lauantai 6. elokuuta 2011

Pappelina Svea-matto

Mietin jo alkuvuodesta Pappelinan muovimaton ostoa. Hylkäsin kuitenkin idean, en oikeastaan edes muista miksi... :)

Tänään imuroidessani ruokapöydän alla olevia (2 kpl 140x200cm) mattoja mieleeni muistui tuo Pappelina. Voi miten helppo se olisi pitää puhtaana eikä koirien raksutkaan uppoaisi enää maton nukkaan (mistä niitä saa sitten yksitellen poimia pois). Laitoin Sisustuksen Koodiin tiedustelun voisiko heidän kauttaan tilata Pappelina Svea Metallic White-mattoa koossa 180 x 260cm. Toivottavasti se onnistuisi!!!! :)

Tässä kuva matosta:

Onko teillä kokemusta Pappelinan matoista? Ovatko maineensa veroisia?
Entä mikä on mielipiteesi muovimatoista yleensä? Itse en olisi vuosi sitten voinut edes harkita muovista mattoa, tuli aivan 90-luku mieleen... hyi yöks. Mutta sitten "törmäsin" tähän Pappeliinaan ja kaikki ajatukseni menivät uusiksi! Muovimatto joka ei vaikuta muoviselta matolta, what a brilliant idea! <3

12 kommenttia:

  1. Mulla ei ikävä kyllä ole kokemusta muovimatoista. Karvalankamatto on kyllä huono ruokapöydän alla. Kaverillani, joka muuten on mieletön siivousintoilija oli sellainen ruokaryhmän alla. Mentiin meidän koiran kanssa kylään niin kylläpä vaan matto kiinnosti ja "imuroitiin" pitkään ja hartaasti. Kaverini vielä vakuutti, että oli juuri sen ulkona tampannut. Heh! Meidän Iina oli kyllä erimieltä ;D

    Muovimatto olisi varmaan kätevä lapsi/koira perheessä.

    VastaaPoista
  2. Piompu: Juu, meilläkin "imuroidaan" välillä mattoa ja tutkitaan joskos olis mamilta herkkuja sinne tipahtanut. :)

    Varsinkin talvella nukkamatto on ihanan lämmin ja muhkea jalan alla, mutta helppohoitoisuudesta se saa kyllä pohjalukemat. Siksi olenkin miettinyt tota Pappeliinaa ja toivottavasti Sieltä Sisustuksen Koodista löytyisi oikeaa kokoa (tai voisivat tilata ruotsista sellaisen). :)

    Toivotaan että saan maton ostettua! <3

    VastaaPoista
  3. Mulla on ollut vaikka minkänäköistä mattoa, tosin muovimattoa ei ole ollut.
    Tällä hetkellä minulla ei ole yhtään mattoa koko kämpässä (yksi pieni lammas vaan lattialla).
    Vuosi sitten päätin, että näin on helpompi siivoa.
    Nyt taas on pikkuhilja alkanut tekee mieli mattoja. (siivoushankaluudet näköjään unohtuu yhtä nopeasti kuin synnytyskivutkin :D)

    VastaaPoista
  4. Minäkin olisin kiinnostunut tuosta matosta, olen sitä nyt joissain blogeissa nähnyt ja se on ruvennut kovasti kiehtomaan. Osaatko yhtään sanoa minkälaisissa hinnoissa nuo matot liikkuu?

