maanantai 14. marraskuuta 2011

Arvonta päättynyt! Gant arvontaa ja alennusta Sisustus IDEAn verkkokaupassa

Yksi suosikki-nettikaupoistani on Sisustus IDEA ja olenkin ahkerasti vieraillut heidän sivuillaan tutkimassa tuoteuutuuksia.
Pakko myös sanoa, että heillä on Suomen paras valikoima Gant-Homen tuotteita! <3 <3 <3
Kartellin Jolly-pöydätkin (makuuhuoneessa yöpöytinä) kotiutin aikoinaan juuri täältä, edullisen hinnan ja nopean toimituksen vuoksi! =D


Tässä hieman triviaa:

"Sisustus IDEA on jo vuonna 2003 perustettu inspiroiva sisustusmyymälä. He edustavat useita alan kotimaisia ja Eurooppalaisia tuotemerkkejä, joille yhteistä on laatu ja tyylikkyys.
Heidän laajasta valikoimastaan löytyy tuotteita moneen makuun, sisustustekstiileistä keittiön pienkoneisiin ja valaisimista huonekaluihin....
Tuotteita löydät mm. näiltä merkeiltä: GantLexingtonKartellLinumBruka DesignSvanefors..."

Lisäksi heidän kauttaan voi tilata tilauskankaita sekä teettää ompelupalvelua. Helppoa ja käytännöllistä, ainakin tälläiselle poropeukalolle kuin minä. =D



Gantin ja Lexingtonin tuotevalikoimasta löytyy myös vaatteita sekä perusvalikoimista poikkeavia sisustus-harvinaisuuksia. Itse olin joulupakettiin (meidän pikkuneidille) ostamassa Gantin vaaleanpuna-valkoisen tähtipyyhkeen ja saman sarjan kylpytakin, mutta pyyhe oli ehtinyt loppumaan ja kylpytakistakin oli pienin koko mennyt. No, nopeat syövät hitaat... HIH =D

Ostoksia voit tehdä sekä Laitilan Vihtorinkadulla sijaitsevassa myymälässä (kartta) että verkkokaupassa osoitteessa www.sisustusidea.fi.

Sain viime viikolla yhteydenoton Sisustus IDEAn Sarilta ja päätimme yhteistuumin (minä tietysti riemusta kiljuen =D) toteuttaa pienen Gant-aiheisen arvonnan blogissani!

Eli nyt kaikki kuulolle (ja ruudun ääreen)!!!

Sisustus IDEA arpoo yhden jouluisen GANT-tuotesetin blogini lukijoiden kesken!

Setti sisältää 2 kpl Gantin käsipyyhkeitä sekä kauniin Gantin saippuanrasian (sisältää 4 saippuaa) joulun sävyissä (kuva alla).


Arvonta on avoin kaikille ja osallistua voi seuraavasti:

1 arpa = kerro kommenttiboksissa mikä / mitkä sisustushankinnat ovat sinulle / teille ajankohtaisia juuri nyt.

2 arpaa = Linkitä tämä arvonta omassa blogissasi! Voit liittää linkitykseesi minkä tahansa tässä postauksessa esiintyvän kuvan.

Ilmoitathan kommentissasi monellako arvalla olet mukana!

Anonyymit huomio! Muistakaa keksiä itsellenne nimimerkki!!!

Osallistumisaikaa on ensi maanantaihin 21.11.2011 klo 21.00 asti!

EDIT! ARVONTA PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

Kaiken kukkuraksi Sisustus IDEAn ihana Sari tahtoo tarjota lukijoilleni -20% ALENNUKSEN KAIKISTA GANTIN NORMAALIHINTAISISTA TUOTTEISTA! Alennuskoodi on voimassa marraskuun loppuun asti.

Alennuksen saat syöttämällä verkkokaupan kassalla etuseteli-kohtaan koodin GANT20!

Lisäksi kaikki yli 100 euron tilaukset ilman postikuluja koodilla PUKINREKI! 
(koskee myös Gantin -20% alennusta).



Sisustus IDEAN kuukausittaisen uutiskirjeen voit tilata verkkokaupan etusivulla (oikeassa reunassa) olevan lomakkeen kautta! (linkki etusivulle) Sitä kautta saat mahtavia tarjouksia ja tiedotteita tuoteuutuuksista!

*Tämä postaus on tehty yhteistyössä Sisustus IDEAn kanssa*


137 kommenttia:

  1. Jippii! Jouluiset Gantit voivat muuttaa meille :). Meillä tämän hetken ajankohtaiset sisustushankinnat ovat olleet Tolomeo ja Componibili, joista juuri eilen postailinkin. Nyt täytyy pitää hetken taukoa sisustusshoppailuissa :).

