torstai 17. marraskuuta 2011

Sisustustarra

Sain Tarravimmalta palkkioksi blogipostauksestani 20 euron arvoisen lahjakortin, jonka viimein käytin. :)

Mietin pitkään millaisen tarran tahdon ja mihin sen laittaisin. Päädyin sitten valitsemaan englanninkielisen tekstitarran: "WELCOME, enter as guest, leave as friend". Sijoituspaikkana luonnollisesti eteisen väliovi.
Väreiksi valitsin "WELCOME"-tekstille vaaleanharmaan ja pienemmälle "enter...."-tekstille tummanharmaan, mutta ainakaan oma silmäni ei erota mitään värieroa. No, toisaalta tuo on ihan kiva noinkin, joten menkööt. =D

Tarrapaketti tuli kotiini kirjekuoressa (mahtuu siis postiluukusta) ja mukana oli kattava ohje asennukseen. Itse olen työskennellyt somistajana muutamassakin eri myymäläketjussa, joten erilaisia mainostarroja on tullut asenneltua vuosien varrella. Mutta todella helppoa siis tuo asennus!!!! =D

Nyt tyttö ulkovaatteisiin ja koiran kanssa lenkkeilemään! Adios! :)

14 kommenttia:

 1. Kiva!
  Niitä onkin aina helppo tarrata.. mutta se että saisi myös suoraks, on mulle aika haastava :D

  VastaaPoista
 2. Minna: Meidän eka sisustustarra! :) On se kyl kiva!

  Maanvaiva: Mä mittasin ja leikkasin sen tarran taustapapereineen ensin suorareunaiseksi (se oli saksittu ihan kieroon) ja sitten mittasin paikan ovesta ja merkkasin maalarinteipillä tarran (siis koko tarran muoveineen päivineen) reunarajat. Vähän niinkuin näin:

  ___________
  I__________ I


  Ja tarra siis tohon keskelle niin että muovikalvon reunat myötäilee tota kehystä Virhemarginaali on niin pieni tolla tavalla tehtynä, ettei silmä sitä huomaa! :)

  VastaaPoista
 3. Hih, kivaa! Meilläkin on 2 sisustustarraa, muut mä oon sotannu ite maalilla ja kynällä :O)

  VastaaPoista
 4. Minna: =D Saisko sitä maalia rapsuteltua pois tarrasta?

  VastaaPoista
 5. Oon tehnyt siis itse sabluunoita tietokoneella (wordistä löytyy tosi paljon tekstimalleja) ja niiden avulla maalia tai tussia käyttäen seinään piirrustellu!

  VastaaPoista
 6. Minna: HIH =D! Pöllö minä! Mä ymmärsin ihan väärin, mä luulin että sulla on näitä muovisia sisustustarroja ja olet remontoidessa vahingossa maalannut ja piirtänyt niiden päälle! =D HIHHHIIIIIIIHI! Pahoittelut! =D

  VastaaPoista
 7. Toi maalaaminen sabluunalla oli mun ykkös vaihtoehto, mutta laiskuus iski ja lätkäsin tarran oveen! =D Teetkö sun sabluunat ihan vaan paperista vai käytätkö jotain pahvia tai muovia yms. niiden tekemiseen?

  VastaaPoista
 8. HIH :D!

  Mä oon käyttäny suurimmaks osaks kontaktimuovia kun sen saa seinään kiinni hyvin ja sit nypättyä pois kun luomus on valmis oon siis liimannu sille muovin "paperipuolelle" tulostamani tekstin ja leikelly sit ääriviivojen mukaan, se on kyllä aika työläs mutta lopputulos on kiva! Oon kyllä sitten tehnyt niinkin että oon siirtänyt kuvan seinälle lyijärillä ja tussilla sit vähän niinkun värittänyt tekstin! Laitan kohta postausta, niin pistän sulle kuvan sinne loppuun mun tekemästä tekstistä! :O)

  VastaaPoista
 9. Minna: Tota kontaktimuovi-konstia täytyykin kokeilla. Kiitos vinkistä! =D
  Postausta siis odotellessa! :)

  VastaaPoista
 10. Tykkään tuostaki tarrasta :) Mullaki on yks tekstitarra joka menossa makkarin ovveen mutten oo saanu laitettua sitä (laiskimus) :D

  VastaaPoista
 11. Tahtoo kans! Mullakin on lahjakortti Tarravimmaan samasta syystä, pitää kai käydä kurkistelemassa valikoimaa. Toi sun tarra vaan on niin kaunis :)

  VastaaPoista
 12. Inanaa: Ei sitten muuta kuin shoppailemaan! =D Se on kivaa puuhaa! HIH! =D

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.