perjantai 23. syyskuuta 2011

I heart Gant

Iik, tein tilauksen Stockmann.com verkkokaupasta ja kotimatkalle päätyi seuraavaa:

Gant Home 10 Star Knit- torkkupeitto

Gant Home Big Star- tyynynpäällinen

Gant Home 10 Star Knit- tyynynpäällinen

Gant Home Star Border- pussilakana
Gant Home All Over Star- tyynyliina

Gant Home Star Border- tyynyliina




Alessi sitruspuserrin

Philippi Donatella herätyskello nahkakotelossa

Sama kuin yllä!
Olen viikon verran pähkäillyt tämän tilauksen kanssa, joopas, eipäs, joopas, eipäs... :)
Sitten päätin, että no hitto vie, kerran se kirpaisee! Nyt syksyn saavuttua kaipasin jotain tummempaa sävyä sisustukseen. Ja koska "kyllästyn" ihan liian nopeasti kaikkiin väreihin (ja mustaa en enää halua, se kausi on jo eletty), päädyin harmaaseen. 

Alunperin suunnitelmissani oli hankkia Lexingtonin pussilakanasetti, muutama viltti ja tyynynpäälliset raitakuosilla. Muutin kuitenkin mieleni, kun löysin Gant Home-sarjan inspiraatiokuvia:




Raitakuosi toimii aina! <3 Mutta nuo tähdet, oih ja voih! <3 <3 <3 <3 <3 LOVE <3 <3 <3
Tokihan niitä voi yhdistää keskenään ja kuten alin kuva osoittaakin, tuo yhdistelmä on lähes täydellinen. :)

Vaikka tähtikuvioita näkyy joka puolella ja kaikkialla lähes kyllästymiseen asti, minäkin tahdoin liittyä "tähtijengiin". :) 

Kysymys: Tietääkö kukaan, onko Gantilla tähtikuvioituja pyyhkeitä? Olen yrittänyt metsästää sellaisia, mutta löydän vain yksivärisiä tai raidallisia....

Pitemmittä puheitta, ensi viikolla siis Gant-postausta ja toivon mukaan myös se lupaamani ihana yllätys teille lukijoillekin! ;)

Gantin tuotekuvat lainattu Stockmann.comista.
Gantin inspiraatiokuvat lainattu Gant.comista.


Mukavaa viikonloppua kaikille uusille ja "vanhoille" lukijoille!!! <3

EDIT: (Olen tilannut kaikki yllä olevat tuotteet itse ja omilla rahoillani, eli kyseessä ei ole minkään näköinen yhteistyökampanja tms. :))


EDIT OSA 2: Paketti haettu postista! Kotipostaus aiheesta tulossa huomenna 28.9!!! Olkaahan kuulolla! <3 <3

15 kommenttia:

  1. Gantin tuotteet ovat kyllä aivan ihania. Minullakin on sen pussilakanat ja tyynyliinat sekä näitä tähtityynyn päällisiä.
    Ihme ja kumma niihin kun ei vaan kyllästy; kun laittaa välillä pois käytöstä ja voi että kun on taas mukavaa ottaa ne uudelleen käyttöön.
    Ne ovat kyllä melko hintavia,mutta voin kyllä kokemuksella kertoa että
    kyllä pysyvät sitten kuosissaan.
    Ostin ison leveän untuva peitteen ja tein sen avulla siitä ns. päiväpeitteen. Tuli ihan hyvä kun laittoi helmalakanan ja siihen sitten tämä peite (kahden hengen peite ja pussilakana)ja paljon tyynyjä; tietenkin Gantin tyynyliinat näkyviin. Sittenpähän näkyy ihana lakana eikä jää piiloon päiväpeitteen alle. Minun mielestäni niitä tähtipyyhkeitä on ainakin joskus ollut, mutta en ole nyt ihan varma.
    Jään mielenkiinnolla odottamaan postaustasi.

    VastaaPoista
  2. Kikka: Olen itse monesti ostanut "kopio"-versioita, kun en ole raaskinut maksaa omaisuuksia (en tosin gant-kopioita). Eivät ole kuitenkaan laadullisesti olleet kovin hyviä ja esim. eräätkin Lexington-kopio-lakanat ovat joutaneet kierrätykseen jo 6kk ostamisen jälkeen kun kangas kului läpikuultavaksi ja repesi saumasta :(.

    Nyt päätin, että ns. kopio-kaman ostaminen saa loppua, säästän mielummin rahat ja ostan sitten sen alkuperäistuotteen tai en mitään. Tietenkään merkki tai hinta ei aina kerro laadusta, mutta useimmiten brändille on kuitenkin tärkeää myydä kestävää tavaraa ja todennäköisyys että saa p***skaa lahjapaperissa on häviävän pieni. :)

    Olen kuullut ainoastaan positiivista palautetta Gantista (sekä Lexingtonista), joten eipä tarvinut kauaa miettiä mikä oli säästökohde tälläkertaa.. :)

    Meilläkin on ollut käytössä tuo tuplapeite -> päiväpeite. Nyt päätin vaihtaa peittomme normikokoiseksi... On ollut hieman ongelmia mahtua saman peiton alle nukkumaan, hih :)

    Minäkin muistelin että olisin joskus törmännyt tähtipyyhkeisiin, jatkankin siis asian selvittelyä! :)

    VastaaPoista
  3. On nuo Gantin jutut kyllä kivoja! Muissa väreissä en vois meille kuvitellakkaan ku harmaina tai mustina, no ehkä jouluun punaisena :). Jos en väärin muista niin oisko kevään Hulluilla päivillä ollu Gantin tähtipyyhkeitä? Kohtahan ne hullarit taas jo on, joten jäädään odottelemaan!:D