    VastaaPoista
  2. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla :) Tällä hetkellä ajankohtaisia sisustushankintoja meille ovat erilaiset tekstiilit valkoiselle sohvallemme, eli haaveissa olisi hankkia erilaisia sisustustyynyjä sekä joku ihana torkkupeitto :)

    VastaaPoista
  3. Tänne vaan sitä palkintoa! ;D nyt haaveissa olisi uusi sohva olohuoneeseen, mutta sen hankinta taitaa jäädä hamaan tulevaisuuteen. Muuta emme yllättäen tarvitse tällä hetkellä :)
    Meri

    VastaaPoista
  4. Yhdellä arvalla mukana!
    Makuuhuoneeseen täytyisi hommata pöytävalaisimet (pentikin pallolampunjalat) sekä ne yöpöydät. En ole kuitenkaan löytänyt vielä mieleisiä,mutta koko ajan katselen sillä silmällä :)

    VastaaPoista
  5. Mukana yhdellä arvalla. Meillä ajankohtaista on vaikka mikä, sillä rakennetaan uutta taloa ja sinne pitäis hankkia vaikka mitä uutta, mutta ehkä tärkeimpänä uusi sohva ja nojatuolit.

    VastaaPoista
  6. mukana yhdellä arvalla! hankintojen listalla mm. uusi sohva ja jonkinlainen "lekottelutuoli", sänky sekä yöpöydät. Omakotitalo ostettu viim. helmikuussa ja tavaraa uupuu paljon koska tilaa on nyt niin paljon, että tänne vaan ;) *anna-maija*

    VastaaPoista
  7. Tällä hetkellä listalla ovat mm. kaksi tv-tasoa ja sohvapöytä.

    Mukana yhdellä arvalla! :)

    VastaaPoista
  8. Yhdellä arvalla mukana.
    Ajankohtaisia sisustushankintoja ei juuri nyt ole, kun vasta ostettiin uusi sohva. Ehkä jotain pientä kuitenkin, lehtiteline ja Joy-kynttelikkö saattaa vielä kotiutua meille ennen joulua...

    VastaaPoista
  9. Yhdellä arvalla mukana. Seuraava hankinta olisi virkattu pitsimatto tai block.

    VastaaPoista
  10. Sisustushankintoja riittää. Kolme huonetta vailla remppaa ja niihin uusia sisustuksia (kaksi makkaria ja seurusteluolohuone). Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  11. 2-lla mukaan! Uusia verhoja olkkariin kaippaisin.. itseasiassa keittiöönkin.. hmh.. :)

    VastaaPoista
  12. Meidän ehkä ajankohtaisin sisustushankita olisi uusi ruokailuryhmä, myös takkahuone huutelee uutta sohvaa. Linkitän blogiini, eli kahdella arvalla mukana =)

    VastaaPoista
  13. Yhdellä arvalla mukaan:)

    Ajankohtaista juuri nyt on eteisen matot: uuden koiranpennun takia ollaan kesästä asti eletty ilman mattoja, ja nyt kun koira on sisäsiisti, mattoja uskaltaa jo taas ajatella:)

    VastaaPoista
  14. Aivan ihana arvonta!! :) Nuo olisivat ensimmäiset Gant-tuotteet, joten tietysti osallistun arvontaan ja yhdellä arvalla mukana.

    Tällä hetkellä hankintalistalla olisi uusi matto olkkariin. Valkoinen on tällä hetkellä ja toinen valkoinen olisi etsinnässä. Vanha on sen näköinen, että pesula kutsuu :D

    - Kaz

    VastaaPoista
  15. Kahdella arvalla mukana!!
    Sisustuksellisesti ajankohtaisia tiloja talossa vielä riittää- paljon ;D Joten voitto tulisi enemmän kuin tarpeeseen! Ja ainakin kaikkea joulujuttua, tuleva joulu kun on oman kodin ensimmäinen <3

    VastaaPoista
  16. Ihanaa, pitääkin heti laittaa tilausta menemään pukinkonttiin =)

    Hankintalistalla on uusi sohva sekä vaatekaappi lasten uuteen huoneeseen. Muutamme 1.1 enkä malta oottaa, että pääsen sisustamaan uutta kotia ;)

    Mukana yhdellä arvalla.

    Johanna

    VastaaPoista
  17. Hei, kiva arvonta! Ja niiiiin ihana blogi. :)
    Yhdellä arvalla mukana.
    Ostoslistalla seuraavaksi muutama kattovalaisin ja nojatuoli.