    VastaaPoista
  5. Moi Miia! Piti tulla näyttämään sulle erään omakotitalon toteutus. Tietääkseni tää on ruotsalainen kaveri joka tän on tehnyt itselleen. Huomaa erityisesti valkoisen käyttö sekä lattia ilman listoja. Kiipeilyseinä yläkertaan on tosi hauska idea! :D

    Ja eiku fiilistelemään...

    https://picasaweb.google.com/103270912282562441345/Koti?authkey=Gv1sRgCJzhoffN-sb7Hw

    VastaaPoista
  6. Meillä on eteisessä ja kodinhoitohuoneessa Pappelinan muovimatot. Toimivat loistavasti; lika ei jää kiinni, koirankasvat lähtevät kevyesti imuroimalla ja näyttävät kertakaikkisen ihanilta. Tuli hankittua matot jo kauan ennen kuin sisustuslehdet ja -blogit alkoivat niitä hehkuttaa. Tilasin ne suoraan Ruotsista, koska ovat siellä huomattavasti halvempia kuin Suomessa, enkä joutunut rahdistakaan maksamaan senttiäkään. :D

    Jos jotain negetiivista noista matoista pitäisi sanoa, niin ne ovat aika ohuita ja ainakin käytävämatot on aivan sikavaikeita asentaa suoraan niin, etteivät reunat luikertele miten sattuu. Ja ne eivät imuroidessa pysy paikoillaan, eivät ainakaan kiiltävällä laattalattialla.

    En kuitenkaan luopuisi niistä mistään hinnasta, niin käteväksi ne ovat osoittautuneet lapsi- ja koiraperheessä.

    VastaaPoista
  7. Meillä on ollut jo vuosia muovimattoja eteisessä. Niitä saa kyllä ihan kivan näköisiä. Keväästä syksyyn ne on parhaat kun meilläkin on koira ja nuorisoa käy alvariinsa. Ne saa pestyä milloin vain ja kuivuvat nopeesti. Talvella sit luonnollisesti on paksumpaa mattoa ihan lämpöisemmän jalan alustankin takia ;)

    VastaaPoista
  8. Kiitoksia kaikille kommenteista, vastailen vähän myöhemmin takaisin! <3

    VastaaPoista
  9. Maanvaiva: Jos / kun ostan sen Pappelinan maton niin raportoin heti! Se voisi olla nimittäin pelastus meille molemmille, hih :) Saisi maton lattialle ja olisi kuitenkin helppo siivota!

    Onnen Omenia: Nuo Pappelinan matot ovat aika kalliita, tuo iso matto 180x260cm maksaa Sisustuksen Koodissa 439 euroa. Ruotsista tilatessa saa halvemmalla. Toisaalta jos matto on lähes ikuinen (halppo puhdistaa ja pysyy hyvänä vuodesta toiseen) hinta ei ole kovin paha, kai... :)

    Taavi: Kiitos kovasti! :) Aivan älyttömän makeita juttuja! Thanksthanks! :)

    04620: Tuosta imurointi-ongelmasta olenkin kuullut. :) Ja koska olet siitä huolimatta ollut tyytyväinen, vahvistuu mun ostopäätös maton hinnasta huolimatta. Kiitos! :) :)

    Anne: Kiitos! :) Eli voimme siis todeta että Pappelinan matot on koira-/ lapsiperheessä hyvä valinta, jopa valkoisena, hih :)

    VastaaPoista
  10. Meillä on pappelinan matto eteisessä, helppohoitoinen ja kestävä, olen pessyt sen jo mooonta kertaa pesukoneessa. Perheen koirakin on siihen tykästynyt, uutta mattoa kävi maistelemassa ;) Hyvin on sen jälkeenkin kestänyt purkaantumatta.
    Pari uutta aion hankkia nyt kellariin.

    VastaaPoista
  11. Täältä löytyy kyseinen Pappelinan matto :)
    http://www.lannamobler.fi/fi/muovimatot/pappelina-plastmatta-svea-vit-metallicvit-180x260-cm.php

    Yst terv Jenny
    www.lannamobler.fi

    VastaaPoista
  12. Taru: Mattojen hakinta siirtyi ensi kevääseen, mutta aivan ehdottomasti aioin ostaa Pappelinat! Kiitos siis suosituksista! <3

    Jenny: Kiitos vinkistä! Kävinkin jo kurkkaamassa valikoimaanne. =D

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.