perjantai 28. lokakuuta 2011

Pienen pieniä muutoksia makkareissa

Paljoa ei ole mikään muuttunut, mutta olkkarimuutoksen ansiosta muidenkin huoneiden osalta kalusteiden paikat hieman vaihtuivat. :)

Annoin kameran taas laulaa ja tälläisiä otoksia tälläkertaa.... :)


Kartell Masters-tuoli siirtyi tytön huoneesta makkariin. Tuolin paikaltahan lähti 60cm Bestå olkkariin. Myös ensimmäiset jouluvalot on jo viritetty. Tosin meillä on tapana korjata valot pois vasta keväällä kun alkaa tulla valoisampaa... =D


Tytön huoneeseen siirtyi vuorostaan olkkarissa ollut 120cm Bestå. Tämän takia Askon senkki "jäi ylimääräiseksi" ja pääseekin kohtapuoliin uuteen kotiin. 
Huone on nyt muutenkin viimeistelyä vaille ja ensiviikolla saapuukin eräs kiva pikkuinen juttu.... Siitä sitten lisää. ;)Mukavaa viikonloppua!

9 kommenttia:

 1. Kiitos samoin sinne mukavaa viikonloppua! :D
  Teillähän se näyttää se TÄYDELLINEN harmaa seinä olevan, jonka etsimisestä juuri äsken postailin! Saako kysyä mikä sävy tuo teiän makkarin harmaa on? Näyttää nimittäin hyvältä mun silmään!

  VastaaPoista
 2. Saila: Tuo harmaa on Tikkurilan Symphony 2468-värikartasta poimittu K488!

  Maalausvinkiksi suosittelen samalla sävyllä (K488) sävytettyä Tikkurilan Siroplast-pohjamaalia ja pintamaaliksi Tikkurilan täyshimmeää Harmonya.

  Vaikka mitkä maalit ja merkit on vuosien varrella käyty läpi ja nuo maalit ovat todella hyviä, helposti levittyviä, peittäviä ja riittoisia. Pohjamaalia 2 kerrosta ja pintamaalia riittää yksi. Pintamaali on kalliimpaa, joten myös säästöä rahallisesti syntyy... :)

  VastaaPoista
 3. Kävinkin lukemassa sun maali-postauksen. =D

  Lisäisin vielä, että valaistus muuttaa maalin sävyä. Eli teille oikean sävyn löytää oikeastaan vain kokeilemalla. Me kokeiltiin tota L488-sävyä ja se oli aika tumma ja meidän seinissä vihertävä.

  Ostakaa pikkuiset purkit ja tehkää koemaalaus, kumpi on parempi!

  VastaaPoista
 4. Tuli pieni kömmähdys, eli siis se värikartta on TIKKURILAN SYMPHONY 2436 JA MAALISÄVY K488! =D

  VastaaPoista
 5. Kivasti oot saanu kaikki laitettua paikoilleen <3! Meillä seilaa nyt muutamakin huonekalu koiran takia, koska se päätti tänään että "pissaanpa sohvalle kun näin kissan ikkunasta" Eli sohvaa ja muita tarvis siirtää ettei koiruus näe ulos ja se on mahdotonta kun meillä on joka seinällä ikkuna ja yksi vapaa seinä jossa takka! ELI MAHDOTON TEHTÄVÄ

  VastaaPoista
 6. Minna: Voi kakka sentään, tai no onneksi EI SENTÄÄN KAKKA! =D

  Saisko sohvaa otettua irti seinästä niin, ettei koiruli "tajuaisi" hypätä sohvalle ikkunoista tiirailemaan? Vaikka jotenkin vähän vinottain? Tai saisko yhteen ikkunaan jonkun pimennysverhon peitteeksi? Vaikka tähtikankaasta? HIH :)

  Noi koirat on kyllä välillä niiiiiin kivoja kavereita! :)

  VastaaPoista
 7. NO JOO, se nyt tästä vielä olis puuttunu että kakka! Voit varmaan uskoo kuinka kiljuin ja raivosin ja mietin vaan että "menit sitten kahen tonnin sohvalle pissiin" JÄRKYTTÄVÄÄ!!! :O) No kaikki on jo pesty koneessa ja desinfioitu ;)

  VastaaPoista
 8. Hitto, mä sokee en huomannu että alempi tekstikin oli mulle :O) Joo ,oon väsy!! Sohva on jo irti ikkunasta ja siinä on sälärit jotka peittää kaiken, mutta kun minä "fiksu, idi*****" menin aamulla avaan kaikki sälärit niin johan pissaa lensi heti kun poistuttiin kotoo!! :O) Eli ihan oma vika taas, MELKEIN :O) Mut ei se tollaista ennen oo tehny vaikka kaihtimet on ollu auki, joku mielenosoitus taas.. yööökkkhhh

  VastaaPoista
 9. Minna: Meillä on kans noi koirulit tehnyt jäynää... =D
  Ensin on kyllä nauru kaukana, mutta kyllä sitten myöhemmin jaksaa hihitellä toisten hassujen touhuille! =D

  Meilläkin oli eilen jäynäpäivä, johtuiskohan lähestyvästä halloweenista? Käytiin tytön kanssa viemässä nopeesti roskat ja sillä aikaa oli meidän Miffe-koira hypännyt keittiön tuolille ja napannut pussillisen leipää ja Denta sticks- paketin alas lattialle. Kun tultiin ovesta sisään, niin neiti kovalla ruokahalulla mutusteli pöydän alla pussit rapisten. HÄVYTÖN OTUS! =D
  No, sinne meni uusi leipäpussi ja 2 Denta stickisia ehdin nappaamaan takas. Kyllä sitten kakkakin lensi kaaressa illalla, JEEE! =D

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.