    -Neenah-

    VastaaPoista
  18. Jouluiset verhot voisi olla seuraava sisustukseen liittyvä hankinta.

    t. Anne H.

    VastaaPoista
  19. Yhdellä arvalla mukana. Tällä hetkellä ei oikein ole mitään akuuttia tarvetta mistään suuremmasta hankinnasta, mutta aina blogeja ja lehtiä selatessa tulee mieleen kaikkea pientä kivaa sisustustavaraa. Esim. viime viikolla tuli ostettua se "blogiglögi" Bloss, josta voi sitten tehdä kynttilänjalan. Block-lamppu on pian tulossa kotiin, joten sitä odotellessa :)

    lindamarial@hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Ihana arvonta:) Yhdellä arvalla mukana:)

    VastaaPoista
  21. Osallistun yhdellä arvalla :)
    Tällä hetkellä tärkeimpänä ois keittiöön kattolamppu, mutta en osaa millään päättää minkä haluaisin!

    nimimerkki sitruunaperhonen

    VastaaPoista
  22. Mulla on tavaranhankitakielto toistaiseksi (isännän mielestä), mutta hakusessa on silti vanha puusohva ja tietty silmällä pidetään kaikkea jouluista pikkutavaraa. Mukaan arvontaan yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  23. Yhellä (1) arvalla mukkaan ehottomasti! :)

    Seuraava sisustushankinta ois Laura Ashleyn ISODORE Cotton White-tapettia keittiöön ja vierashuoneeseen, yhelle seinälle molempiin tehosteeksi :D Tai vierashuoneeseen joku muu Laura Ashleyn ihana vaalea tapetti :)

    VastaaPoista
  24. Mukana yhdellä arvalla. Muija ostaa kokoajan jotain ja tähtityynyistä haaveilee. :-D

    VastaaPoista
  25. Ainiin, nimimerkki unohtu, eli siis mä olen Äijä :-D

    VastaaPoista
  26. Gantin tuotteet ovat ihania! Yhdellä arvalla mukana :) Meillä on ostoslistalla torkkupeite/huopa sohvalle mm. Gantin ja Balmuirin huopia olen katsellut...

    -Jade

    VastaaPoista
  27. Ihanan jouluista :) osallistun yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  28. Yhdellä arvalla mukaan! Uusi sängynpääty on meillä seuraava sisustusjuttu. Työn alla on jo :)

    VastaaPoista
  29. MUKANAMUKANAMUKANA, kaikilla mahdollisilla arvoilla eli kahdella :O) Noi Gantit huutaa jo mun nimeä ;)! Sisustushankintalistalla päällimmäisenä on... kaikki uutta kiitos (ei ihan heti oo tulossa, mut joskus sit ;)

    VastaaPoista
  30. Ainiin, unohdin ne ajankohtaiset sisustushankinnat :S Mutta siis, mitään suurta ei ole nyt hankinnassa, jouluisia tekstiilejä olkkariin ja keittiöön olisi kiva löytää, ja iso kasa kynttilöitä!

    VastaaPoista
  31. yhdellä arvalla mukana, sisustushankinnoissa ajankohtaisia ovat bruka desingin chips,popcorn kipot. haluaisin kyllä kovasti kartellin bourgien valkoisena ja kartellin stonen kirkkaana.. olen täysin hullaantunut kartelliin yhtään tuotetta en vain omista :/

    VastaaPoista
  32. Moi! Olen lukenu blogiasi muutaman kuukauden ja olen ihan koukussa :D Jatka vaan samaan malliin kirjoittamista :)

    Olen tässä arvonnassa mukana yhdellä (1) arvalla!

    Minun seuraava sisustushankinta on juurikin tuolta kyseisestä nettikaupasta, nimittäin tuo Tutit rasia! Olin sen aiemmin nähnyt jo jossain, mutta en muistanut missä ja nyt kiitos sinun, bongasin sen uudelleen ja laitankin tilausta heti menemään! Joten kiitos sulle tästä postauksesta :D
    Nimim. SatuK84

    VastaaPoista
  33. Seuraava sisustushankinta taitaa olla keittiöön joku kiva pöytäliina tai kaitaliinat. Olen mukana arvonnasa yhdellä arvalla. :)

    VastaaPoista
  34. Yhdellä arvalla mukana.

    Olen etsimässä kotiimme vaaleita, klassisia säilytyslaatikoita yms.

