sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Stailausta ystävän keittiössä

Kävin lauantaina stailaus- ja sisustusreissussa ystäväni I:n luona. Hänen keittiönsä oli alkuperäiskunnossa oleva valkoinen perusköökki ja tein sinne hieman muutoksia, joista suurimpia olivat tavaramäärän pienentäminen ja pöytatasojen päällystäminen mustaksi.

I:n sisustusmaussa näkyy moderni musta-valkoisuus ja minimalistisuus. Budjetti oli pieni, joten toistaiseksi isommat muutokset siirtynevät tulevaisuuteen. :) Suunnitelmia tosin on vaikka muille jakaa... HIH! Mm. Keittiön laattoihin on tarkoitus laittaa kaakelitarrat ja samalla käydä kaakelisaumat saumakynällä läpi.... :)

En valittettavasti tajunnut ottaa ennen-kuvia, mutta ystävä saa itse sitten halutessaan julkaista niitä omassa White & fresh-blogissaan! =D

Alkajaisiksi pieni priiffi mistä-mihin etenimme:

- Tyhjensimme suurimman osan kaikista kaapeista sekä tasot. Samalla suoritin keittiön peruspesun luottotuotteellani nimeltä Universal Stone!

- Liikaa tavaraa, eikä kaikille ollut omaa paikkaa --> tavaroiden karsiminen (2 jätesäkillistä lähti) ja jäljelle jääneiden uudelleen järjestäminen ergonomisesti ja käyttötarkoituksen mukaan.

- Työtaso oli valkoinen vanha laminaatti --> päällystin sen mustalla kalustemuovilla, jolla saimme kontrastia myös keittiöön.

- Tasoilla oli PALJON tavaraa --> saimme karsinnan yhteydessä lähes kaiken pikkusälän laatikoihin ja kaappeihin! :)

Tässä muutama kuva:


Ja pieni kurkkaus myös samaa tilaa olevaan olohuoneeseen:


Ihanat musta-valkoiset tähtityynynpäälliset sekä keittiössä vilahtaneen musta-valko-raidallisen pehmosydämen tilasin Live every moment-blogin Minnalta. Ne olivat selkäleikkauksesta toipuvalle ystävälleni "parane pian"-lahja! <3 <3 <3 <3

Ja katsokaa miten ihanan suloinen varjohahmo-taulu hänellä on makuuhuoneessaan:


Mukavaa oli! Touhuamisen lomassa ihana I keitteli mulle muutamatkin kahvit ja saimme pitkästäaikaa juoruilla tyttöjen juttuja... Sisustus-, muoti- ja shoppailuhöpötyksiä siis! <3 <3 <3

Toivotan teille kaikille mukavaa sunnuntai-iltaa! Mie lähden syömään mun herkkua eli mozzarella pizzaa!!! NOM NOM! <3

13 kommenttia:

 1. Hih, ihanaa, tunnistin tuolta Iin kodista jotain ;O)!! Kauniisti oot sisustellu ;D Nyt pystyy anonyymitkin osallistumaan arvontaani!!! :O)

  VastaaPoista
 2. Hieno "facelift" keittiössä!!

  VastaaPoista
 3. Kylläpä kuvasit projektin kivasti. <3 Kiitos!! Ja vähän sneak peakia makkaristakin. ;) Just hyvä!

  Tavaramäärän radikaali väheneminen vähensi ahdistustani todella paljon. Nyt sen vasta tajuaa, miten ahdistunut on tavaramäärästä ja epäjärjestyksestä ollut. Tai tiesin, mutta nyt sen tunsi vasta. Tätä samaa rataa eteenpäin vaan ja keittiöstä saa vieläkin lähteä tavaraa.

  VastaaPoista
 4. Oi! Sie olet se ihana ystävä, joka autto ystävää <3

  Iso ja näkyvä muutos tuli pienellä budjetilla ja karsimisella :)

  VastaaPoista
 5. Jo pelkästään työtason päällystäminen mustaksi antaa vaikutelman paljon modernimmasta keittiöstä! En ole ennen kuullutkaan tuollaisista kalustemuoveista, mutta tosi kätevä idea.

  VastaaPoista
 6. Minna: Hyvä juttu tuo anonyymien osallistuminen, käynkin heti kommentoimassa edelliseen postaukseen! :) Ja siellä ne sun taideteokset nyt on, onnellisella uudella omistajalla! <3 <3

  Maiju: Niin omastakin mielestä! Katsotaan julkaiseeko ystäväni Ii omassa blogissaan "before"-kuvia =D.

  Inanaa: ollas muruseni hyvä! <3 Jatketaan ensi lauantaina! *winkwink* ;)

  Meän Satu: Juu, tunnustan! =D Budjetti oli alle 50 euroa ja sillä mentiin. Onnistunut lopputulos sanon minä!!! :)

  Hanilo: Nuo kalustemuovit ovat mainioita! Ii:n muovit oli ostettu Tarjoustalosta, 2m per rulla (2 rulla meni) ja hinta 4,95 kpl! Ei paha! =D

  VastaaPoista
 7. onko tietoja että myydäänkö tuota kalustemuovia muulla nimellä tai muualla kuin tarjoustalossa? tosi kivan näköinen!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Kalustemuovia myydään esimerkiksi K-Raudassa, Net-raudassa, Etolassa.... Merkkejä on monia, mutta yleisin merkki lienee DC-fix, joten kannattaa Googlettaa ja katsoa mitä omalta paikkakunnalta löytyy.

  Olen itse kerran löytänyt tuota muovia jopa Prisman remonttiosastolta.

  Myös monet teippialan verkkokaupat myyvät sitä (esim autoteippaus). :)

  VastaaPoista
 9. Tarjoustalon valikoima onkin hyvin suppea. Ekat kaksi rullaa kun kävin ostamassa, ne olivat ainoat mustat jäljellä. Samoin kävi nyt viimeksi kun hain nuo rullat keittiötä varten. Muualla varmasti on paremmat valikoimat. :)

  VastaaPoista
 10. Inanaa: Näin on! Joko Tarjoustalo ostaa niitä liian vähän tai sitten ne viedään käsistä niin nopeasti, että hylly aina lähes tyhjä! ;) Muistako yhtään, mikä nimi niissä rullissa oli, ennenkuin heitin roskiin ne kääreet? Tuo Tarjoustalossa myynnissä oleva muovi on hyvälaatuinen nimittäin... =D Jos sitä samaa löytäisi myös muualta...

  VastaaPoista
 11. Äh! Mistään en löytänyt sen kontaktimuovin nimeä, esim. keskusteluissa puhuttiin vaan kontaktimuovista ja Tarjoustalosta. Mulla on kuitenkin kuva koneella niistä rullista ja kuvista näkee sen verran, että etiketti on sininen ja siinä lukee ainakin sana "universal".

  VastaaPoista
 12. Inanaa: Pistetäämpä siis korvan taakse! =D Jos en väärin muista, niin ostin aikoinaan itse Etolasta samaa merkkiä, mutta en löytänyt tietoa siitäkään mistään.

  VastaaPoista
 13. Löysin keittiö ulkomailta www.mpv.fi

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.