perjantai 16. joulukuuta 2011

E-kirjain ja Cindy-valaisin

Nyt on uusi E-kirjain kotona ja odottaa Lack-hyllyn asennusta olkkarin tasolla. :) Hylly on tarkoitus laittaa makkarin seinälle sunnuntaina ja odotan sitä innolla. Sunnuntaina tästä lisää... :)Valaisimiamme olen paljon esitellytkin jo blogissa, mutta Kartellin Cindy on jäänyt hieman paitsioon. Onnistuin nappaamaan muutaman onnistuneemman kuvan, joten saanko esitellä: Cindy! =DTämä hopeinen kaunokainen asustelee makkarin kaapin päällä. Valo on ihanan himmeä ja tunnelmallinen, juuri sopiva makuuhuoneeseen... <3


Viettäkäähän rentouttava viikonloppu! Itse ajattelin illalla oikaista sohvalle, katsoa jonkun hyvän "aivot narikkaan"-elokuvan (uusi Transformers olisi listalla) ja nautiskella ainakin litran lemppariglögiäni (alkoholiton ;))

Moikkeliskoikkelis!

10 kommenttia:

 1. Tämä kun on tällainen aika "Ostin tänään sitä, ostin tänään tota" blogi, niin lahjoitatko myös pienituloisille perheille näin joulun alla? Onko teillä ollut tapana tehdä niin?
  Näitä haasteita kun nyt on blogeissa kiertänyt, niin oletko ajatellut haasteeseen tarttua?

  VastaaPoista
 2. mistäs tuo kaunis valaisin on joka esiintyy ekassa kuvassa?:)

  VastaaPoista
 3. Kiia: Kyllä kannan korteni kekoon pienituloisten hyväksi. :) Olen tehnyt lahjoituksia mm. Hope ry:lle sekä Hesylle. Näitä kohteita tuen jatkossakin, viattomia lapsia sekä eläimiä. :)

  Desiree: Se valaisin on ostettu Anttilasta joskus vuonna 1 ja kaks. Merkkiä en tarkemmin tiedä, kuitissa muinoin luki pöytävalaisin Pacific.

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana tuo kiiltävä E-kirjain on! ja soppii just teille :) Ja upeat on valasimekki :)

  Nautinnollista Aivot narikkaan-elokuvan kattomista :D

  VastaaPoista
 5. Kiialle lisäisin vielä: Olet monesti kommentoinut blogissani hieman ikävästi. Saanko kysyä MIKSI käyt vierailulla täällä, kun selkeästi et pidä tyylistäni?

  Yleensä sisustusblogi sisältää ostamista ja remontointia (eli ostamista), enkä ole siis ainut joka hankkii jotakin uutta kotiinsa. Hankintani on kuitenkin melko maltillisia, pyrin ostamaan kestävää ja ajatonta tavaraa.
  Millaisen sisustusblogin saisi aikaan, jos koskaan ei mitään ostaisi?
  Harrastan paljonkin hyväntekeväisyyttä eikä se liity millään muotoa sisustusaiheeseen blogiini. Luin kommenttisi rivien välistä, että oletit minun hassaavan kaikki rahani vain itseeni ja kommenttisi olisi jotenkin yllättänyt minut. =D
  Teen paljon lahjoituksia omasta mielestäni hyviin kohteisiin, erityisesti lapsia ja eläimiä tahdon tukea.
  Ja olen itse kovalla työllä ja raadannalla omat rahani ansainnut ja ansaitsen myös nauttia siitä, vaikkakin sitten ostamalla kauniita asioita kotiini! =D
  Kiitos ja kuittaan! =D

  VastaaPoista
 6. Meän Satu: Kiitoskiitos ja mukavata viikonloppua sinnekii... =D

  VastaaPoista
 7. Oii, tuo E on upea! Ihanaa ja rentoa viikonloppua, Terkuin E ;)

  VastaaPoista
 8. mitä tuo E meinaa?

  -j :)

  VastaaPoista
 9. -J: E-kirjaimella ei ole mitään erityistä funktiota tai syvällistä tarkoitusta. :)
  "Elämä" nyt voisi vaikka olla sen "merkitys" tai "elossa"... *hih* =D

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.