tiistai 6. syyskuuta 2011

Uusia juttuja kylpyhuoneeseen

Tein tilauksen Stockmannin verkkokaupasta ja seuraavat ihanuudet ovat matkalla kotiin.


Jalallinen lasimalja, Villa Stockmann


Maailman parasta käsisaippuaa ala Savon de marseille

Lasimaljaan aion laittaa tuoksukokoelmani (ja ehkä miehenkin). :) Käsisaippua ei paljon perusteluja kaipaa, must have-tuote! <3

Loppuviikosta siis tulossa kylppäri-postausta. Sitä onkin toivottu jo tovi! :)

EDIT: Olen saanut nyt jonkin verran asiattomia ja jopa hävyttömän törkeitä kommentteja anonyymeiltä (en ole niitä julkaissut enkä julkaisekaan). 
Siitä syystä olen toistaiseksi poistanut kommentointimahdollisuuden heiltä. :( 
Pahoittelut kaikille niille ihanille anonyymeille jotka olette kivoilla kommenteillanne minua piristäneet! <3 <3 Tämä on vain väliaikaista, odotan että pahat kielet siellä ruudun toisella puolen hieman rauhoittuvat.... :)

Mukavaa viikkoa kaikille!

9 kommenttia:

  1. Kaunis lasimalja. Saippua onkin uusi tuttavuus.

    Ääks inhottavaa ku oot saanu epämääräiset anonyymit kimppuun :(

    VastaaPoista
  2. Voih mitä hankintoja. Tuota saippuaa en ole koskaan kokeillutkaan mutta nähnyt niitä blogeissa/teeveessä. Pitäis varmaan kokeilla itsekkin?
    Harmi että olet joutunut anonyymien herjan kohteeksi :( Mä olen säästynyt vielä moiselta, muutamaa naurettavaa kommenttia lukuunottamatta. Tää blogistania on kyllä sellasta, että kyllä on pokkaa tulla nimettömänä aukomaan päätä, tekis sitten sen nimen kanssa JULKISESTI.

    VastaaPoista
  3. Sandra: Sanos muuta! :) Suosittelen kokeilemaan tuon sarjan saippuoita. Ne painivat totisesti aivan eri luokassa kuin muut saippuat. Iho jää huikean pehmeäksi ja puhtaaksi. Rakkautta suorastaan! <3 :)

    Outi: Kannattaa tosiaan kokeilla, eron muihin saippuoihin todellakin huomaa... Ainakin neljä kertaa riittoisampaa kuin perus Blivit tai Palmolivet, joten tulee hintasakin puolesta edullisemmaksi. <3 :)
    Juu, noita haukkuviestejä ja herjauksia tuli lyhyen ajan sisällä ihmeellisen paljon, lieneekö saman henkilön kirjoituksia... :)

    Inanaa: Wooow back to you! <3 <3 <3

    VastaaPoista
  4. No, voi kurjuus!! Toivottavasti "roskapostin" määrä hieman rauhoittuu.

    Pitääkin kokeilla tuota saippuaa, joku muukin on joskus sitä kehunut:)

    VastaaPoista
  5. Nyt piti uskaltautua kommentoimaan blogia, josta pidän ja jota käyn säännöllisesti lukemassa. Välillä palaan katsomaan samoja juttuja uudestaankin.

    Ja tuon käsisaippuan vierestä kävelin maanantai-iltana Stockalla ja ensi kerralla on pakko kurvata ostamaan se:)

    VastaaPoista
  6. Mia: Suosittelen! Ihania tuoksuvaihtoehtoja ja tuo kaunis lasinen pullo. Itselläni on vihreätekstinen Verveine-saippua nyt loppunut ja ajattelin siirtää Fairyn siihen tyhjään pulloon keittiöön. Olisi niin paljon kauniimpi.... <3

    Lipstikka: Ihana kuulla, mukavaa että viihdyt! <3
    Postaustahi on ollut nyt hieman hidas (rakkaan vuhvelin poismenon takia), mutta pikkuhiljaa taas vauhdittuu.... :) Suosittelen kokeilemaan tuota saippuaa, aivan huikean pehmeäksi jää kädet. Ja tulee nirskuvan puhdas olo, hih :)

    VastaaPoista
  7. Onpa kiva blogi, paljon inspiraatiota ja nättejä kuvia. Pidän myös paljon myös valkoisesta sisustuksesta - toimii! Ja tsemppiä blogin pitämiseen jatkossakin, omani aloitin myös sisustusinspiraatiossa 3 viikkoa takaperin :)

    VastaaPoista
  8. By J: kiitoksia kovasti! :) Minäpäs tulenkin heti kylään blogiisi! :)

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.