    VastaaPoista
  35. Yhdellä arvalla mukana.
    Kaikkea jouluista kivaa ois tietenkin kiva saada kotiin, etenkin sohvalle kaipaisin uusia jouluisia tyynynpäällisiä!

    VastaaPoista
  36. Ihana arvonta! Kahdella arvalla mukaan, linkitän blogiini. Meillä ostoslistalla kenkäkaapit, pitää varmaan teettää, kun mistään ei löydy sellaista minkä haluaisin.

    VastaaPoista
  37. Meidän kodin sisustushankinnat taitavat olla ihan perustylsät tekstiilit joulun sävyissä ja oishan se joku hieno jouluvaloviritelmäkin ihan kiva

    VastaaPoista
  38. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  39. Yhdellä arvalla mukana ja meille tärkein olisi nyt uusi keittiön pöytä. Lisäksi lastenhuone pitäisi remontoida ja sisustaa täysin uudelleen :) siinäpä ne tärkeimmät.

    VastaaPoista
  40. Ajankohtaisia sisustushankintoja tällä hetkellä taitaa olla keittiöpyyhkeet ja kylpytakki. Kylpytakkihan on sisustuksellista, koska sen tarvii matchata tulevaan kylppärin sisustukseen. ;)

    Mukana kahdella arvalla!

    VastaaPoista
  41. Uudet verhot tarttis hankkia keittiön ikkunoihin.. Ärsyttävää on se että ikkunat on todella paljon erikokoiset (eri seinälläkin..) eli on aivan älyttömän vaikea löytää kivoja verhoja...

    Yhdellä arvalla blogittomana mukana..

    VastaaPoista
  42. Yhdellä arvalla mukana. Seuraavat hankintani olisi uusi päiväpeitto sänkyyni sekä uudet verhot olkkarin ikkunaan. Pientä jouluaiheista sälää tulee varmasti myös otettua, sitä ei ole koskaan liikaa :P

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  43. 2 arpaa kiitos :)

    Meillä ajankohtaisena juttuna on säilytys... kauniita laatikoita, naulakoita ja pussukoita pitäis hankkia että saadaan tavarat "kauniisti piiloon". Seuraavana tulevat sitten varmaan lastenhuoneet ;)

    VastaaPoista
  44. Onpas mukava palkinto! Yhdellä arvalla sitä tavoittelen...
    Sohvan ostoa meillä suunnitellaan, ehkä jo jouluksi uusi saadaan.

    PiiaRa

    VastaaPoista
  45. Yhdellä arvalla mukana ja joulukotimme tarvitsee uusia joulukoristeita ja uuden tv-tason:-)

    VastaaPoista
  46. Ihana arvonta!Yhdellä arvala mukana :) Tällä hetkellä hankintalistalla ois keittiön verhot ja sohvalle jotain kivoja tyynyjä ja lämmin viltti johon kietoutua takkatulta ihastelemaan.

    VastaaPoista
  47. apua, voiko olla niin et tällä hetkellä en ole aikeissa ostaa mitään :O oon juuri hankkinu tarpeellisia, mm. Joy-kynttelikkö <3
    osallistun yhdellä, toivottavasti erittäin onnekkaalla arvalla! en omista vielä ainuttakaan Gantin tuotetta, shame on me!

    VastaaPoista
  48. Yhdellä arvalla mukana ! Meille pitäisi hankkia uusi sohvapöytä..

    VastaaPoista
  49. Kaunis jouluinen paketti arvonnassa. Meillä ajankohtainen sisustushankinta olisi kamiina / pieni siro takka vanhan avotakkarumiluksen tilalle...
    Arvonnassa mukana yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  50. Ihana arvonta! Ehdottomasti pitää osallistua :) Yhdellä arvalla mukana.

    Hankintalistalla olisi työpöytä ja aterinsetti. Sekä vedenkeitin :)

    VastaaPoista
  51. Yksi arpa. Juuri muutto on koittamassa pikkuyksiöön. Sisustus siis erittäin ajankohtaista. Uudet matoy ainakin ja verhot. =) plus uusi päiväpeitto.

    Ihana blogi tämä.

    -Maija-

    VastaaPoista
  52. Olohuoneen kattolamppu on ollut hakusessa, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt. 1 arvalla mukana.

    Susa

    VastaaPoista
  53. Aivan ihana palkinto. Yhdellä arvalla mukana.

    Meillä olisi lähiaikoina sohvan hankinta edessä.

    -Pia

    VastaaPoista
  54. Kahdella arvalla mukana :) Hankintalistalla on tällä hetkellä uudet sängynpeitteet.

