sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Uusi järjestys

Kaipasin vaihtelua ja jotain uutta... :) Joten päädyin vaihtamaan (taas) järjestystä. Ja karsimaan kaiken turhan pois näkyviltä.

Aloitamme makkarista! Täällä muutos on hyvin pieni. Siirsin 120cm leveän Bestå-kaapin olohuoneeseen ja tarvitsin vaatteille kaappitilaa. Siispä nappasin kaksi matalaa Beståa tytön huoneesta, irroitin toisesta kaapista metallisen jalustan ja nostin ne päällekkäin. Voila!




Sitten jatkamme olohuoneen puolelle jossa "suurimmat" muutokset. :)
Sohva ja Bestå-kaapistot vaihtoivat paikkaa. 60cm leveä Bestå siirtyi keittiön puolelle ja sen tilalle siirsin makuuhuoneesta sen 120cm leveän. Nyt Beståa on olohuoneen seinällä 360cm leveydeltä.
Too much is never enough for me... :) HIH

Yritin kuvata tunnelmavalossa, mutta kamera ei taivu tälläisiin hienouksiin, plaah ;)



Rakas TuplaKuplani mun <3 <3 <3 (kokoa M niin kuin Miia :) Kylläpä nyt vitsin murjaisin, Hih)


Ja salaman kanssa otettuna. Tunnelma on tipotiessään, nyyh ja valitus. :)



Tästä sitten soljuvasti siirrymmekin keittiön puolelle, josta kuvasin vain Bestå-kaappeja. Keittiömme ei ollut katseenkestävässä kunnossa, joten ajattelin säästää teidät näkemästä sottapytyn paratiisia. :D

Eli keittiöön siirtyi 120cm Bestån kaveriksi aiemmin olkkarissa palvellut 60cm Bestå. Lisäksi ryöväsin tytön huoneesta nuo Pentikin pallolampunjalka-lamput. Hyllyllä myös mun aarteet, 2 kpl Riviera Maisonin Vin-laseja <3.



ENSI VIIKKOON! 

13 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä mahdottoman tyylikästä!! <3
    Ja en todellakaan kuvittelis sinne mitään sottapyttylää.. ei oo mahdollista!!! :)

    VastaaPoista
  2. Padmerine: Me too <3. Pitää vaan ostaa huomattavasti parempi kamera, että saisi kuvista välitettyä teillekin saman fiiliksen miltä se livenä näyttää. :) Suosituksia kellään?

    VastaaPoista
  3. Maanvaiva: Hih :) Näkisit vaan, en edes kehtaa kertoa mitä kaikkea meillä on keittiön tasoilla ja ruokapöydällä. :D Olen lintsannut siivoamisesta oikein kunnolla. Pitkästä aikaa näytin lattioille imuria ja roskasyöppömme Dysonin säiliö täyttyi kerta laakista. Ilmankos kurkkua kutitti ja nenä tuhisi. HIH HIII :D

    VastaaPoista
  4. Teillä on tosi kaunista. Niin selkeää ja tyylistä.

    Jos sisustustyylini ei olisi se mitä se nyt on, voisin kuvitella, että meilläkin näyttäisi tältä kun näissä kuvissa.. ainakin heti siivouksen jälkeen kun kaikki olisi paikoillaan :)

    Ihanaa uutta viikkoa!

    - Riikka Lampilasta -

    VastaaPoista
  5. Moi!

    Voi olla, että olet jo kertonutkin, mutta mistä olet hankkinut tuon nätin sängynpäädyn? Mitä ainetta tuo valkoinen osio on?

    Teillä on tosi ihanan selkeän näköistä!

    Mia (lähes kaima)

    VastaaPoista
  6. Riikka: :) Meilläkin on vähän erinäköistä silloin kun tyttöllä on leikit kesken olkkarissa, hih. :D
    Itse tykkään tosi paljon kun kaikki romppeet saa kaapin ovien taakse piiloon. Siivoaminenkin on nopeaa.

    Diva: Sänky sekä pääty ovat BoConceptin mallistoa, Vepsäläiseltä. Pääty on keinonahkaa, toinen puoli on valkoinen ja toinen musta. Muistaakseni tuota päätyä saa ostettua erikseenkin (meillä tuo kokonaisuus oli valmis paketti). Pääty on kiinni molemmista puolista ruuveilla, joten uskoisin että sen saa kiinnitettyä myös runkopatja- / jenkkisänkyyn. :)

    VastaaPoista
  7. Ihanan näköistä. Ja nuo lamput niin ihania. Valkoinen sisustus on juuri parhaimillaan kun näyttää siltä että tomusokerin valkoista kaikkialla. Hyvää syksyä!

    VastaaPoista
  8. Onpa ihanan näköistä jällee Miia! Lisäsin sut blogilistalleni myös :) Oma kamerani on Canonin EOS 450D ihan perusoptiikalla 18-55. Tykkään Canonista vaikka ei aina vertailuissa ole paras. Canonin EOS 600D taitaa olla nykyversio tuosta omastani.

    VastaaPoista
  9. Gone to the beach: Ihana kuvaus, tomusokeria all over! <3 :) Mukavaa syksyä sinullekin!

    By J: :) :) :) Olen kuullut pelkkää hyvää Canonin kameroista, täytyykin katsastaa tarjontaa... Kiitos vinkistä!
    Tahtoisin ostaa kerralla tosi hyvän kameran. Ajattelin myös ilmoittautua kuvauskurssille, jotta oppisi sitten käyttämäänkin sitä, hih :D

    VastaaPoista
  10. Ihanan valkoinen sisustus teillä!! Kauhistelin kun teillä kaikki tavarat kallista design. Mutta tyylisi taitaa olla että vähän tavaraa ja se mitä ostetaan siihen satsataan. Eikä osteta mitään turhaa. Olenko oikeassa :-) Onko nuo makuuhuoneen valaisimet pentikiltä?

    VastaaPoista
  11. Kiika: Olet oikeassa! Olen haaveillut monesti Kartellin tuoleista, Eero Aarnion tuotteista, Gantin lakanoista yms. ja päättänyt sitten kuitenkin "tyytyä" halvempiin ns. kopioituotteisiin... :)

    Lapsen syntymä oli oikeastaan tietynlainen herätys mulle ja erityisesti mietin suhtautumistani omaan shoppailuuni. Kysyinkin itseltäni, miksi ostan paljon ja halpaa enkä kuitenkaan ole tyytyväinen ostoksiini? Voisinko toimia jotenkin toisin ja olla onnellisempi?

    Sitten päätin, että ostan VAIN JA AINOASTAAN sellaisia tuotteita joita olen haikaillut jo vuosia. Ja onhan se kiva antaa design-tavaraa tytön mukaan kun se 17-vuoden kuluttua muuttaa omaan kotiin, Hih :D. (jos nuo nyt ovat enää mitään designea silloin).

    Mielummin siis säästän rahat, jotta saan juuri sen mistä haaveilen, enkä tyydy muuhun, harkitsen tarkoin ja vältän heräte-/lohdutusostoksia ja ostan huomattavasti vähemmän kuin ennen (olin nimittäin varsinainen himoshoppailija aiemmin). :D

    Ja mottoni on muutenkin, vähemmän on enemmän. Noudatan kotonani periaatetta, 1 sisään ja 1 ulos... :)

    VastaaPoista
  12. Kiika: lisäys edelliseen...

    Makuuhuoneen pöytävalaisimet ovat Pentikiltä. Jlaka on nimeltään Rondo ja varjostin on Deco! :)

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.