tiistai 13. syyskuuta 2011

Tarravimma.fi

Olen ihastellut sisustustarroja pitkään. Tahtoisin meillekin sellaisen, tekstitarrana... Se teksti vain on ollut kadoksissa. En ole vielä keksinyt, mikä olisi paras niiden tuhansien joukosta joita olen löytänyt. Toisaalta tahtoisin ehkä teettää oman, sellaisen jolla on suuri merkitys meidän omassa perheessä eikä vastaavaa tulisi heti vastaan... Vaikeaa.... :)

Löysin itseni (taas vaihteeksi) Tarravimman verkkokaupasta ja ihastuin muutamaan englanninkieliseen tekstitarraan. Omaa silmääni miellyttää eniten nuo kahden eri värin tarrat.

Tuo ylin olisi ihana meidän makuuhuoneeseen, sängyn päälle. Väriksi valikoituisi valkoinen (ja/tai hopea), koska seinä on maalattu harmaaksi... <3 <3 <3TÄÄLTÄ löydät lisää Tarravimman englanninkielisiä sisustustarroja!

Löysin myös kaksi suomenkielistä tekstiä, toinen eteiseen ja toinen tytön huoneeseen....Suomenkieliseen tarravalikoimaan pääset TÄSTÄ!


Pähkäilen tässä nyt kahden tarran välillä. "Me & You" olisi ihana, toisaalta tahtoisin keittiöön Bestå-kaapin päälle tuon "This Kitchen is seasoned with LOVE"n....

Molempia en ehkä viitsi tilata, ettei tule liikaa. Meillä kun on vain yksi kerros ja 80m2 tilaa, hih :). Ne ei kyllä näkyisi kuitenkaan samaan aikaan, kun makuuhuoneemme on "nurkantakana" piilossa.... Onpas mulla nyt ongelma kerrassaan, TAHTOO MOLEMMAT! :)

Kumpi olisi teistä kivempi (vai olemmat)?

7 kommenttia:

 1. Kivoja nuo esittelemäsi tarrat! Itse suunnittelemalla saisi varmasti tosi ihanan ja itselle merkityksellisen!!

  Ihan hyvin voit ottaa molemmat haluamasi!! Kaksi tarraa ei voi olla liikaa!

  Itse tilasin eilen kaksi tarraa. Toinen tulee keittiöön tekemäni apupöydän kylkeen ja toinen makuuhuoneeseen. Makuuhuoneeseen tulevan tarran paikka ei vielä ole selvillä. Laitan sen joko sängynpäätyyn tai seinälle. Jos laitan sen seinälle niin kehykseksi ajattelin laittaa vanhat ikkunan pokat. Täytyy varmaan blogissa tarrat sit esitellä kunhan ne tulee postissa ja saan ne paikoilleen.

  -Riikka-

  VastaaPoista
 2. Meillä on makkarissa tuo "Always kiss me goodnight" tarra ja saunanovessa toi SPA tarra. Olen tykännyt kovasti molemmista =)

  VastaaPoista
 3. Jos pitäisi kahdesta nuista valita, niin ottaisin tuon makkarin tekstin. Minä voitin All you need is white-blogin arpajaisista lahjakortin tuonne Tarravimmaan ja tilasin tuon Always kiss me goodnight-tekstin kahden värisenä. Vielä en oo sitä kuitenkaa paikoillensa saanu kun tuli asunnon myyntihommat ja laitan vasta uuteen kotiin. Ymmärrän kyllä aivan täysin tuon sun "ongelman", minä en kauheena tykkää siitä että joka kulma ja nurkka on täynnä nuita tekstijuttuja (esim se yks asuntomessujen talo, jossa oli aivan liikaa!). Mutta jos ne ei yhtäaikaa silmiin pistä niin ei muutaku ostoksille! ;)

  VastaaPoista
 4. Riikka: tuo ikkunanpoka-juttu kuullostaa ihanalta... <3 Tee sitten postaus kun olet saanut tarrat paikoilleen. :)

  Hanna: Mietin itse tota "Spa"-tarraa suihkuseinään.... :)

  Saila: Oih, sulla on ollut arpaonnea! :) Täytyykin laittaa oma tilaus menemään. Tilaan varmaan molemmat ja katson sitten päätyykö ne seinälle vai jääkö toinen kaappiin.... :) Olen samaa mieltä siitä messutalosta. :)

  VastaaPoista
 5. Hauskoja! Voisin hyvin kuvitella näiden sopivan tosi hyvin sängyn päälle! Meillä on kotona sängyn päällä taulu, jossa lukee "We are so good together". Sitä katsoessa illalla tulee hyvälle tuulelle. :)

  VastaaPoista
 6. Noista sun suosikkitarroista tykkäsin itsekin tuosta Welcome -tekstistä, jossa on mukana teksti "Enter as guests, leave as friends". Sitten toi Walt Disneyn tarra on jo omissa suosikeissani. :)

  Ja voi että Riikka, upea ajatus tuo tarran kehystys. Saako ideaa lainata? :)

  VastaaPoista
 7. Evi: Ihana teksti taulussanne <3 Itsekin tahtoisin tuon tyyppisen muistutuksen - on mukavaa olla yhdessä! <3

  Inanaa: Kävin lukemassa sun postauksen. Aivan ihania ideoita olitkin bongannut.... Valinnan vaikeutta tosiaankin... :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.