    VastaaPoista
  55. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla. Tämän hetken sisustushankinnat painottuvat jouluhenkeen ja sen luomiseen. Sitä täydentämään sopisivat arvonnan palkinnot :)

    VastaaPoista
  56. Yhdellä arvalla mukana! i <3 Gant. Juurikin nyt pitäisi löytää uusi laadukas päiväpeite meille, sekä uusia kylpypyyhkeitä. Jouluisia ja arkisia :)

    VastaaPoista
  57. Mukana yhdellä arvalla! Ja ajankohtaita hommattavaa on joululiina!

    VastaaPoista
  58. Ihana arvonta! Yhdellä arvalla osallistun.

    Tällä hetkellä ois hankinnoissa lipasto ja uudet verhot :) Ja jotkut joulunpunaiset kylpypyyhkeetkin ois tarkoitus etsiä!

    VastaaPoista
  59. 1 arvalla mukana. Uudet verhot olisivat meille tarpeen

    VastaaPoista
  60. Ihana palkinto!! Meillä ajankohtaisia hankintoja olisi Eamesin RAR-keinutuoli tai sitten Madamoiselle keinutuoli, molemmat vaan aika hintavia. Mutta yhdellä arvalla mukaan :) .
    Nimim. Heidi

    VastaaPoista
  61. Laitoin linkityksen blogiini! Eli mukana kahdella arvalla :)
    Tällä hetkellä meillä kotosalla ajankohtaista ovat hyllyt ja säilytysratkaisut. yritän keksiä kaaokseen sopivia säilytys ratkaisuja :)

    VastaaPoista
  62. Yhdellä arvalla mukaan! Ihana palkinto! Ajankohtaisia sisustushankintoja meillä olisi valaisimet (esim. olohuoneeseen)...haaveilen mm. Lundian Soihtu-valaisimesta <3 Kaikenlaiset design-tuotteet kiinnostavat!

    VastaaPoista
  63. Yhdellä arvalla mukana.

    Tällä hetkellä hankintalistalla olisi jouluisia tyynynpäälisiä sohvalle, esim: Holiday Felt Sham, Lexington, Christmas in Colorado Aspen, Svanefors ym. vastaavia.

    VastaaPoista
  64. Yhdellä arvalla maukana. Gant kelpaa aina ja ei ole jouluisia pyyhkeitä vielä. Unelmoin myös uusista sohvatyynyistä. -Ninka-

    VastaaPoista
  65. Tällä hetkellä rakennamme taloa, ja sisustushankinnoissa tärkeitä ovat ihan kaikki! Väliaikaiseen asunton muuttaessamme möimme halavalla lähes kaiken pois. Uuden sisustus tulee myös modernimmaksi. Ensialkuun ajattelin satsata etenkin lamppuihin ja tuoleihin.

    Suski

    VastaaPoista
  66. Yksi arpa, kiitos.

    Lähinnä vuodevaattet ja pyyhkeet ovat tällä hetkellä listalla.

    VastaaPoista
  67. Ostoslistalla on tällä hetkellä makuuhuoneeseen oikein pehmeä ja pörröinen matto!

    Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  68. Yhdellä mukana. Uusia jouluisia verhoja olen etsiskellyt.

    VastaaPoista
  69. Remonttien jäljiltä hankinnassa ovat uudet lamput pariin huoneeseen.
    Katja 1 arpa

    VastaaPoista
  70. Yhdellä arvalla mukana :) ajankohtainen hankinta olis sohva, edellinen on tosi risa. Taitaa silti mennä kevääseen uuden osto.

    VastaaPoista
  71. Yhdellä arvalla mukana. Hankinnassa olisi uusi divaanisohva, verhoja ja yöpöydät.:)

    VastaaPoista
  72. Kahdella arvalla mukana!
    Kartellin Componibili löytyy ostos-/haavelistalta.
    Ihana blogi sinulla.
    Tervetuloa vastavierailulle! :)

    VastaaPoista
  73. Yhdellä arvalla mukana.
    Tällä hetkellä on työn alla kodinhoitohuone eli maalausta ja kaappeja.

    VastaaPoista
  74. Ajankohtainen hankinta olisi uusi sohva ja itsetehdyt virkatut matot. Osallistun yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  75. Jouluiset, isot mukit, joista voisi juoda kaakaota ja glögiä :)
    Mukana yhdellä arvalla!

