lauantai 15. lokakuuta 2011

Uudet punaiset mekkoni

Tein mekkopohdinta-aiheisen postauksen tuossa taannoin (sen pääset lukemaan TÄSTÄ) ja päädyin siis yhdistämään helmikuisiin hääjuhliin punaista (mekko) ja mustaa (asusteet).
En omistanut entuudestaan ainuttakaan punaista mekkoa, joten turvauduin aiemmin hyväksi todettuun MANGON verkkokauppaan. Lisäksi tein Huuto.netistä uskomattoman hyvän löydön, Guess by Marcianon käyttämättömän punaisen mekon (keskimmäisenä kuvassa).


Järjestys: Mango, Guess by Marciano, Mango


Tarkoituksena on siis valita näistä mekoista se paras. 

1. Vasemmalla oleva Mangon mekko on kirkkaimman punainen ja helman mitta ylettää minulla puoleen reiteen. Mekko on malliltaan erittäin kaunis, mutta tuo väri on ehkä turhankin pirtsakka... :)

2. Keskimmäisenä Guessin mekko. Väri on sellainen Ferrarin-punainen ja täyteläinen (perfect). Mekon helman pituutta voi säätää haluamalleen korkeudelle, mikä on hyvä juttu. :) Kaulus on ehkä kuitenkin aavistuksen verran liian avonainen. Ei siitä sentään rintamus tursua ulos, mutta häihin tämä on ehkä hitusen "härski"... ;D

3. Oikealla oleva Mangon mekko on saman sävyinen kuin Guessin, eli värinsä puolensä täydellinen tämäkin. Malli on todella kaunis päällä, erityisesti bleiserin kanssa. Helman mitta on lähes polveen, mikä pukee mielestäni parhaiten omaa vartalon muotoani. Mutta ongelmaksi muodostuukin se, että ilman bleiskaa mekko on aika arkinen... :(

Ompas dilemma! No onneksi on vielä aikaa pähkäillä tätä asiaa... :)

Ensi viikolla luvassa eräs paljastus tähän aiheeseen liittyen! =D

Ja koska kamerastani tietysti loppui patteri kesken kuvausprojektini, en pysty tekemään lupaamaani olkkaripostausta, yhyy! =( Se juttu siirtynee siis maanantaille.

Rentoa ja lokoisaa lauantai-iltaa! <3

3 kommenttia:

 1. Eikö tuon kolmannen mekon kanssa voisi kokeilla bleiseriä? Mun mielestä se ei oo liian vähän juhlallinen. Se on pirteä ja naisellinen ja ihan varmasti sopii tyyliltään häihin. :)

  VastaaPoista
 2. Vautsi mitä mekkoja! Mä tykkään keskimmäisen ja vasemmanpuoleisen mekon väristä tosi paljon. ei tuo keskimmäinen välttämättä ole liian avonainen jos siinä päällä käyttää jakkua. :)

  VastaaPoista
 3. Inanaa: Kyllä voi! :) Mutta en varmaan koko iltaa aio olla bleiseri päällä.... :)

  Hanilo: Bleiskan aion laittaakin, mutta en tiedä "voinko" olla koko iltaa bleiseri päällä? Mun täytyy sovittaa tuota mekkoa päälle uudestaan ja bailata sen kanssa, jotta näen pysyykö kangassuikaleet rintojen päällä vai ei :D

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.