    VastaaPoista
  4. Mä olen varmaan pari vuotta yrittänyt löytää tähtipyyhkeitä, mutta niitä ei ole kun hulluilla päivillä.. ja silloinkin ne menee heti.
    Nyt olen luovuttanut.. eikä muutenkaan enää niin hirveästi kiinnostaa, kun mulla on se romanttinen kausi :)

    Tänään kävin stockalla ja Gantille oli ilmestynyt beige/valkoisia pyyhkeitä, joissa oli sekä tähtiä (!!), että raitoja. Ja aikas kivat olivat. :)

    VastaaPoista
  5. Hei, itse olen ostanut Gantin tähtipyyhkeitä ainaki viime syksyn tai tämän kevään Stockan hulluilta päiviltä. Meillä on muitakin Gantin pyhkeitä ja niin on olleet ihan ok laatuisia.

    Sen lisäksi meillä on ks. firman palmikkoneulottuja tyynynpäällisiä ja viltti, joiden laatuun olen todella pettynyt. Nyppääntyi heti vaikka eivät ole olleet mitenkään aktiivisessa käytössä. Harmi, sillä tykkään myös todella paljon Gantin ja Lexingtonin tuotteiden ulkonäöstä.

    VastaaPoista
  6. Ihania ostoksia, jään odottelemaan kuvia uudistuvasta makkarista! Meilläkin harmaa makuuhuone, josta olen juuri kirjoittamassa juttua:).

    VastaaPoista
  7. Saila: Löysin keskusteluketjuja netistä, joissa hypetettiin Gantin tähtipyyhkeitä hulluilla päivillä. Sinne siis, kun ne seuraavaksi ovat... :)

    Maanvaiva: IIIK! Kuullostaa ihanalta, raitoja JA TÄHTIÄ! <3 <3
    Hobby Hallissa on "ei minkään merkkiset" beiget tähtipyyhkeet, mutta ne ei meille värin puolesta sovi... Olispa niitä ollut harmaana... :)

    Lumi: Voi ei! :( Kysyitkö myyjäliikkeestä voitko palauttaa/vaihtaa niitä palmikkoneuletuotteita? On kyllä harmi kun ovat nyppääntyneet... :(

    Hanna: Tulenkin heti lukemaan makkaripostauksesi! Harmaa on kiva väri! <3 :)

    VastaaPoista
  8. Kivoja juttuja olet tilannut. Kerrohan sitten onko tuo torkkupeitto sitä jämäkämpää neulosta vai uutta löysempää. Meillä on kaksi tähti tyynynpäällistä ja huomasin kaupassa, että uudet tyynynpäälliset olivatkin paljon heikomman oloista neulosta, jotenkin ohuempia ja lötkerömpiä! Liekö laatu huonontunut...

    VastaaPoista
  9. Moikka! Löysin blogiisi Hyypiön elämää-blogin kautta ja ihastuin välittömästi! Aivan ihana koti teillä ja sisustus on täydellinen :O)! Jäin kiljuen lukijaksi :O) Ihanat ostokset olet tehnyt, oon suunnitellut kans tilaavani Gantin tyynyt+tuon peiton jossain vaiheessa :O)!

    VastaaPoista
  10. Mageet! Itse en ole oikein noihin tähti-kuvioihin hurahtanut, mutta tuo harmaa-valkoinen yhdistelmä näyttääkin ihan kivalta :)

    VastaaPoista
  11. Gantin tuotteet on vaan niin <3 <3 Itselläni on Lexingtonin tuotteita ja sieltä ainakin ennen löytyi tähtikuvioisia pyyhkeitä. En tiedä löytyykö enää ja olivatko silloin vain kausituote, mutta itseltäni löytyy sellaisia beigen värissä :)

    VastaaPoista
  12. Laura: Ou nou! Toivottavasti ovat sitä ihanan jämäkkää neulosta! Tulen heti raportoimaan kun paketti ensi viikolla saapuu...

    Minna: Kiitoksia kovasti ja tervetuloa! <3
    Tulen heti raportoimaan kun saan tilauksen kotiin... Edelliseen kommenttiin viitaten; toivottavasti viltti ja tyynynpäälliset ovat sitä jämäkkää neulosta kuten ennen vanhaan... :)

    Inanaa: Valkoinen ja harmaa toimii yleensä aina! Ainakin itse tykkään kovasti! :) Sullehan kävisi tuo viltti musta-valkoisena... hih hih! :)

    Padmerine: Tällä hetkellä ei taida olla Lexingtonillakaan valikoimissa tähtipyyhkeitä... Toivottavasti tulisi pian ja mielellään harmaa-valkoisena... <3 <3 <3 Lexillä oli aivan totaalisen ihanat leveäraitaiset pussarit, mutta ei tietenkään harmaa-valkoista, nyyh :(
    Jos sellaisiin törmäät joskus niin tule ihmeessä vinkkaamaan mulle :)

    VastaaPoista
  13. Äläpä Miia nyt yhtään yritä houkutella mua väärille poluille! ;)

    VastaaPoista
  14. Luin blogisi läpi, ja olen aivan myyty! Ihana sisustusmaku, ja ihana koti! Ja todella mielenkiintoinen kirjoitustapa, malttamattomana jään odottelemaan uusia postauksia :)

    VastaaPoista
  15. Janika: Kaunis kiitos! <3 Postista saapuikin ilmoitus että Gant-pakettini on haettavissa... :) Joten postausta siis tulossa, jossei tänään niin huomenna! :)

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.