    VastaaPoista
  76. Mukaan yhdellä. Sisustusidea on ihan tuttu kauppa. Aivan ihania tuotteita =)

    Ostovuorossa olisi lasten huoneeseen isomman tytön ja isomman pojan sisustusjuttuja =)

    hao@lailanet.fi

    VastaaPoista
  77. Yhdellä mukaan. Uusi sohva alkaa olla pian ajankohtainen koska entinen on jo nähnyt parhaat päivänsä.

    VastaaPoista
  78. uudet verhot olohuoneeseen harkinnassa. mukana yhdellä arvalla :)

    VastaaPoista
  79. Vau mitkä palkinnot! Mukana yhdellä arvalla.

    -teija
    (elmocava(a)gmail.com

    VastaaPoista
  80. Yhdellä arvalla mukana. Olohuoneeseen pitäisi ostaa uusi matto, mutta sopivaa ei ole löytynyt vielä ahkerasta etsimisestä huolimatta.

    Sooppo

    VastaaPoista
  81. Uutta olohuoneen mattoa ja verhokappaa keittiöön olen etsiskellyt.

    VastaaPoista
  82. Uudet verhot. Yhdellä mukaan. Heidi L

    VastaaPoista
  83. Yhdellä arvalla mukaan. Punaiset tähtityynyt jouluksi sohvalle :)

    VastaaPoista
  84. hankinnassa taitaapi olla näihin aikoihin vain joulujuttuja, niin olen täpinöissäni tästä joulusta :)

    Ule

    VastaaPoista
  85. Moi! Arvonnassa mukana kahdella arvalla. Meillä ajankohtainen juttu on ehdottomasti tyynyt. Koristetyynyt siis. Haluaisin tekstityynyjä ja muutaman joulutyynyn.

    VastaaPoista
  86. Heippa!

    Täällä odotellaan kipsistä kauriinpäätä seinälle tähtityynyjen seuraan:)

    VastaaPoista
  87. Tällä hetkellä ei mitään isompaa hankintaa ole mielessä, ehkä jotain jouluisia koristeita tai valoja saatan hankkia jos mieleiset löytyy.

    VastaaPoista
  88. Yhdellä arvalla mukana. Hankinnassa olohuoneeseen nojatuoli ja siihen joku ihana viltti. Tuollainen Gantin punainen tähtiviltti meillä jo onkin!

    Nimimerkki Henu

    VastaaPoista
  89. Voivoi. Mieluummin kertoisin mitä uutta sisustukseen en tarvitsisi. Tällä hetkellä vaihtoon menossa ihan kaikki, ihan hukassa sisustustyylini kanssa. Tähtikuosit all time favoritteja, joten kelpaisi tästä arvonnasta voitto. :)

    -katiesue

    VastaaPoista
  90. Mukaan yhdellä arvalla. Hankintalistalla seuraavaksi jotain pientä kivaa somistetta uudistetun wc:n somistukseksi

    VastaaPoista
  91. Uutta hyllykköä dvd:lle ja kirjoille olen katsellut jo pitkän aikaa. En vain ole löytänyt sopivan kokoista kun asunnossani on tilaa niin rajallisesti.

    VastaaPoista
  92. Ehdottomasti mukana. Olen jo pitkään haaveillut Gantin tähtityynystä, mutta en raaski ostaa näillä "suurilla hoitotuilla";)

    Yhdella mukaan, koska blogini on suljettuna tällä hetkellä, niin linkitys ei kannata :(

    VastaaPoista
  93. Yhdellä arvalla mukana kivassa arvonnassa. Matto olohuoneeseen on meidän perheen hankintalistalla ihan ykkösenä.

    VastaaPoista
  94. Osallistun yhdellä. Lastenhuoneeseen taulu ja valaisin.

    VastaaPoista
  95. Osallistun yhdellä. Lastenhuoneeseen taulu ja valaisin. Mikko T

    VastaaPoista
  96. Yksi arpa!
    Ajankohtaista olisi uudet verhot yksiööni.

    VastaaPoista
  97. Yhdellä arvalla.

    Olen miettinyt uusien verhojen hankkimista jouluksi keittiöön, uusi sängynpeite myös hankinassa.

    VastaaPoista
  98. 1 arpa.

    Olen nyt hankimassa uutta sohvaa, jotain tummempaa divaania.

