Sä olet niin näppärä hyppysistäsi, että äkkiäkös surrautat päiväpeiton tai parikin... =D Välillä tulee ihan pervoja sanavarmenteita ja kerran (taisi olla vielä sun blogi) se oli perse... *Hih* ;)

  J&M: Ja sopii hyvin tähän joulun ja uudenvuoden aikaan! <3

  VastaaPoista
 9. Hah hah, mäkin oon törmänny tohon "perse" sanaan blogeissa ;D

  VastaaPoista
 10. Voi että kun ihanan näköstä! Just täydellistä sisustusta munkin makuuni! :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.