maanantai 24. lokakuuta 2011

Tilapäinen ratkaisu eteisessä

Jouduin vähän pyörittelemään sisustusta uuden TuplaKuplan takia. Turhakkeeksi jäi Askon senkki, jolle en oikein keksinyt mitään hyvää paikkaa.

Tällä hetkellä se odottaa mahdollista uutta kotia meidän eteisessä. Jouduin siirtämään korkean Bestå-kaapin eteisen lyhyemmälle seinälle, jotta sain tuon senkin mahtumaan. Kääk, en ole yhtään tyytyväinen tuohon sumppuun. Likaa liian pienessä tilassa ja nyt Kartellin Louis Ghostit seilaavan pitkin huushollia.... Yhyyy... :(

Tässä kuvapläjäys!Kauniita unia! :)

12 kommenttia:

 1. Apua, kuinka kaunista taas ja ihanan selkeää <3 <3! Meille kans tollasta :O)

  VastaaPoista
 2. Tuo teidän lattia on taidettu tehdä vinoon, eikä perinteisesti suoraan? Onpa se kivannäköinen! :)
  Ja muutenkin - niin nättiä.. <3

  VastaaPoista
 3. Minna: Tuo eteinen on kuvassa ehkä hieman tilavamman näköinen kuin livenä. Todellisuudessa se on nyt toooosi ahdas ja ehkä vähän hankalakin, kun täytyy mennä korkean kaapin oven toiselle puolen että mahtuu ottamaan jotakin kaapista. :)

  Karoliina: Meillä on eteisessä pitkä seinä vinossa ja ulko-oven seinä samoin. Parketti on kyllä muualta ihan suoraan asennettu, mutta eteisesn kohdalla se menee viistottain. Vaikea selittää :) Kiitoksia! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 4. Heips, uusi lukija ilmottautuu mukaan seuraamaan kauniin kotisi postauksia =)

  VastaaPoista
 5. FanniAuroora: Tervetuloa mukaan!!!! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 6. Tuli muuten mieleeni, että tällaisissa sisustusblogeissa olisi kiva, jos sivupalkissa näkyisi talon pohjapiirros! Saisi jonkunlaisen kokonaiskuvan huoneista ja siitä missä ne sijaitsee. Esimerkiksi char and the city -blogissa on sellainen.

  VastaaPoista
 7. Hanilo: Pohjakuva lisätty oikeaan sivupalkkiin! :)
  Hieman oli hankaluuksia kuvan muokkauksessa, kun pohja on muuttunut kiintokalusteiden osalta lähes kokonaan, mutta onneksi onnistuin! =D

  VastaaPoista
 8. Onko teillä kaikki seinät tuota samaa harmaata? Tosi kivan näköiset peilit, sako udella mistä oot hankkinut ne?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Meillä on seinissä kahta eri harmaata. Vaaleampi (lähes valkoinen) on Tikkurilan G488 ja tummempi (esim peili-seinä) on K488.

  Peilit on Ikean Mongstadit! Myös BoConceptilla on lähes samanlaiset. Ikean maksaa 99 euroa/kpl ja BoConcept 499/kpl. :)

  VastaaPoista
 10. Näissä kuvissa näyttäis passaavan oikein hyvin nuo kalusteet etteiseen mutta kuten sanoit, livenä ahasta :) Toivottavasti löytää uuen kodin tai vielä parempi, jos löytää teiltä uuen paikan :) Entä jos sen vieki varastoon oottaan jos sitte joku kerta haluakki vaihtelua, ei tarvi ostaa uutta :) Jos siis on varasto :)

  Kiva tuo pohjapiirros :) Kaikilla pitäs olla tuo näkyvillä, saa paremman kuvan kodista :) Tykkään sisustuslehissäki ko on pohjapiirros laitettu mukkaan :) Hyvähyvä :)

  VastaaPoista
 11. Meän Satu: Meidän varastoon ei mahdu. Siellä on remontista ylijäänyttä roinaa ja vanhat väliovet. Nämä tosin ensi kevään talkoiden yhteydessä lähtevät jätelavalle, mutta siihen asti...

  Senkillä olisikin jo ottaja ja jos hyvin käy, se pääsee uuteen kotiin marraskuun alupuolella :D!

  Viimein sain aikaiseksi muokata tuota pohjakuvaa vastaamaan tämänhetkistä (kiitos Hanilon :D)!!! =D

  VastaaPoista
 12. No hyvä että löytää uuen kodin :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.