    VastaaPoista
  99. Nyt on mietinnässä lähinnä uudet lakanat. Yhdellä mukaan. ninaL

    VastaaPoista
  100. Etsin pojan remontoituun huoneeseen Gantin tähti tyynyä, päädyin Sisustus IDEAn sivuille ja sieltähän löytyi vaikka mitä ihanaa! Samaisella reissulla löysin tänne mielenkiintoiseen blogiin :)

    Yhdellä arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  101. Yhdellä arvalla mukana!:)

    Ajankohtaisin sisustushankinta kotiimme olisi jouluiset tyynyt sohvalle ja verho keittiöön.
    -Enkelinsiipi-

    VastaaPoista
  102. Yhdellä arvalla mukana, Gant on tuotemerkkinä kivan ajaton ja takuuvarma suosikki. Ajankohtaista meillä kotona on valokuvatapetin etsiminen tehosteseinäksi. Hakusessa olisi jokin mustavalkoinen valokuvajuttu, mutta pitäisi olla jotenkin tuore; ei siis perinteisiä tuhannesti nähtyjä postikorttikuvia...vaikeaa.

    VastaaPoista
  103. Uusi naulakko eteiseen on etsinnässä. Niko L

    VastaaPoista
  104. Hyppään mukaan kahdella arvalla! Linkitän kilpailusi blogini sivupalkkiin! :)

    Kotimme on kokenut pientä muutosta kotoisampaan ja maanläheisempään muotoon, ja nyt olisi hakusessa uusi matto olkkariin! Mutta kaikenlainen pieni sisustussälä on aina tervetullutta. :)

    VastaaPoista
  105. Oiii, kuinka ihana arvonta! Yhdellä arvalla voisin kokeilla onneani. :)

    Tällä hetkellä asuntomme kaipaisi kovasti uusia tauluja/seinätarroja tai vastaavia. En vain ole vielä mistään löytänyt mieluisia.

    VastaaPoista
  106. Olen yhdellä arvalla mukana arvonnassasi :)
    Tällähetkellä meillä ei ole suurempia hankintoja tulossa.

    T: Annika
    annika@esajokinen.net
    sähköpostilla minut saa parhaiten kiinni

    VastaaPoista
  107. Yhdellä arvalla mukana, hankintalistalla ei varsinaisesti ole mitään sisustukseen liittyvää enää näin ennen joulua, mutta...aina jotain pientä tulee jostain eteen. Uusia torkkupeittoja on aina tarpeen, niissä on vaihtelu mukavaa. Nyt hakusessa ruudullisia ja yksivärisiä..

    VastaaPoista
  108. Seuraava hankinta voisi olla kivat sisustus puukirjaimet :)

    marieronen96@hotmail.com

    -Mariii

    VastaaPoista
  109. Ehdottomasti jotain jouluista olisi ostettava näin joulun alla.

    VastaaPoista
  110. Meille voisi muuttaa juuri tuollainen Gantin tähtipeitto ! :)

    girl.smile921@hotmail.com


    -Salla

    VastaaPoista
  111. Osallistun arvontaan. Nyt tekisi mieli jotain jouluisen punaista.

    VastaaPoista
  112. Yhdellä osallistun arvontaan. Ajankohtaista olisi hankkia jotain kivaa olohuoneen seinälle.

    VastaaPoista
  113. Osallistun yhdellä arvalla. Meillä hankintalistalla on mm. olohuoneeseen uudet verhot.

    VastaaPoista
  114. Yhdellä arvalla mukana ja ajankohtaista nyt on kodikas jouluvalaistus ja jouluisia kranssejakaan ei voi olla koskaan liikaa. Niitä siis hankin seuraavaksi.

    Titta

    VastaaPoista
  115. Mukana ollaan 2 arvalla. Meillä olisi ajankohtaista ostaa uusi päiväpeitto Pentikin vanhan valkoisen tilalle.

    Jippii mikä arvonta! :)

    VastaaPoista
  116. Yhdellä arvalla mukana!
    Tällä hetkellä ajankohtaista on valmistumassa olevan yläkerran sisustus eli lattia, seinien väri/tapetti yms...

    VastaaPoista
  117. Yksi arpa minulle. Meillä ajankohtaista on tulevan vauvan huoneen sisustus. Värit ovat valkoinen, vaaleanpunainen ja harmaa. Seuraava hankinta Gantin vaaleanpunainen tähtityyny, kun vain löydän(joka paikasta loppu).

    T:KMS

    VastaaPoista
  118. mukana ollaan arvonnassa! Joku kaunis noja tuoli ois jees
    -tuija-

    VastaaPoista
  119. Jeij mikä arvonta! Itsellä on ostolistalla Kartellin Bourgie. Yhdellä arvalla osallistun ;) T: Mimarianne

    VastaaPoista
  120. Jee, kiva arvonta:)

    yhdellä arvalla mukana!

    mmmm oon aikeissani ostaa ennen joulua bourgiet kaksin kappalein olkkariin ja uutta beståa:)

    VastaaPoista
  121. Tällä hetkellä ajankohtaista on joulutunnelman luominen kotiin. Hopeisia ja valkoisia koristeita, valoa ja ripaus punaista. Osallistun yhdellä arvalla!

