perjantai 2. joulukuuta 2011

Avan huoneen uusi sisustus

Ei mennyt sisustussuunnitelmat ihan niinkuin piti ja moni asia jäi puuttumaan. Paketteja tuli tälläviikolla ovista ja ikkunoista ja monta pettymystä koettiin. Harmin harmi... Mutta tässä on nyt sitten puolivalmis muutosprojekti Avan huoneesta (taas =D).

Pääpointtina oli tehdä huoneesta täysin valko-harmaa ja vaaleanpunaiset jutskat siirtyivät väliaikaisesti säilöön. Verhot vaihtuivat valkoisiksi ja tähtityynyt harmaiksi.




Toisen matalan Bestån jalusta on verkkovarastossa, enkä ole ehtinyt käydä sitä sieltä vielä hakemassa takaisin. Tasot eivät siis ole jäämässä noin hassusti! =D
Matto on liian pieni tuohon tilaan ja tarkoitus on vaihtaa keittiöstä vastaavanlainen matto isompana tuon pikkuisen paikalle. Se kylläkin siirtyy kevääseen, koska vasta silloin hankimme keittiöön Pappelinan muovikude-maton. Siihen asti täytyy pärjätä näin...




Sänky-osasto tosin on valmis! Käytettynä löysin Riviera Maisonin "a star is born"-sarjan pussilakanan ja tyynyn sekä 3 kpl puisia pieniä tähtikehyksiä. Tälläisistä harmaa-valkoisista tähtilakanoista olen haaveillut tytölle löytäväni. <3 <3 <3







Samaa sarjaa oleva lampunvarjostin löytyi SisustusSatiinin-verkkokaupasta. Sen pieni koko oli yllätys ja nyt joudun etsimään varjostimelle uuden jalan, koska tuo Pentikin pallolampunjalka näyttää ihan hassulta sen kanssa... Yhyy ja nyyh... :(




Lisäksi tasolle tarvitaan lisää jotain kivaa. Mummulta on tilattu joulupakettiin muutama harmaa-valkoinen  "Tilda-pupu / hiiri" ja Sallyn blogikirpparilta ostamani GIRL-valokuvakehys odottaa postissa noutoa. Vinkkejä kivoista valko-harmaa-hopea-värisistä jutuista saa antaa!!!!! :)




Huuto.netistä ostamani tähtityynyt! Näitä on tulossa vielä 2kpl lisää valkoisena harmaalla tähdellä.




Ihana Dino! <3 <3 Sillä on kovasti meillä leikitty, joten jos vielä olet joululahjaideaa vaille niin suosittelen tälläisen otuksen hankintaa. Sopii vauvasta vaariin! =D




Hylly on tyhjän näköinen ja kaipaa lisää harmaata. Jotakin kivaa pitäisi vielä tuonnekin saada, ideoita anyone?






Tästä mä tykkään! Noi tähtöset on niin suloiset! <3 <3




Suunnittelin illaksi toistakin postausta, olkkariin liittyen. Yritän sen ehtiä tekemään, mutta jos ei tänään niin viimeistään huomenna... On ollut ihan pöhkö kiire koko viikon.. Kyllä tää joulu teettää välillä harmaita haivenia, mutta onneksi ne haivenet sopii mun sisustukseen, HIH HIII! =D

Mukavaa viikonloppua kaikille sinne ruudun taakse!!!

13 kommenttia:

  1. Tosi kivaksi oot saanu Avan huoneen :) Ja onneksi löysit tähtipussilakanasarjan ko oot siittä haaveilukki, hyvähyvä <3

    Hymyilytti tuo harmaa haiven mutta soppii sisustukseen :D Hauska :D

    Mukavaa viikonloppu sinnekki :)

    VastaaPoista
  2. Meän Satu: Näkisit vaan kuinka monta harmaata haiventa mulla onkaan.... =D Jotenkin mä olin ihan joulufiilareissa viikko sitten, mutta nyt ottaa lähinnä päähän kun muutama sisustusjuttu olikin ihan huono ja nyt pitää miettii sitte kaikki taas uusiksi. Ja kaupat myy jo eioota, mä olen niiiiin myöhässä nyt. :) On mullakin murheet... =D HIH HEI!! :) :) ;)

    VastaaPoista
  3. Voi ei :/ son kökköä ko löytää ihanuuksia ja sitte ne ei ookkaan hyviä :/ Onneksi täsä on aikaa vielä ettiä, toivottavasti löyvät muita ihanuuksia :)

    VastaaPoista
  4. Hienostihan sait tehtyä muutoksen noin pitkälle, sä se kyllä jaksat suorittaa. :) Nättiä on Avan huoneessa nyt taas, tosi söötit nuo tähtikehykset! Ystävä hyvä, yritä vähän levätäkin. <3

    VastaaPoista
  5. Meän Satu: Kökköäpäs hyvinkin. Meille ei muuten tulekaan nyt sitten punaista joulua. Harmaa ja valkoinen saa kelvata... :)

    Inanaa: Ei mitään lepoa mulle! =D Kyllä toi meidän matami-mimmi työllistää jos alkaa luppoaikaa olemaan... HIH :)

    VastaaPoista
  6. Hyvännäköinen muutos!

