torstai 15. syyskuuta 2011

Miian vaatekaapilla

Koska sisustusasiaa omasta kodista on nyt aika vähän, ajattelin syksyn kunniaksi esitellä teille mun lemppari takit ja kengät. :)

Aloitetaan kuitenkin tästä:





Marc O´Polon nahkainen ruskea mini-messenger-laukku. Kävin tämänkin noutamassa Postista tänään. <3 Ihana nahan tuoksu tuli pussukasta. Alimman kuvan värisävy on lähinpänä oikeaa, sellainen pehmeä suklainen konjakinruskea. :) Ostospaikkana Stockmann.com-verkkokauppa ja linkki suoraan tuotesivulle löytyypi TÄSTÄ!

Sitten niihin takkeihin ja kenkuleihin:


Guess Cindy-tennarit



Tennarit on tilattu Fashionstoren verkkokaupasta. Mustat tennarit olivatkin jo loppuunmyydyt, mutta valkoisia oli jäljellä vielä kokoja 37 ja 38! 


Mun syksyn / talven lempparit! Beige trenssi on ostettu muutama vuosi sitten Mangosta. Valkoinen untuvatakki on Tommy Hilfigerin ja tilattu Stockmann.comista. Takista kiinnostuneille suora linkki tuotesivulle TÄSSÄ! Takkia löytyy myös mustana!


Ihana yhdistelmä! <3 Housuiksi pukisin joko valkoiset tai tummansiniset pilli- / perusfarkut.


Ja tähän settiin ehdottomasti mustat housut.


Trenssi, uusi laukkuni ja Marc O´Polon nahkaiset tennarit. Ihan tuurilla sattui, että sekä laukku että kengät ovat täysin samaa sävyä. :)


Käy myös uuden untuvatakin kanssa!


Tämä setti on ihan parhautta! <3 <3 <3
Yhdistäisin näihin varmaankin beiget tai kamelin sävyiset pillit. :)

Kiinnostaako teitä lukea muoti-/vaateasioita blogistani? Vai olisiko parempi, jos teen jatkossa vain sisustusaiheisia postauksia?
Sisustusjutut ovat kuitenkin (ja ovat jatkossakin) se pääasia, mutta tykkäisin itse jakaa teidän kanssa näitä vaatepuolen juttujakin aina silloin tällöin... :)

So, tell me please! Rehellistä mielipidettä kehiin vaan! :) :) :) :)

8 kommenttia:

  1. Heippa,

    Minä ainakin lukisin mielelläni myös muoti-/vaatepostauksia :)

    Ihanaa blogiasi lukee oikein mielellään ja ainakin tähän asti kaikki aiheet ovat olleet mielenkiintoisia!

    -Tsinnia-

    VastaaPoista
  2. Minua ainakin kiinnostaa vaateaiheiset postauksetkin :)
    Minä ostin viime kesänä Marc O'Polon pikkulaukun ja olen ollut siihen tyytyväinen. Sen voi yhdistää melkein asuun kuin asuun.

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo untuvatakki! Pitääpä käydä tällä Hesan reissulla kokeilemassa:) Kiva on kun on monenlaisisa aiheita ja mua ainakin vaatejututkin kiinnostaa. Eihän niitä sisustusjuttuja jaksa ihan joka päivälle mietttiä:)

    VastaaPoista
  4. Tsinnia: Kiva juttu! :) Postaustoiveita otan myös ilomielen vastaan. :)

    Hanna: Tykkään itsekin Marc O´Polon tuotteista. Laukun otin käyttööni jo heti tänään, voi että miten ihana se on ja nuo kaksi erillistä taskua helpottavat tosi paljon tavaroiden lajittelua. Ja todella tilavakin tuo on. :)

    Soile: Tuo takki on aivan unelman kevyt ja pehmeä kuin pumpuli. Eikä edes ollut valkoisesta väristään huolimatta lihottavaa mallia. :) Suosittelen kokeilemaan! <3

    Kaikille yhteisesti: Taisin saada siis "luvan" tehdä vaatepostauksia jatkossakin :) Eli niitä siis myös jatkossa luvassa! Kiitos murut! <3

    VastaaPoista
  5. Mä en ala! Katoin just tommosia Marc O'Polon konjakin värisiä tennareita! Oli sillon vaan suolanen hinta siihen hetkeen, ettei kantti antanut periksi ostaa. Nopeet syö hitaat, niinhän se menee. ;)

    Ja muoti-, vaate-, kauneus- ja muita juttuja sisustusjuttujen sekaan vaan. Sopu sijaa antaa!

    VastaaPoista
  6. Inanaa: Mäkin löysin ne ihan sattumalta kun eräs ihanainen ystäväni oli ne bongannut ensin! <3

    Muotijuttuja luvassa myös tulevaisuudessa! :)

    VastaaPoista
  7. Joskus on kyllä tosi kiitollinen ystävien vinkeistä, varsinkin jos ne johtaa tuollaisiin löytöihin ja ostoksiin. <3 Mullakin kävi samoin noiden mun Guessin Cindy-tennareiden kohdalla. Ja niin nekin löytyy nyt tuolta eteisestä. :)

    VastaaPoista
  8. Inanaa: Ystävät ovat kyllä ihania kun bongailevat tuollaisia ihanuuksia! <3 Meillähän on sitten samanlainen maku, varsinkin kenkien suhteen, HIH :).

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.