    -minmin-

    VastaaPoista
  122. Mukana yhdellä arvalla.

    Tällä hetkellä on hakusessa juurikin jotain pientä kivaa jouluksi (tää arvonta osuu siis loistavaan aikaan :) Sekä Pentikin torkkupeitto houkuttelis. :)

    VastaaPoista
  123. Yhdellä arvalla arvontaan. Olehuoneeseen hankinnassa uudet verhot :)

    -Mari

    VastaaPoista
  124. Yhdellä arvalla mukana

    Viime aikoina on hankintoja tullu tehtyä aika paljonkin :) nojatuoli tuli hankittua ja päällinen siihen, mutta aina kaikkea pientä tulee hommattua :)

    VastaaPoista
  125. Osallistun yhdellä arvalla :) Olohuoneseen uudet verhot hankinnassa.

    -Mari

    VastaaPoista
  126. Yhdellä arvalla mukaan! Hankintalistalla olisi lastenhuoneen säilytyskalusteita ja haaveissa tuplakupla M koossa.

    VastaaPoista
  127. Mukana yhdellä arvalla :)

    Ajankohtaisena on pian koko kodin sisustus kuun vaihteessa tapahtuvan muuton takia.

    Lastenhuoneiden värimaailma menee täysin uusiksi,joten kaikki tekstiilit ovat hakusessa :)

    VastaaPoista
  128. Tähän täytyy kyllä osallistua yhdellä arvalla. Toiveissani on saada joulupukilta kaksi Eamesin DSR-tuolia. Katsotaan olenko ollut kilttinä.

    T: Anne2

    VastaaPoista
  129. Huh, ehdinpäs vielä osallistuun :)

    Seuraavana hankintalistalla olisi talo, joka jo häämöttää pienenä pisteenä horisontissa.
    Mutta siis sisustuskeen liittyvää olisi laadukas olohuoneen matto (kunhan koiranpentu vähän vanhenee), uusi sänky ja keittiön pöydän ympärille uusia design tuoleja.

    Osallistun siis yhdellä arvalla!

    VastaaPoista
  130. Mukana yhdellä arvalla.Hankintalistalla olisi valaisin lastenhuoneeseen.
    Minttunen

    VastaaPoista
  131. Oi ihuna Gant! Rakastan niitä varsinkin tähtikuosia! Juuri tilasin jouluksi tuolta sisustusideasta tähtityynyn, ihania ne on:)

    Osallistun yhdella arvalla!

    VastaaPoista
  132. Heippa!
    Yhdellä arvalla mukana.

    Ollaan muuttamassa joulukuun alussa isompaan kotiin ja tietysti hankintalistalla on kaikkea mahdollista, mitä ei aikaisempaan asuntoon pystynyt tilarajoitusten vuoksi ostamaan. Aion hankkia siis kirjahyllyn, ison ruokailuryhmän, arkkusohvapöydän, uusia mattoja, verhoja, eteiskalusteita... ;)

    VastaaPoista
  133. Oih, ihana arvonta! Täällä ollaan mukana yhdellä arvalla!:)

    Ehdottomasti hankinnassa kotiin on takka olohuoneeseen, jonka takia saan myös hyvällä syyllä olkkariin kokonaan uuden ilmeen!!:)

    VastaaPoista
  134. Yhdellä arvalla mukana.

    Aion hankkia uudet sohvatyynyt.

    eerika_moi@hotmail.com

    VastaaPoista
  135. Osallistun yhdellä arvalla.

    Tällä hetkellä ajankohtaisia hankintoja olisivat erilaiset tekstiilit joilla saisi piristettyä asunnon ilmettä. Mm. koristetyynyt ja keittiötekstiilit ovat listalla. Lisäksi kaikkea jouluhärpäkettä kaipaisin uuteen kotiimme :)

    VastaaPoista
  136. Yhdellä arvalla mukana :) kaikkia uusia tekstiilejä pitäisi hommata sekä uusia mattoja uuteen kotiimme :)

    -Jenna

    VastaaPoista
  137. Yhdellä arvalla mukana.

    Nuoremman pojan huone pitäisi rempata ennen joulua. Seinäpinnat uusiksi. Muutamia huonekaluja, kuten työtuoli, matto ja mahdollisesti sohva.

    Jutta

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.