keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Ostoslistan päivitys

Ajattelin päivittää ostoslistaani, koska TuplaKupla XL on jo kotimatkalla ja Loubouttinit kaapissa. :)

1. Tärkeimpänä listalla olisi ostaa pussilakanat ja tyynyliinat. Vaihdoin nimittäin tuplapeitteemme kahteen normaalikokoiseen ja nyt meillä ei ole kuin ne harmaa-valkoiset Gantin pussarit. Tahtoisin samanlaiset toiset, mutta valkoisena. Olen joskus vuosia sitten löytänyt sellaiset, Stockmannilta muistaakseni. Niissä valkoisissa lakanoissa se tähtikuvio näkyi vain epäsuorassa valaistuksessa (vähän kuin joissain tapeteissa).



2. Ehdoton kakkonen on keittiöremontti, joka onkin jo valmisteilla. En malttaisi millään odottaa ensivuoden puolelle... :)



3. Villeroy & Boch New wave-astiaston puuttuvat osat! Meillä ne ovat 4kpl lattekuppeja, 4kpl neliönmallisia matalia lautasia (halk. 24cm) ja muutama tarjoiluastia. Sitten on kaikki tarvittava kasassa.



4. Uudet aterimet (esim Alessi) tahtoisin ihan siitä syystä, että noihin nykyisiin, Fiskarsin Avanteihin, jää tyhmästi raitoja pesun jälkeen ja ne näyttävät aina likaisilta! THYI! :(



5. Uusi pesutorni!!! Pesukone toimii vielä 8-vuoden jälkeenkin moitteetta, mutta kuivausrumpu on alkanut vinkumaan (hihnako siellä huutaa?) ja kuivausaika on pidentynyt. Luulen, että kuivausrumpu sanoo itsensä irti vielä tämän vuoden puolella! Hope not!!!



6. Jouluksi tahtoisin uudet Chilewichin pöytätabletit, mutta hopeisena kimalluksen kera (malli siis Lattice).



Tässä tärkeimmät. :)

Sisustuspuolella näiden lisäksi hankintalistalla jossain vaiheessa uusi sänky, suihkunurkka, Pappelinan matot kesäksi, Gantin pyyhkeitä, lisää henkareita + muuta pientä.

Pukeutumisen saralla toivelistalla olisi valkoinen kylpytakki, C.L:n beiget korkkarit, konjakin ruskeat nahkaiset käsineet, uusia alusvaatteita ja sukkia sekä Michael Korsin laukku ja kultainen kello.

Nyt täytyykin siis laittaa lompakonnyörit kireälle, vaikka joulu onkin kohta ovella... :)

14 kommenttia:

  1. Kivoja suunnitelmia taas :O), mulla on kans aika loputon lista remonteista yms. vanhassa talossa kun asutaan niin täältä löytyy kokoajan joku paikka mikä inhottaa mua ja pistää silmään sitten taukoomatta, heh :D Sun tilaus on muuten valmis!!!

    VastaaPoista
  2. Minna: Remonteilla on myös tapana paisua... :) Meilläkin tuo keittiöremontti on saanut hieman toiset mittasuhteet tässä vuosien varrella. Alunperin piti vaihtaa vaan ovet, vetimet ja tasot... :) Nyt meneekin kaikki vanha matalaksi ja vielä seinäkin nurin. Lattia taitaa tosin jäädä tälläiseksi, vaikka suunnitelmana oli laatoittaa eteinen ja keittiö... :)

    Loistavaa! Rahat pitäisi näkyä sun tilillä viimeistään perjantaina! :) Miljoonat tuhannet kiitokset sinulle!

    VastaaPoista
  3. Täältä tulee myös yks ylläri, mitä en kerro sulle enkä näytä blogissani, hihii :O) näet sit kun paketti saapuu!!

    VastaaPoista
  4. Minna: IIIIIK!!!!! Ihanaa! <3 <3 <3 Rakastan yllätyksiä!!! <3 <3 <3 <3

    Ja mulla olis yksi kysymys, löytyisikö sitä samaista tähtikangasta harmaa-valkoisena? Jos vaan olisi niin tekisin jättitilauksen!!! :)

    VastaaPoista
  5. Voehan hitsi, arvaa kuka on etsinyt sellaista kissojen ja koirien kans?? Nettikaupasta voisin löytää :O) Mitä siitä meinasit??

    VastaaPoista
  6. Minna: Riippuu vähän miten paksua kangas on, mutta tarttisin yhden pussilakanan kokoa 120x160cm ja muutaman tyynyliinan kokoa 40x60cm ja koristetyynynpäällisiä kokoa 50x50cm niin monta kuin saa ja jos keksit itse vielä jotain kivaa mihin sitä vois käyttää... :)

    Sun blogissa oli sellainen ripustettava valkoinen pyykkipussi tekstillä "wash laundry or be naked", sellaista olisin myös vaille.... :)

    VastaaPoista
  7. Onko tuon Chilewich Lattice pöytätabletin väri silver? Onko siinä automaattisesti kimallus mukana? Itse haluaisin harmaana kimalluksen kera, kovin ainakin näyttää samalta kuin tuossa kuvassa...

    Johanna

    VastaaPoista
  8. Johanna: On Silver! Ja siinä on automaattisesti se ihana kimallus mukana. Tuota saa ainakin Vepsäläiseltä ostettua. :)

    VastaaPoista
  9. Ihanaa, kiitos sulle! Nyt on tabletin malli selvillä. Yritin Vepsäläiselle soitella ja kuvailla tablettia maanantaina, mutta myyjä (mieshenkilö) ei tajunnut yhtään mitä tarkoitan vaan intti, että malli pitää olla tiedossa. Nyt siis soitto uudelleen, en viitsi turhaan ajella Vepsäläiselle :)

    Johanna

    VastaaPoista
  10. Johanna: Niillä taitaa Vepsäläisellä olla valikoimassa lähes kaikki Chilewichin tabletit... :) Toivottavasti heiltä löytyy juuri tuota mallia. Itsekin pitäisi käydä kysymässä, ettei jää ilman, HIH :)
    Niiden toimisaika on muistaakseni jotain 6vkon luokkaa, jos ne joutuu tilaamaan valmistajalta.... Montakos viikkoa siihen jouluun nyt on? =D

    VastaaPoista
  11. Kato ku sattuikin! Mulla on ostoslistalla myös valkoinen kylpytakki, uusia alusvaatteita, sukkia ja Michael Korsin kullanvärisestä kellosta olen haaveillut jo useampia viikkoja. Voi se toki olla joku muukin merkki, mutta toistaiseksi olen nähnyt vaan Korsilla sopivan.

    VastaaPoista
  12. Inanaa: Hih, sama maku siis edelleen! Ootko katsonut Guessin kelloja? Niillä on kanssa saman tyylisiä kultakelloja kuin Korsilla, mutta huokeampaan hintaan. Itse tiirailin eilen illalla Fashionstoren kellovalikoimaa ja olen kahden vaiheilla kumpaa merkkiä ostoslistaani valitsen. Molemmat ovat ihania! :)

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.