tiistai 22. marraskuuta 2011

Tyylivarkaat - apua vauvan huoneen sisustukseen

Tyylivarkaat- sisustusohjelmassa oli muutoskohteena Aava-vauvan ikioma huone. Toteutus oli mielestäni tositosi onnistunut! <3 Tämä ohjelma oli minulle uusi tuttavuus ja suosikki-sarjoihini pääsikin sitten samantien.

Jos et ole vielä tutustunut Tyylivarkaisiin, suosittelen lämpimästi käväisemään MTV3:n Katsomossa katsastamassa tähän mennessä ilmestyneet kolme jaksoa!

http://www.mtv3.fi/tyylivarkaat/

Inspiraation lähteenä suunnittelija käytti ohjelmassa vilahtanutta kauniisti amerikkalaisittain sisustettua kotia. Varsinkin vaaleansini-valkoinen pienen pojan huone sai minulta täydet pisteet! WAU!!!!

Inspiraatio-huone: (Kuvakaappaukset napattu suoraan ohjelmasta)






Ja alla lopputulos toteutuneesta vauvan huoneen sisustuksesta! Tupla WOW!!!! <3
(Kuvakaappaukset napattu suoraan ohjelmasta)















Ja alla vielä muutama kuva suoraan Tyylivarkaiden omilta sivuilta! (parempi kuvanlaatu!)








Kaikki kuvat lainattu MTV3:n Tyylivarkaat ohjelmasta ja ohjelmasivulta!
http://www.mtv3.fi/tyylivarkaat/.


Tuotetiedot sisustuksessa käytetyistä materiaaleista ja esineistä saat
suoraan alla olevasta linkistä!


http://www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/lifestyle/tyylivarkaat/taustaa_tuotetiedot?1446263

Mukavaa iltaa kaikille!

22 kommenttia:

  1. Katon telsua niin vähän että en oo tällästä koskaan katsotutkaan! Oma töllön tuijotus on se että jos nyt illalla jaksaa jonkun tallennuksen pois kattoa, hyvä se. Tyyliin Kova Laki :)
    Vauvan huone oli ihana...vitsi kun ite pystyisi samankaltaiseen toteutukseen!!

    VastaaPoista
  2. Mä katoin ton kans ekan kerran ja aion katsoo uudestaan!!! Niin ihania sisustuksia nuo tekee ;O) Toi tyttöjen huone olis niin spessu teidän Avalle :O) (jos vaan siellä ei oo sulle minimalistina liikaa kaikkee???)

    VastaaPoista
  3. Mäkin katsoin tätä ohjelmaa tänään ensimmäistä kertaa. Kun Country white sisustuskauppa mainosti, et nekin ovat siellä ,niin sen takia päätyin katsomaan.
    Todellakin upeeta työtä ne tekivät.
    Ja siis se talo, josta ne "varasti" ideoita- aivan mieletön!
    Minusta se on ollut jossain sisustuslehdessäkin, mutta en saa nyt päähän, missä..

    VastaaPoista
  4. Hei! Täällä uusi lukija ilmoittautuu, ihana blogi sinulla! :)Ja aivan ihana myös tuo lastenhuone, sävymaailma on niin kaunis ja rauhallinen!

    VastaaPoista
  5. Katoin tuon jakson, tottakai! ja aiemmatki jaksot kattonu jo silloin ku sarja alako :)

    Minusta kans tuosta vauvanhuoneesta tuli tosi tosi kaunis ja superihana ja söpö :) Tosi onnistuneet väriyhistelmät ja ihana sisustus muutenki :) Ja tuo naulakko-boordi, ihana idea :) Ja kaikki muukki ihania ideoita :)

    VastaaPoista
  6. Outi: Tuosta huoneesta tuli tosi kiva! MTV3 Katsomosta näkee ohjelman, joten ei muuta kun koneelle ja kelaat vaikka suoraan ohjelman puoliväliin mistä muutos alkaa... =D

    Minna: Ehkä vähän liikaa oli pikkusälää mun makuun, mutto voi miten suloisia ne nallukat, laukut ja sydämet oli.... <3

    Maanvaiva: Se inspiraationa käytetty koti oli mahtava! Se niiden olkkari oli ihan huippu ja se huonekorkeus.... AAAAAAH! Toi tyyli puree muhun kans niin täysillä, vaikka kotonani toteutankin tätä toista ääripäätä (ei tavaraa esillä) :)

    Ensoille: Mukavaa että löysit blogini! <3 Ja lämpimästi tervetuloa seuraamaan mun hupsuja juttuja sisustuksen mielenkintoisesta maailmasta! Hih! =D

    VastaaPoista
  7. Meän Satu: Kaunista kerrassaan! Ja se on kans mainio idea, kun maalasivat ton magneettiseinän (valkoisen) yläpuolen sillä tummalla värillä. Se kehystää tosi kauniisti huonetta. Meille ei tollasta Avan huoneeseen saa, kun huonetta kiertää tyhmääkin tyhmempi ilmastointiputken kotelointi! Muuten olisinkin toteuttanut ton pikimmiten.... Tollaista naulakko-ratkaisua olen kans miettinyt, mutta koska huoneessa on ainakin toistaiseksi yksi seinä täynnä vaatekaappia, niin näyttäisi ehkä pöllöltä jos olisi isorivi naulakkoa toisella seinällä. Ehjiä seiniähän huoneessa on vain yksi ja siihen naulakko ei käy... =D

