torstai 11. elokuuta 2011

Koti kylpee ilta-auringossa

Olohuoneen ja oman makkarimme ikkunat ovat länteen. Saammekin nauttia ihanasta ilta-auringosta keväästä syksyyn (talvella kun pimenee jo klo 17 eikä sitä kai illaksi lasketa?) :) Harmi vain että kamerani on niin huono väreissä ja kontrasteissa, kuvista tulee aina kirkkaammat kuin todellisuudessa onkaan ja tunnelmaa on vaikea taltioida kuviin. Taitaa olla järkkärin hankinta edessä siis :).







Huomasitteko kuvissa mitään uutta? :)

Sneak peek - kylpyhuoneemme ovi on auki, hih :) Ja pesukone pyörimässä, edelleen.... Kylläpä sitä pyykkiä riittää vaikka meitä onkin vain 3 + koirat :D.

13 kommenttia:

  1. Kaunista! Just my cup of tea. Kivat kuvat siivouspäivästä. Miten pidät parketin kunnossa koirien kanssa?

    t. Kandy

    VastaaPoista
  2. Kandy: Parketin kunnossa pitämiseen en ole keksinyt muuta konstia kuin koirien kynsien lyhyenä pitäminen, hiekan ja kivien imurointi riittävän usein, tahrojen puhdistus heti tuoreeltaa ja ehdoton korkokenkä-kävely-kielto paljaalla parketilla. Meidän lattia ei kauhean hyvässä kunnossa ole, naarmuja ja kolosia ei vaan huomaa kuvista. :)
    Ai niin ja matot kulkualueille suojaamaan!

    VastaaPoista
  3. Saanko kysyä mistä tuo ihastuttava ikkunan edessä oleva pöytälamppu on ostettu?

    VastaaPoista
  4. Joanna: saa kysyä :)
    Lamppu on ostettu Kodin1:stä vuosiavuosia sitten. Olisin ostanut toisenkin (makkariin olisin silloin halunnut 2 kpl) muttei niitä ollut kuin 1 kpl jäljellä. En ole muualta löytänyt vastaavaa. Merkistä en muuta tiedä kuin kuitissa lukenut "Pacific-pöytävalaisin", tuolla nimellä ei ainakaan Googlen kautta löydy tietoa...

    VastaaPoista
  5. Todella kaunis koti! Ihanan raikas. Löysin blokisi viikonloppuna ja innostuin meillekkin valkean nahkasohvan tilaamaan...kangassohvasta olen haaveillut mutta pienet lapset ja valkoinen kangassohva...argh!

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: kiitos :). Meillä on ollut jos minkälaista sohvaa ja kyllä tuo valkoinen nahka on materiaaleista ollut helppohoitoisin! Harmi kun en alun alkaen ostanut tuota nahkasohvaa, olisi monta tuhatta euroa säästynyt virheostoksista (3 aikaisempaa sohvaa siis). :D

    VastaaPoista
  7. Nyt kun löysin sinun blogisi innostuin selaamaan oikein urakalla:) Ihana valkoinen sisustus teillä,näyttää tosi kivalta!

    VastaaPoista
  8. Voi onpa tosiaan ihana koti teillä ja kovin on samanlainen sisustusmaku, meilläkin seinissä valkoista ja harmaata :)

    VastaaPoista
  9. By J: Minäkin ihastuin teidän kotiin! Linkitin sut tuonne sivupalkin luetut blogit-listaan.

    VastaaPoista
  10. Moi! Mistä tuo ihana ruokailutilan lamppu on? :)

    VastaaPoista
  11. Anonyymi: Lamppu on Lam Gustafin Glamour-riippuvalaisin ja niitä mm. NetAnttilasta ja Kodin1:stä :)

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.