perjantai 30. syyskuuta 2011

Tunnelmaa Gantin tyyliin

Olen ihan hurahtanut näihin muhkeisiin petauksiin. Gant Homea googlettaessani löysin ihania inspiraatiokuvia. Mikäs olisi tuollaisessa miljöössä nauttia kuppi kuumaa ja selata sisustuslehtiä näin syksyn tullen.

Ja apuuva! En tiennyt että Gantilla on aterimia! TAHTOO SELLAISET! Ja erityisesti tahdon viimeisessä kuvassa olevat neliönmalliset lautasliinarenkaat! <3 <3(Kuvat lainattu!)

Mukavaa viikonloppua! Muistakaahan osallistua Tarravimman lahjakorttiarvontaan!!!!!

Huom! Nämä inspiraatiokuvat ovat lainattuja. Jos haluat kuvasi poistettavan blogistani, otathan yhteyttä sähköpostitse.Please notice, these inspiration pictures are loaned. If you want your picture to be erased from my blog, please contact me by email.Email: omakotivalkoinen(a)gmail.com

5 kommenttia:

 1. Varsin ihanat myös nuo servettipidikkeet, tahtoo tuollaiset! :) Miia, hienot petivaatteet olit valinnut, miten mätsääkin noin seinän väriin täydellisesti. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. By J: Niin onkii, ihanan erikoiset. Mistähän niitä servettipidikkeitä sais? Oon kolunnut kaikki mahdolliset nettikaupat läpi, mutten mistään löydä... :(

  Oli hyvä tuuri kun noi harmaat sopii toisiinsa. Yleensä on hankala ostaa samaa väriä olevia tuotteita ilman värimallia. Usein käy niin että seinämaali alkaa näyttämään lilalta ja muut harmaat alkavat vihertää.... :)
  Lucky me! <3

  VastaaPoista
 3. Mä bongasin nettisurffaillessani ihania tähtipyyhkeitä, mutta niitä oli vain valko-sinisiä ja valko-tummansinisiä. Olisin ostanut kylppäriin ilostuttamaan, jos olisi ollut mustavalkoisia tms. :/ Mutta ei niin huonoa ettei jotain hyvääkin: mun blogissa on sulle tunnustus. <3 :)

  VastaaPoista
 4. Inanaa: Ne beiget tähtipyyhkeet oli tosiaan loppu ja musta-valkoisia ei tainnut edes olla... Hobbyhallista varmaan ne bongasit? :) Ihanaa! Kiitoksia kovasti tunnustuksesta! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 5. Hobbyhallistahan ne juu.. harmi, olisin voinut ostaa.

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.