lauantai 23. heinäkuuta 2011

Tv kaapin saranat!

Vaihdoin Bestå Boas- tv kaappiimme Blumin kokonaan aukeavat saranat jotta ovet eivät rajaisi katselualuetta. Alla kuvia miten tämä käytännössä toimii...






Blumin saranat ovat prikulleen oikeanlaiset Bestå-sarjan oviin. Mielessäni kävi myös vaihtaa keittiössämme olevaan Bestå-kaappiin muutama Bestå laatikon etulevy ja vaihtaa niihin Blumin kippioven saranat (ylösnouseva hissimalli)... 

3 kommenttia:

 1. Kiitos kauniista blogista:). Kuinka olette saaneet television mahtumaan noin?, jouduitteko itse muokkaamaan kaapin sisustaa? Näyttää todella hyvltä ja juuri noin haluaisin itsekin television piiloon. Kiitos ja oikein ihanaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos kivasta kommentistasi! <3 <3

   Tuo tv-kompleksi on Ikean Bestå Boas. Emme muokanneet tuota tv-osaa lainkaan. Ainoastaan ovet lisäsimme, ja jätimme alas kuuluneet laatikot laittamatta sekä se nauloilla naputeltava takalevy jäi pois ilmanvaihdon vuoksi. Meidän töllötin on 40-tuumainen perus telkka ja se mahtuu tuohon mainiosti. Led-telkkarista menisi isompikin koko, koska siinä ei ole ylimääräisiä reunoja juurikaan, eli 42". Tuo telkkarin kiinnitysmekanismi (sellainen metallinen rautahöskä) on ostettu Ikeasta erikseen ja se kuuluu tuohon Boas-hyllymalliin. Se on myös säädettävä, joten siihen voi ripustaa minkätahansa kokoisen telkkarin. :)

   Poista
 2. Näyttää todella hyvältä!! Itse haaveilen myös, että saisin telkan piiloon tuolleen, mutta ei taida onnistua, kun isäntä halusi välttämättä meille aikoinaan 51" tv:n..... Grh!

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.