    VastaaPoista
  8. Nyt mä tiedän, miksi en pitänyt siitä pojan sinisestä huoneesta, kun katoin sun kuvat läpi. Valkoinen väri höystettynä vaaleanpunaisella (tytölle) tai valkoinen höystettynä sinisellä olisi ihan kiva, MUTTA toihan oli sininen sisustus ripauksella valkoista. Se oli siis liian sininen mun makuun. :)

    Uudessa huoneessa tuli päiväkotimainen fiilis, kun siellä on ihan liikaa koukkuja seinillä. :) Tavaroita en olisi itse ehkä laittanut lattialle noin paljon. :)

    -Inanaa-
    http://whitefresh.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. Ja mä oon kattonyt Tyylivarkaista kaikki jaksot. Eka jakso oli aivan ihana, jossa sisustettiin piskuinen 18 neliön yksiö minimalistisesta mustalla ja valkoisella. <3

    VastaaPoista
  10. Inanaa: Onhan se aika sininen, mutta NIIN SULOINEN! <3 <3 <3

    Mun mielestä noi koukut on just kivat! Saa paljon tytön ihania mekkoja ja takkeja ja söpöjä juttuja esille.... Itselle tosin valitsisin hopeiset koukut ala Riviera Maison... <3 <3 <3 =D

    VastaaPoista
  11. Inanaa: Sinähän se mua muistutit silloin ennen ekaa jaksoa, mut mä unohdin koko sarjan! =D Mä kävinkin jo katsomassa netissä noi edelliset jaksot. Se kakkosjakso miehen makuuhuoneesta oli kans hyvä. Ihana lopputulos! <3 <3 <3 Tykkään tästä sarjasta tosi paljon! =D

    VastaaPoista
  12. En ole kyseistä sarjaa katsonut laisinkaan mutta tämä muutos oli todellakin wow!

    VastaaPoista
  13. Anttis: Mä katsoin eilen ekaa kertaa ja tästä tuli mun suosikki Innon lisäksi. Tää on vähän eritavalla toteutettu kun muut sisustusohjelmat ja sisustajana toiminut nainen (en muista nimeä) on kyllä aikas hyvä... =D

    VastaaPoista
  14. Juu emmiekään välttämättä ite sisustais just nuin huonetta ommaan kottiin mutta ihana tuosta tuli ja kaikki mitä tuonne huoneeseen laitettiin soppii loistavasti just tuohon huoneeseen :) Aivan supersöpö! :D Huoneita ko on tietekki erilaisia ja muotosia ja makuja erilaisia niin ei tietekkään kaikille sovi just tuommonen sisustus :) mutta aivan ihana tuli tuosta huoneesta kyllä! :D

    VastaaPoista
  15. Tää oli upee muutos! Vaikka pieni tila niin hyvin osattu käyttää sitä ja niin ihania yksityiskohtia, niiku tuo mittapuu ja aakkoset ovissa, aivan ihana.
    Kivaa viikon jatkoa Miia!

    VastaaPoista
  16. Meän Satu: Suloinen on huone ja kauniit värit... :) Olispa itselläkin ollut tuollainen lapsena.... <3

    J: Tilan käyttö on kyllä maksimoitu! Ja keittiönkaapistoista rakennettu kokonaisuus oli hyvä ratkaisu!
    Kivaa viikkoa sinnekin! <3

    VastaaPoista
  17. Ihana huone, kekseliäästi toteutettu kivoja juttuja!

    Mistäköhän tuo kattolamppu on hankittu? Tosin ei taida meijän poikien huoneeseen oikein sopia ;)

    Johanna

    VastaaPoista
  18. Johanna: Muistaakseni samanlaisen olen nähnyt Ikeassa, mutta en ole ihan sata varma oliko se just toi sama... :)

    VastaaPoista
  19. Myös mun ihan suosikkiohjelma heti ekasta jaksosta lähtien!! Joka muutos ollut mun mieleen :) Kivaa kun tulee jotain uutta välillä niiden iänikuisten Innojen ja pieneten pintaremppojen joukkoon!

    VastaaPoista
  20. J&M: tämä ohjelma oli positiivinen yllätys. Kiva että tuodaan välillä vähäsen jotain uutta sisustusohjelmiinkin. =D
    Jostakin syystä muuten tuo pieni pintaremontti ei nappaa mua ollenkaan. Saattaa olla sen juontajan syytä, se on vähän lipevä... en tiiä. HIH :)

    VastaaPoista
  21. Miia: Aleksi Sariola oli ok Salkkareissa, mutta Pientä pintaremonttia -ohjelmaan ei luonteva kasvo.

    VastaaPoista
  22. Que maravilla!!!!...............todo muy hermoso.




    Felicitaciones....


    Saludos..... desde Sudamérica

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.