lauantai 9. heinäkuuta 2011

Universal Stone - IHMEAINE siivoukseen

Tytön syntymän jälkeen innostuin ekologisista ja myrkyttömistä pesuaineista. Kokeilin useampaakin merkkiä mutta Universal Stone teki lähtemättömän vaikutuksen. Sillä sai Ihmesientäkin (nämä pyyhekumin näköiset sienet) parempaa jälkeä. Olen pessyt käytännössä kaikki huushollin pinnat: kylpyhuoneen kauttaaltaan, keittiön, lieden, jääkaapin, altaat ja hanat, tahrat kaikilta pinnoilta, ikkunan karmit saatiin valkoisiksi, nahkaiset kengät, vaatetahrat, silmälasit, hopeiset aterimet, kahvinkeittimet.... ihan kaikki.


Tässä Universal Stonen sivulta napattua infoa tuotteesta!



Kaikki puhtaaksi myrkyttömästi

Universal Stone on yleispuhdistusaine, joka toimii kodin kaikilla kovilla pinnoilla. Sama aine puhdistaa, kiillottaa sekä suojaa pinnat yhdellä käsittelyllä.

Universal Stonen teho perustuu sen sisältämään vihreään saippuaan, kiillotussaveen sekä glyseriiniin. Vettä käytettäessä kiilotussavi ja saippua sekoittuvat keskenään ja muodostavat vaahtoa, joka irroittaa tehokkaasti vaikeatkin likatahrat. Kiillotussaven hienojakoisuuden ansiosta tuote ei naarmuta. Universal Stonen sisältämä kasvipohjainen glyseriini sulkee pinnan puhdistuksen jälkeen, jolloin uusi lika ei tartu pintaan yhtä helposti.
glycerol_3d
Glyseriini myös auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon, jonka ansiosta Universal Stone ei kuivata käsiä. Kasvipohjainen glyseriini on vaaraton aine ja sitä käytetäänkin useissa kosteusvoiteissa ja elintarvikkeissa.

On totuttu, että kodin puhdistusaineet ovat nestemäisiä. Universal Stone on kuivana kiinteää ja liukenee hitaasti pyyhittäessä tuotteen pintaa märällä sienellä. Tämän ansiosta Universal Stone on erittäin riittoisa. Yksi purkillinen vastaa noin 50 litraa nestemäistä yleispesuainetta. Aktiivisessa kotikäytössä purkki riittää noin vuodeksi.

Tuote on täysin biohajoava, vaaraton terveydelle, eikä sitä ole testattu eläinkokeilla. •

Lapsiperheille Universal Stone on turvallinen vaihtoehto.



TÄSSÄ KUVA MEIDÄN TISKIPÖYDÄSTÄ JA ALTAISTA UNIVERSAL STONE-KÄSITTELYN JÄLKEEN!
Niillä kuitenkin ikää lähes 10-vuotta mutta pesun jälkeen säihkyvät kuin uudet!



HOHTAVAN PUHDASTA!

Tuotetta löytää suurimmista marketeista ja halutessaan voi vaikka tilata nettisivuilta suoraan kotiin! 
Hinta ei päätä huimaa (noin 15-20 euroa purkin koosta riippuen). Tuote kestää normaalissa kotikäytössä 1-2 vuotta joten on kyllä todella riittoisaa. Suosittelen käyttämään mikrokuituliinoja tuotteen kanssa.

Lähdenkin tästä siivoushommiin! 

Hauskaa lauantaita!

3 kommenttia:

  1. Tätä voisi kokeillakin :) Ainakin tämän hetken puhdistuaineeni on hajultaan todella tuju ja melkeen pitäisi hengityssuojainta käyttää kun sillä pesee. Ja se on kuitenkin ihan marketista hankittu.

    VastaaPoista
  2. Mun on pakko saada tääkin. Jospa tällä lähtisi vanhempieni keraamisesta liesitasosta palaneet kattilanpohjakuvat? Hmmm.

    VastaaPoista
  3. Mickey: Universal Stone on ihan huippu kamaa! Ihan varmasti irtoaa palaneet pannunpohjankuvat liedeltä! =D

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.