    Harmaa ja valkoinen on hyvännäköinen yhdistelmä, pelkästään valkoisesta sisustuksesta kun tulee helposti kolkko. Niin ja itse en ole ollenkaan vaaleanpunaisen ystävä, joten siksikin oikein hyvä muutos :)

    Kivaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  7. Huhhuh olen täysin sanaton.
    Jos joskus saisin oman lastenhuoneen näin tyylikkääksi, niin täydellistä se olisi <3

    VastaaPoista
  8. Ai niin, makee tuo Dino! :)
    Ja Masters <3

    VastaaPoista
  9. Rouva M: Mä tykkään tosta huoneesta nyt PAAAALjon enempi kuin ennen. Aikoinaan muuten vihasin vaaleanpunaista, mutta ehkä se oli se odotusaika kun alkoi sydän väpättämään tollaselle ruusunnupun-punaiselle... :) Kivat viikonloput sinnepäin kans! <3

    Outi: Hih! Ei toi meidänkään hieno huone ole ihan noin hieno kun neiti pääsee riehumaan siellä.

    Mun vinkit simppeliin ja "tyylikkääseen" lastenhuoneen sisustukseen tuleepi täs (jos joku tarttee :)):

    1. Vain kahta väriä, toinen vaalea ja toinen joko tumma tai värikäs

    2. Hyvät säilytystilat / säilytyskorittai laatikot. Mahdollisimman paljon tavaraa ja leluja piiloon, mutta niin että ne on helposti saatavissa ja siivottavissa. Legolla on muuten ihania säilytylaatikko-legoja... sellaisia meille tahtoisin muutaman... :)

    3. Sopivasti koristeita, mutta ei liikaa. Meillä ei lapsen piirustuksia vielä pahemmin ole. Mutta sitten kun sen aika koittaa, aion laittaa parhaimmat valkoisiin paksureunaisiin kehyksiin (noin 2-4kpl) ja loput mapitan muovitaskuiseen kansioon. Sitten niitä voi aina vaihdella fiiliksen mukaan... :)

    Täs mun niksit!!! =D

    VastaaPoista
  10. Rouva M: Huomaako että rakastan valkoista muovia? HIH HII! =D Aarnio & Kartell 4ever! <3 <3

    Toi Mastersin tuoli on kyllä huikean hyvä käytössä. Ei huoju eikä nitise. Sen avulla mä ripustelen verhojakin takaisin kiskoon, kun neiti niitä repii alas (joka päivä) =D Paras tuoli, mitä meillä on koskaan ollut!

    Ja Dino on niin suloinen, tyttö tykkää enempi siitä kuin Puppystä. Mä ehkä tykkään Puppystä enemmän... tahtoisin itelleni sellaisen XL-kokoisen kiiltovalkoisen Puppyn (tai Ponyn). Ei vaan tila riitä mun leluille... ;)

    VastaaPoista
  11. Niistä lego-laatikoista, ne on mahtavia. Meillä on niitä kaks ja toinen kun on valkoinen, sen voi noin vain jättää olkkariin näkyville ja käy ihan sisustukseen :)
    Ja niitä pystyy myös pinoamaan..mahteja!!

    VastaaPoista
  12. hei, ihana huone! :) kyselisin osaatko neuvoa mistä löytäisin samanlaiset harmaat tähtityynyt kotiimme? myyjä kys.myyjä huutonetissä enemmänki näitä tyynyjä? ja vielä kiitos loistavasta blogista!

    VastaaPoista
  13. Outi: Just sellaiset olisi kivoja meidänkin olkkariin. Verkkokauppa.comista löysin kaikkia kokoja ja värejä, muuta toimitusaika on pitkä, 2-4vkoa. Täytyy laittaa kuitenkin harkintaan... :)

    Anonyymi: Huutonetin-myyjä tekee niitä itse ja myy. Kokoa on kahta, 40x40 ja 50x50. Värejä on vaikka kuinka. En tiiä saako mainostaa blogissa, mutta laita huutonettiin hakusana tähti tyyny niin sillä löytää. Nimimerkki hänellä alkaa M:llä... ;)

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.